|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mini bikini (16)-19.1.07-proteini
19.1.2007 6:54:11   
Anonimen
Dobro jutro bikinke!
Prišel je moj najboljši dan.Mesouser posted image
Z: dva kivija
K; pečenka,rdeča pesa
V; isto,pol manj
voda,voda,voda

< Sporočilo je popravil petka -- 11.2.2007 11:07:32 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 7:08:04   
Saša27
Tudi jaz obožujem ta dan, zato imam danes na jedilniku:

Z: kot vedno 2 jabolki
K: prekajeno meso in zeljna solata
V: ker imam bolj malo prekajenega mesa bo verjetno kakšna hrenovka


Pa seveda voda.
Moram nekaj priznati. Odkar smo na tej dieti, sem na sadno-zelenjavni dan komaj zdržala, bila sem noro lačna, ničesar me ni nasitilo, včeraj pa je bilo drugače, sploh nisem bila lačna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 7:40:53   
Anonimen
Ja mene je pa učiri kar mal matralo, pa sem zdržala.

Danes pa
Z:jabolko
K:zrezek, zelenjavo, solato
V:za večerjo si bom pa naredla lignje, ker jih obožujem

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 7:50:42   
Julija08
Hojla, jaz sem včeraj komaj zdržala, dobila sem Muser posted image  in mi je čist cukr padel, pa sem si namesto čokolade, ki jo običajno pojem, vzela fige, pa je blo tud uredu.

Danes pa:

Z: 8 suhih sliv
M: jabolko
K: zrezek & solata
V: še ne vem, verjetno postrv


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 7:52:10   
s u g a r
Punci oprostita, ker bom mogoce malce cudno napisala.

Zanima me ali se ne mucita ko se vsak dan necemu morata odreci. Pa zanima me ali vesta, da človek za normalno funkcioniranje potrebuje vse od mascob - poudarek na zravih mascobah in do ogljikovih hidratov, ne pa samo doloceno vrsto hrane danes in doloceno jutri.
Ne bi bila rada pametna ampak vidim na moji mami, na prijateljicah ki so se odlocile za zdravo zivljenje in neodrekanju a kljub temu izgubi kilogramov, pridobile veliko energije, zadovoljen jaz in samozavest nazaj.
Primer moja mami je imela precejsne zdravstvene tezave in prvo kar je bilo ji je zdravnica rekla nujno shujsati, ker drugace bo samo se slabse in slabse in kaj je mama pocela en mesec se je odlocila da bo probala pa locevalno dieto (rezultat - tezave s pritiskom - preberem knjigo in notri opozorilo priporocajo kontrolo pritiska, zakaj? zdaj vem zakaj), nato je jedla Enemon rezultat joj z takim bremenom se spravim k obroku kot bi jedla zaganje, in je opustila, nato je bilo ja nic bom pa jedla jogurt pa nekaj malega na koncu skoraj stradala a kilogrami nikamor, mogoce 2 dol a potem ko telo ne more vec LACEN in seveda pojedla je skoraj hladilnik. In to bonganje gor in dol in gor in dol a kilogrami (ja ko bi saj stali) ne sli so se za par gor. Zakaj?
Njeno telo je dobesedno zrlo samo sebe in ko je izgubila kilograme je izgubila vodo in misicno maso in ne mascobe, in si zapomnilo vseh teh pretresov s hrano ki jih je v kratkem casu dozivelo in je nato hrano zacelo kopiciti oz. delati rezervo kje? v mascobi. Aja ne smem pozabiti na poudarek da je mama tudi telovadila tko umirjeno kot je le lahko 3 na teden.
Ko pa sem opazila kam to pelje, sem se obrnila na znanko, ki mi je nekoc nekaj omenila zdrava prehrana z uravnovesenimi obroki in dobesedno "fast food za zdravo in lepo telo". In sta se z mami dobili in moram reci, da rezultati so neverjetni - tudi krvna slika in ogromno vec energije in seveda bolezen oz tezave pocasi a vztrajno se poslavljajo.
Zdaj ko bom pa sama mami meseca maja in sem imela grozne tezave z prebavo (len metabolizem imam od otrostva) in z mojo anoreksicnostjo ki se vlece tudi od ranih 15 let mi verjamita da sem popolnoma proti nadleznim kilogramom - in isto tudi jaz sem zacela jesti to in vama povem da je pocutje odicno ni vec bolecin v trebuhu - no razen ko dete brcne z vso silo (ampak to ni nic), ni vec napihnjenosti in slabosti in tudi kilogrami so lepo lepo kontrolirani (se vedno nosim isto konfekcijsko st. le v zgornjem delu ne gre vec in hlace morajo biti nosecniske a se vedno cez rito iste velikosti).

