|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena nova
8.3.2007 8:24:40   
ninula
Lep pozdrav vsem.
Že dolgo prebiram vaše debate pa sem se sedaj odločila da tudi jaz kaj napišemuser posted image .
Z mojim sva se odločila da je prišel čas da poskrbimo za naraščaj.Zato skrbno prebiram vse kar je možno na to temo.Še ta mesec jem kontracepcijo pol pa začnem z folno kislino.Mislim da preden začnemo moramo počakat 3 mesece, da se telo prečisti?
A je kera ka je jemala kontracepciske tabletke in se potem odločila da jih neha in narediuser posted image .Bi vas prosila za vaše izkušnje ( al ste potem takoj zanosile?) in mnenja.
Najlepša hvala že v naprej!
Pa vesel 8. marec vsem user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena nova
8.3.2007 9:03:32   
t*e*j*k*a
Pozdravljena med nami!!!

Ja je priporočljivo počakati tri mesece in potem začeti delati na user posted image . Samo poznam primere ko so že prvi mesec zanosile in je blo vse vredu.
Tudi jaz sem jemala tablete in po prenehanju jemanja so se začele pojavljati težave. Namreč nisem dobila M. pred tabletami sem mela dokaj redno. No in s tem ko ni blo M tud user posted image ni bilo!!!
M se mi do danes še ni porihtala pa že dve leti ne jem več tablet, vmes sem sicer zanosila enkrat pa se je žalostno končalo, zdaj pa tuid komaj čakam da vidimuser posted image . Ampak brez klomifena ne bi šlo!1

Upam, da te nisem preveč prestrašla, tak je pač moj primer. Drugače pa punce večinoma dobijo normalno M, tko da nč bat!!

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: še ena nova
8.3.2007 9:59:33   
medika 13
Ninula dobrodošla!

Jaz sem jemala KT približno 6 let in ko sem jih nehala jest sem počakala te priporočene 3 mesece. Se mi je zdelo pametno počakat. user posted image  se je prestavila samo za en dan. Nobenih drugih sprememb. Ko mi je prejšnji mesec zaostajala za 3 dni sem že mislila, da bomo zagledali user posted image , pa žal še ni bil pravi čas. Tako, da se sedaj z dragim podajava v četrti krog in upava, da nama ta mesec uspe.user posted image

Ninula želim ti, da čimprej zagledaš user posted image  !

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: še ena nova
8.3.2007 10:40:04   
daga11
Lepo pozdravljena med nami ninula!

Tud jaz sem jedla tebletke sedem let potem pa sva rekla da bova nehala-in ginekologija je priporočala tri svoje menstruacije brez tabletk potem pa veselo na delo!
No potem sva se odločila da se bova še prej poročila in nisem hotla da bi bila noseča na svoji poroki sva malo pazila zdaj pa sva v drugem poskusu za user posted image !


Upam, da bo ta mesec user posted image !!!

papa

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: še ena nova
8.3.2007 12:13:28   
baja*
Pozdravljena!

Tud jaz sem dobra štiri leta jemala KT, nato pa sva se z user posted image  odločila za naraščaj. Štiri mesece sem bila brez KT in sva pazila, nato pa sva v prvo uspela zagledati user posted image  user posted image user posted image user posted image . Se pa mi je cikel zmanjšal na vsega skupaj 23 dni, tako da sem tudi ovulacijo verjetno imela nekaj dni prej.

Vso srečo!

(odgovor članu daga11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: še ena nova
8.3.2007 13:21:44   
ninula
čestitke baja*, upam da bova imela tudi midva tako srečo user posted image  user posted image  user posted image
sem pa imela pred tabletkami full bolečouser posted image  in neredno tako da si verjetno ne bom upala zračunat dneve ovulacije

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?