|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magic cup
4.5.2007 19:09:24   
štorkljica
A ma kera idejo kako naj malo princesko naučim piti ven iz tega Magic cupa? Ker sploh se ne more navaditi na to, da tukaj dosti bolj ven teče kot iz flaške s cucljem. Skoz se ji zaletava ali pa kar ven pušča in je pol cela mokra, pa zdaj probavave že skoraj 2 tedna. Moram bit na kaj posebej pozorna ali pa je potrebna kakšna lega oz. bolj precizno rokovanje s tem cupomuser posted image
Naj povem da smo že skoraj 7 mesecev stari, ta cup je pa za po 6 mesecu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Magic cup
4.5.2007 19:33:13   
rainbow
ah, saj je še čas, pri sedmih mesecih se pa res ne mudi. počasi.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Magic cup
4.5.2007 20:35:38   
melanija
Jaz ti lahko samo to povem,da so moje obe pupici začele piti po tem lončku oz. flaši takoj ko sem začela dodajati ostalo hrano. V bistvu cuclja nista niti poznali. Kako navadiš, jaz sem tako da sem malo potegnila toliko da se je ustnik napolnil in nato sem ji dala, pa so kar začele brez problema.

Upam, da vama bo uspelo!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Magic cup
4.5.2007 20:43:49   
majas
Mi smo se tudi matrali pa ji je potem končno uspelo in zdaj lepo pije. Zaletava se ji? potem pa ji kupi onega po 3eh mesecih ki malo manj teče. 
Se bo že navadila, počasi...

_____________________________

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja


(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Magic cup
4.5.2007 21:28:08   
poliloni
Pri nas smo se pa najprej naučili po slamici, potem pa prešli na magični lonček (prej mu sploh ni šlo). A po slamici že zna?
Če ne, je najlažje tako, da ti malo potegneš po slamici in s prsti zadržiš v slamici ter daš otroku slamico... Mogoče bo kaj pomagalo - pri nas je šlo v tem vrstnem redu. pred tem sem mu pa vodo po žlički dajala, ker je iz flaške pil samo mleko, drugega pa ni hotel.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Magic cup
4.5.2007 22:50:58   
mily
Jst sem jo tut ful hiter začela navajat na ta lonček, ker so me ful prestrašl, da če bo dolgo pila čaj po flaši ji bodo začel zobki gnit. user posted image
V glavnem, tut ni takoj vedla zakaj se gre, ampak sem res ful vztrajala in ji skos devala samo ta lonček in je potem hitro osvojila.

_____________________________

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Magic cup
4.5.2007 22:56:17   
frrrr
štorkljica, se pozna, da sta z našim na isti dan rojena, ker naš mali tut noče pit iz tega... si v nastavek dlesni drgne user posted image js mu zdej dajem pit kr iz navadnega kozarca, pa pali user posted image
drgač te pa pogrešamo...

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Magic cup
5.5.2007 10:11:36   
tvis
Moram povedat, da sem jaz tudi razočarana nad tem lončkom. Moja sploh noče pit iz tega, sem jo hotla privadit in sem ugotovila da tisti dan ni nič spila, ko pa sem ji dala flaško jo je pa kar zagrabla. Stara je pa 10 mesecev.Tako da se sploh več ne trudim in ji dam kar po flaški, bo že, če bo. Bo pa prej začela iz kozarca pit. Ugotovila sem da se iz flaško še malo pocrkla.

lp

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Magic cup
5.5.2007 10:30:53   
štorkljica
No danes sem ji začela dajat iz flaške ki ma v cuclju malo večjo luknjico, ka tudi bolj ven teče, pa se ji je spet v začetku zaletelo, potem pa je akužila, da pa sploh ne rabi ful ven vlečt, da kar samo teče. No bom zdaj ene par dni vztrajala na tem cuclju, potem pa bom spet začela počasi dajat lonček.
Kozarčka ji pa direkt še ne upam dat, nevem, bom probala, mogoče bo šlo.
Slamica pa tudi ni slaba ideja, sem že ene parkrat zasledila da so mamice tako začele pa je palilo...bom probala tudi to.
Hvala vsem!user posted image

(odgovor članu tvis)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 stvari, ki sem se jih naučil, odkar sem...
Če imate otroke ob sebi. Da jih poljubite za lahko noč. Da skupaj zajtrkujete. Da greste z njimi v šolo. Da vidite, kako...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?