No ce vaju zanima, ce bi se radi znebili tezav (z kilogrami, prebavo ali npr. kozo - ker ta je odraz nas najvecji organ in prvi pokazatelj da nekaj ni ok) mi posljita ZS in se lahko tudi slisimo.

Aja je odlicno zdravo in ni umetno ampak naravno.

by
Sugar

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 7:55:49   
njelci
jst sm tudi uspešno zdržala včerejšnji dan, morm rečt da mi sploh ni blo problem zdržat user posted image  vsaj enkrat user posted image  danes pa tudi moj naljubši dan user posted image

Z: mandarini in user posted image  (tu se vedno pregrešim, ker jo pijem z mlekom, ma drugače ne gre user posted image )
M: namazni sir in polnozrnata rezina kruha
K+V: meso in zelena solata

lep dan (upam da se bo ta megla kaj dvignila, ker sm jo že pošteno sita)

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 8:13:23   
CUKRČEK
Se opravičujem, ker se mešam v debato. Večkrat prebiram tele teme, ker so mi všeč in ker sem bila nedavno tudi jaz vsa v tem hujšanju. In sicer je tole namenjeno sugar.

Poglej...mislim, da si popolnoma zgrešila temo. Tvoja mati je imela probleme z zdravjem...sicer ne vem kakšne. Toda zdravnik ji je valda rekel, da mora shujšat ( ker to je itak redna praksa zdravnikov, ker se jim ne da ugotavljat pravega vzroka bolezni in je najlažje reči, da pač shujšaj, nehaj kadit in nehaj pit....). Se pravi, da v bistvu sploh ne veste, akkšne probleme je imela tvoja mati. Torej je povsem trapasto krivit diete, ki se jih je lotila,. če sploh ne ve kaj ji fali. Se ti en zdi tako?? Morda je imela samo psihične težave, zdravnik jo je lahko z svojo butasto izjavo le še bolj " v drek potisnil". Lahko je imela pač kake druge težave. Očitno je, da je bilo pri njej nekaj drugega " na tapeti". Zato je res popolnoma neprimerno tukaj zdaj krivit dieto.

Sicer se pa tale tvoj post sliši nekako tako, kot da bi ti hotela nekaj "blazno dobrega in učinkovitega" prodat. Če se motim, mi pač oprosti.


Povsem nekaj drugega so pa tudi tvije težave z anoreksijo. To spet izvira iz psihe in spet neka primerjava z to dieto ni ravno na mestu. Za te težave se vzrok in rešitev išče nekje drugje in en pri dietah. Kajne??

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 8:22:46   
Anonimen
Točno tako kot je napisala Cukerček.Tudi v tej dieti piše,da če imate zdravstvene težave se posvetujte z zdravnikom.Tvoja mati pa ni imela visokega pritiska zaradi te diete,ker sama imam hipertenzijo in samo med to dieto se mi pritisk uredi.O tem kar pišeš,da lahko vprašamo na ZS,sem pa že slišala,saj se ponuja po internetu.Vse to je umetno in ta forum ni namenjen za prodajo takih stvari.
Vse ki hujšamo smo odrasle in zrele osebe in vemo,kaj je dobro za naše telo.To dieto že dolgo spremljam in poznam kar veliko ljudi,ki so z njo hujšali,zato vem,da nikomur ni škodovala.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 8:34:06   
Anonimen
Sugar tkole ti bom napisala za bolane ljudi ni tale dieta. Moji mami tudi zdravnica non stop govori, da mora shujšat, vendar tale ločevalna za njo ni, ker je težek sladkorni in srčni bolnik in še leta ima visok pritisk.Za takšne osebe imajo vsaj pri nas v zdravstvenem domu urejeno hujšanje pod nadzorom.

