|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oddaja Nedonošenčki danes 24.01.2007
24.1.2007 16:48:41   
Anonimen
Danes je na kanalu-A  oddaja o nedonošenčkov, pa si jo poglejte, je zelo zanimiva. Bo pa ob 20:55.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oddaja Nedonošenčki danes 24.01.2007
24.1.2007 21:24:28   
Blejka26
jaz si takih oddaj nič kaj rada ne gledam,čeprav vem da so zanimive.user posted image kajti potem mi gredo po glavi same negativne misli in mi je ful hudo.user posted image

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Oddaja Nedonošenčki danes 24.01.2007
24.1.2007 22:07:46   
Pingvinčica
Katera ve kdaj je ponovitev, če sploh je?

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Oddaja Nedonošenčki danes 24.01.2007
24.1.2007 22:13:56   
til
Hvala Nati da si napisala sem takoj letela gledat. Tudi meni ni lahko to gledat ampak je pa zanimivo. No moj sin je tudi nedonošen ampak v primerjavi z temi user posted image  je on samo mesec in pol prej rojen je pa z njim vse O.K. in je že pri šestih mesecih ujel svoje vrstnike user posted image

_____________________________

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Oddaja Nedonošenčki danes 24.01.2007
24.1.2007 22:34:10   
POKPOK
Sem gledala samo prvih par minut. Ja, kdor tega ne doživi mu je lahko hudo, grozno in kaj podobnega. Nam mamam takih otrok pa spomin na hude dni, veselje...
90 dni je moja punčka ležala na intenzivni. Na začetku, razen srčka, nič ni delovalo brez naprav, zdravil.
Čez mesec dni bo dopolnila dve leti. Je zdrava, vesela, vedno nasmejana, hodi, poje, pleše...
Res, da še nima diagnoze razvojne ambulante. Kaj hudega pa tudi ne bo. So težave z motoriko, še dolgo bo potrebna NFT, lahko da kar vedno.
Vem, da bo vse vredu.
Takim borcem rata. Borili so se z vsemi tistimi aparati. Borili za življenje. Zato jim bo vedno uspelo.
Pa kaj če nerada je... Pa kaj če si ne pusti umiti zob... Pa kaj če tuli pri zdravnikih in ne pusti nič pogledati...
Čisto vedno, ko nagaja, se spomnim prvega meseca njenega življenja in pomislim, hvala bogu, dohtarejem in tehniki, da nagaja.


(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Oddaja Nedonošenčki danes 24.01.2007
24.1.2007 22:36:49   
anajmad
Jst sem gledala,pa bi bilo bolje,da ne bi. Vsi spomini so privreli na dan........bilo je zelo hudo. Najbolj me je ganila izjava očeta,ki je rekel:"vsako noč molim,da bi preživel".
Tudi jst sem molila in še molim zdej,ker sem hvaležna,da so mi hči ohranili pri življenju.

< Sporočilo je popravil anajmad -- 24.1.2007 22:37:47 >


_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Oddaja Nedonošenčki danes 24.01.2007
25.1.2007 15:06:09   
Anonimen
Se opravičujem, če sem vas zavedla, sam meni osebno so take in drugačne oddaje, ki so navezane na medicino, full všeč in jih z veseljem gledam, ker si širim svoje znanje.user posted image  Za vse tiste, ki ste to podoživljale, pa lahko rečem samo to, da objemite svoje sončke in jim povejte, da ste srečne, ker jih imate. Kjer je volja, tam je pot.

Nati

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Oddaja Nedonošenčki danes 24.01.2007
25.1.2007 17:43:41   
Ženkica
A mogoče kdo ve če bo ponovitev?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Oddaja Nedonošenčki danes 24.01.2007
25.1.2007 19:09:43   
* Mateja *
Mislim, da ponovitve nebo. Sem pa gledala oddajo in lahko rečem samo to, da hvala bogu, da čisto vseh reševalnih akcij nisem  videla, ker mi je bilo kar grozno ko je kazalo kako so jih oživljali. Pa vem, da je bilo z našim prav tako. Drugače so mi pa take oddaje zelo všeč in jih rada pogledam, čeprav se spomnim na hude čase!

Bi pa tud jaz rekla tako, da kaj če nočejo jesti, ne ubogajo, si ne umivajo zob, pa nagajajo,...hvala bogu da je tako! Noben zdravnik ne razume, zakaj je moj otrok mal razcartan, mal preveč lumpek,...to je zato ker mu dovolim da počne skoraj kar hoče. To je za nagrado, ker je zravem mene, ker se boril, da je preživel.
Ima skoraj vse kar hoče, pa naj ima. Jaz imam njega in sem vesela, da se mu lahko razdajam, vsak dan, da sem lahko zraven njega, da se skupaj zbudiva, skupaj jeva zatrk,....Ravno sedaj ga slišim kako žlabudra v dnevni, noni nekaj dopoveduje. Krasen je!!!!



(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Oddaja Nedonošenčki danes 24.01.2007
26.1.2007 12:01:27   
žabica 24
Jaz sem tudi gledala to oddajo. Mi je bila zanimiva pa ful žalostna tudi. Sem že večkrat gledala tovrstne oddaje, pa me je moj dragi vedno kregal, naj tega ne gledam, naj me to ne skrbi, saj se to ne zgodi kar tako.
No pa se na žalost je. Na srečo pozneje in ni bilo tako kritično- bilo je 8 tednov prej. vzroka verjetno nikdar ne bom vedela. Lahko pa rečem - čeprav bo verjetno zvenelo noro - so mi takšne reči pomagale. Vedela sem kako poteka zdravljenje teh malčkov, kako močni in vztrajni so, kako je medicina daleč in kako jim vse lahko pomagajo. Nekako nisem bila tako hudo panična, ker sem bila seznanjena s tem. Straha pa to ne more vzeti. Na srečo sma z mojo deklico že po mesecu dni šli domov.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Oddaja Nedonošenčki danes 24.01.2007
26.1.2007 22:29:55   
Janeja
Tudi jaz sem jo gledala.
Solze so mi tekle po licih, na koncu sem se cela tresla. Vsi spomini izpred slabih 2 let so se mi vrnili. Vse tri mesece, ko se je moja princeska borila za življenje, ravno tako kot ti malčki, sem podoživljala in bilo mi je res grozno. Samo ugasnit pa nisem mogla. user posted image

Ko je bilo konec, sem šla v spalnico in vzela Leo iz posteljice, jo stisnila k sebi in se zahvalila Bogu, da jo imamo. Je zdrava, navihana, sama hodi, ... je skratka brez posledic. In za to sem vsak dan posebej hvaležna. Res smo imeli neverjetno srečo.

Je pa res, da so take oddaje po eni strani res poučne, vidiš, kaj vse je danes medicina sposobna doseči in si pripravljen, če slučajno kaj takega doživiš. Pa čisto nobenemu tega ne privoščim, res ne. Je pa tudi res, da se potem lahko čist po nepotrebnem že naprej vznemirjaš in misliš, kaj pa če ...



(odgovor članu žabica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?