|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam shraniti mleko
11.3.2007 16:04:14   
lencica
Čao
Mene pa zanima kam shranjujete mleko. Kar v flaško ali v kakšne posebne vrečke. Kako veš, da ima mleko 37 stopinj? Imam toliko mleka da ga v umivalnik zlivamo pa mi ga je škoda. Bi imela kakšno rezervo pa ne vem kako je s hranjevanjem.
Hvala za odgovore! 

_____________________________

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam shraniti mleko
11.3.2007 16:32:15   
dskubin
Jaz sem shranjevala v Aventove posodice in vrečke - v skrinjo, porabili smo pa za prve papice, ker sem ga imela vedno dovolj. Odtajali in pogrevali smo ga kar v mikrovalovki, vendar je potrebno pazit, ker se ne segreje enakomerno (treba je potem pretrest flaškico, da se premeša), poskusila sem temperaturo kar na svojem zapestju.

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.3.2007 17:18:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kam shraniti mleko
12.3.2007 10:58:53   
petra.horzi
lahko ga shraniš tud v kakšno plastično posodico, le da jo prej steriliziraš. gor vedno napiši datum kdaj si dala zmrznit.
odtajat ga pa v mikrovalovki ne smeš, ne sam zaradi neenakomernosti segrevanja ampak ker mikrovalovi uničujejo določene sestavine materinega mleka. ali ga odtajaš v hladilniku-rabi dobri dve uri ali pa v topli vodi
lp

_____________________________

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?