Jas sem se odločila za tole dieto in se mi zdi uredu, vendar se zavedam da se bom mogla navaditi na malo manj jesti, če bom po dieti spet začela po starem bom kilograme spet nabirala. To je pač naše življenje in če hočemo za svoje zdravje dobro se moramo tega držati.
Vsak do sedaj mi je rekel, da je ločevalna dieta najbolj učinkovita. Kar se pa tiče pritiska ti pa povem, da med nosečnostjo, ker sem se ful zredila in po porodu sem imela skoz težave. Sedaj se mi je pritisk uredil, tako da lahko govori kdo kar hoče jas se bom še naprej trudila, ker sama na sebi vidim, da so rezultati, pritisk se je uredil in moje osebno počutje je boljše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 8:39:18   
Saša27
Bravo CURKČEK in DALIJA, z obema se 100% strinjam, tukaj smo osebe, ki smo se samovolno odločile za to dieto, pa nimamo (vsaj upam) nobenih zdravstvenih težav, le kakšen kilogram več. Ker pa je ta dieta že preizkušena (beri CUKRČEK in ostale), in po njej če se pravilno prehranjuješ ne gredo kg nazaj gor smo se seveda odločile zanjo. Tudi to, da telo ne dobi zadostne oz.pravilne količine ki jih potrebuje ni pravilno, s to dieto dobi telo vse kar potrebuje, je pa res, da je priporočljivo tudi gibanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 8:49:27   
s u g a r
Zivjo punce

vesela sem vase kritike.

Nimam vam kaj objasnevat kaj je z mojo mamo narobe samo ce ji zdravnica (tudi sama je v teh vodah - anestezist) in ko ti zdravnik rece da imas se cca. tolko in tolko mesecev zivljenja se ti malo svet zrusi (od mini srcnih napadov - vemo kaj je njihov vzrok, kajne?, od avtoimune bolezni - ki je takorekoc neozdravljiva, povisanega sladkorja, in plucne bolezni - ki hvala bogu ni rakavega izvora - in mama ne kadi).
Sej kar se tice mene - vem kaj je ker sem sla cez to. Ljudje smo vsi obremenjeni s tezo v svoj plus ali minus (tu so mocnejsi ljudje in mi ostali "luzercki za vas"- kar pa je tudi kriza - vsi lahko krepko ogrozimo svoje zdravje - se mar motim?) Ne kajne?
Punce mene skrbi za moje zdravje in zdravje otroka in vem kako sem svoje telo izpostavljala in ga mucila in dobesedno preizkusala - tezave v skrajnostih ne boste verjele so zelo zelo podobne (negativne).

Lejte imate svojo pamet in svoje pocutje in delajte kar hocete. Samo zivljenje je le eno in jaz sem lahko ponosna in vesela, ker sem se iz stetja kalorij in odrekanju in ne vem kaksnim izgovorom, zmisljevanju in ... kar vse poznamo in se spomnemo, da sem sla zaenkrat iz tega in hvala bogu da sem lahko kljub tezavam, ki so posledica moje mladosti zanosila.

Punce vsaka najde zase tisto kar ji najbolj pase. Jemlite to kar sem napisala kot zelite. Nisem zelela vzpostaviti bojnega polja in negiranja kar pocnete same, ni mi pa dalo srce, ker vem iz izkusenj kam vse "drasticne diete" vodijo. Ker na spletu, trgovinah in knjiznicah najdes hrano (knjige, revije) za glavo in glava ti da predsodek, da nekaj ni ok - hoces shujsati ker nisi zadovoljen s sabo in kaj naredis poisces knjigo, revijo ali clanek na spletu ki ti poda 10000 raznih diet. Tale bo pa ta mesec - al pa un ma ful dobro je iz bolnce - ah ni haska, druga - u ful letijo kg, kaj a je zdaj, spet se redim - .....

No punce pa uzivajte, v vsem kar pocnete in kar pocnete pocnite s srcem.
by

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 8:56:22   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: s u g a r



Nimam vam kaj objasnevat kaj je z mojo mamo narobe samo ce ji zdravnica (tudi sama je v teh vodah - anestezist) in ko ti zdravnik rece da imas se cca. tolko in tolko mesecev zivljenja se ti malo svet zrusi (od mini srcnih napadov - vemo kaj je njihov vzrok, kajne?, od avtoimune bolezni - ki je takorekoc neozdravljiva, povisanega sladkorja, in plucne bolezni - ki hvala bogu ni rakavega izvora - in mama ne kadi).



Ali vse te bolezni, ki si jih omenila, izhajajo le in zgolj samo iz debelosti?
NE. In ti to dobro veš. Na svetu je ogromno suhcev, ki imajo te ali pa še hujše bolezni. Kaj je torej pri njih vzrok? Mogoče pitje ali kajenje? Ker drugo pa res že ne more biti. Ali pačuser posted image


Poglej, sugar, sama veš zakaj pišeš tole. Me pa res zanima, akkšne zadeve bi nam ti priporočila? Lahko kaj bolj konkretnega napišeš? Pa ne na ZS..kar tukaj, da bomo vse lahko videle, kako bi lažje in predvsem brez truda shujšale? Lepo prosimuser posted image



_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 8:59:02   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: s u g a r

(tu so mocnejsi ljudje in mi ostali "luzercki za vas"-  .


Nikjer v teh postih nisem zasledila, da bi kdo rekel, da si ali ste luzerčki. Torej...če se imate samo za kaj takega, nismo ostali krivi.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 9:18:18   
s u g a r
Punce,
kot sem prebrala oglasevanje ni dovoljeno.
Kot pa je dovoljeno izrazati svoje misljenje.
Kot sem ze omenila le na ZS, tista ki se spomni.

in ja moji mami so se znaki zaceli kazati ti na pljucih, potem ko se je zredila.

Pa pustimo mojo mamo, jaz sem veslela da je leto naokoli in da jo se vedno imam in da je tudi zdravnica zadovoljna. To mi zadostuje se bolj pa da se pocuti dobro in da gre lahko saj s kuzom na dvourni sprehod, kar prej ni mogla.

Ve pa kot sem ze rekla pocnite kar zelite a pocnite to s srcem - hotla sem vam le razsiriti polja.

No grdo sem se izrazila z "luzercki" samo sem dobila tak vtis ko se je na moje  vrstice vsul tak plaz kritik - ampak te pa so super. Hvala.

Vsi smo "takorekoc" bili ali smo nekje na istem - na odrekanju.

by



_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 9:21:12   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: s u g a r


Ve pa kot sem ze rekla pocnite kar zelite a pocnite to s srcem - hotla sem vam le razsiriti polja.



No, sugar, mi pa na ZS razširi polja. Da ne bom vsa nevedna tavala po svetu in si z neko blesavo ločevalno kvarila zdravje.
hvala!user posted image

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 9:24:54   
cmokec
Živjo.

Z: kava (ja, tudi jaz jo redno pijem z mlekom)
K: komaj dočakana postrv + solata + kava
V: solata z Riomare piksno

Z menoj hujša tudi moj oče, ki je (z razliko od mene) že 2x uspešno končal to dieto. Je srčni bolnik z bypassi okoli srca in z bypassi ožilja v nogah. Ima morje tablet in jih tudi med dieto uživa. Samo sam pravi, da mu dieta ustreza in da se počuti bolje. Predvsem se pozna na ugodnem pritisku in splošnem počutju. Poje veliko več zelenjave in sadja, pa veliko manj živil, ki imajo visoko osebnost ta škodljivega holesterola.

Na B dan lahko ješ zamaščen kos svinine ali postrv? Odločitev o hrani je vedno tvoja, važno je, da je na tisti dan dovoljena.

Tako, da jaz ne vem, komu je dieta lahko škodljiva, verjamem pa, da je za nekoga bolj primerna, za drugega pa manj. Ker jaz to dieto razumem kot razvrščanje živil in ne kot stradanje.




_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 9:39:29   
*pepelka*
Kar precej nas je hujšalo po ločevalni, pa tudi rezultati so bili vidni, tako, da menim, da le ni vse tako nemogoče in pa škodljivo. Mi pa tole močno diši ha Herba life, saj sem tudi sama imela podobno izkušnjo, ko mi je nekdo na veliko razlagal o zdravi prehrani in ne odrekanju, ter odpravi vseh težav s prekomerno težo, ter ostalih zdravstvenih težav, ki jih je baje možno odpraviti le s tem.

Punce, ki ste na ločevalni, le pogumo naprej do cilja.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 9:43:11   
Anonimen
Z: kava (ja, tudi jaz jo redno pijem z mlekom)

jaz se ji tudi ne morem odreči-edino zmanjšala sem količinouser posted image
Z:jagode
K:zrezek+solata
V: kakšen jogurt

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 9:55:12   
s u g a r
Ve pa kot sem ze rekla pocnite kar zelite a pocnite to s srcem

uzivajte
by

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 10:04:50   
Anonimen
Tudi meni diši po Herbalifu.user posted image

Je pa s to dieto tako, da je enkrat ena, da ne vsebuje dovolj beljakovin, ki so lego kocka za tvorbo mišic in se zato izgublja na mišični masi, torej mišice postajajo ohlapnejše in lažje. Ampak dokler se tudi obseg manjša in dokler vse skupaj traja 3 mesece oziroma se človek dobro počuti, je po moje čisto O.K.  Sama sem že premišljevala, da bi si jo prilagodila po svoje, da bi imela npr. 4 beljakovinske in dva OH dneva na teden, 7. dan pa vedno sadni dan. Ampak cvikam, da bi zabluzila, če se ne bi držala tega skupinskega plana. Zato zaenkrat raje vztrajam na teh navodilih.

Moj današnji jedilnik:
Z: jabolko
M: jabolko
K: pražen piščanec z mandeljni in papriko + radič
V: še ne vem, možno da jajca s sirom ali pa kakšna tuna

(odgovor članu s u g a r)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 10:05:53   
CUKRČEK
Jaz vse delam s srcem....Lahko bi delala reklamo za Radensko..saj veste..radenska 3 srcauser posted image

Sicer pa sugar, jaz še vedno čakam na ZS vse o tvoji "dieti" oz. načinu hujšanja. Upam, da me ne razočaraš.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 10:11:02   
s u g a r
Vprasanje
imate ve vse to na vasih kroznikih dnevno?

Vitamine, beljakovine, ogljikove hidrate, minerale, mascobe (zdrave), encime, vlaknine, antioksidante, tekočino

Mislim da ne vse, se motim?
Temu pravim odrekanje, zakaj ne bi mogle pojesti tako slastne torte, jesti mesa z kropirjem, piti kavo s sladkorjem in smetano, pojesti vse pregrehe, ki ti tako zadisijo, potem pa kesanje in samokritika. Cemu se sprasujem

by

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 10:22:39   
Anonimen
Mislim Sugar kaj te tako moti? Smo pač ljudje,ki imamo tak organizem,da si ne moremo vsega privoščit,ker če si,nas to pripelje v prekomerno težo.Če si kdaj imela težave s tem,kako si pa ti ravnala? Si se odrekala stvarem? Veš v življenju se moramo marsičemu odreči,če želimo doseči tisto,po čem hrepenimo.

(odgovor članu s u g a r)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 10:34:44   
CUKRČEK
Sugar, še vedno nisi napisala o čem debata. A je potem to Herbalife ali kaj drugega? Porkaduš, a bi rada kaj prodala al nič....nilj malo boš, če ne boš nič povedala o stvariuser posted image

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: MINI BIKINI(16)-19.1.07-PROTEINI
19.1.2007 10:37:06   
Anonimen
Meni pa sploh čisto nič več ni jasno.user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?