|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bodoči obešalniki - 11.teden
12.3.2007 7:31:49   
Barbel
Živjo, punce!
Ste se odpočile med vikendom in napolnile baterije? Mene je močno prepihal veter in odpihnil skrbi, juhu. Sem bla nekaj švohotna in bi samo spala, spala in spala. Nekaj se mi hrana upira - kar načeloma ni nič slabega, ampak čudnega, vsaj zame. Upam, da ni kakšna viroza! Tako da čez vikend: 3 sprehodi in malo manj hrane. Sem zadovoljna.

Ko se bom premerila, sporočim rezultate!
Pridno migajmo!!!

_____________________________

Ba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bodoči obešalniki - 11.teden
12.3.2007 10:17:05   
Taula
Zdravo.
Vikend je pri meni tako-tako. Se mi zdi da takrat vedno popustim in več (preveč) jem.user posted image  Sem bila na sprehodih ki so trajali po kako 1,5 h, pa na sobnem kolesu včeraj, ampak sem jedla preveč čokolade. Malo sem jezna nase zaradi tega. Z kolegico sva šli malo po trgovinah. V eni trgovini.. ne vem kje so vse te trgovke našli. Ena bolj suha kot druga, z ravnimi trebuhi...v glavnem postave da dol padeš, luštne in napedenane punce. Jaz pa med njimi kot slon v trgovini z porcelanom.user posted image  Mi je kazale ene hlače, in reče da ne ve če mi bo št. 44 prav, ampak da imajo tudi 46 tako da poskrbijo tudi za nas močnejše.
Ok, sej vem da sem debela, samo ton kako ona meni to razlaga. Sem se počutila tako obupno, tako da sem se kar ven pobrala.user posted image


_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Barbel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bodoči obešalniki - 11.teden
12.3.2007 21:30:55   
GATA
Ojla punce,

Vikend je bil pri nas kr neki. Pihalo je za znort in zarad našega še ne popolnega zdravja se raje pazimo. Mene je prejšnji teden začel boleti ušes in še manj slišim, pa nos spet zabasan user posted image . Moj še zmeri kašlja, tamala se hvala bogu še drži. Drgač pa mam tega že poln kufr. Upam, da bo čimprej lepše vreme.

Barbel - krasno za aktiven vikend user posted image , in pa sporoči rezultate, upam, da bodo vzpodbudni.

Taula - počasi, počasi zmanjšuj količino čokolade. Toliko, da še opazila ne boš. Kok pa drugače sploh poješ čokolade?

Za trgovino pa ne vem kaj naj rečem. V bistvu je lahko zelo boleče zate, ker se sekiraš zaradi svojega videza. Te razumem, a ne vem če bi ker drug ton ali besede trgovke imel/e drugačen tvoj odziv. Ljudje smo zelo občutljiva bitja. Dejstvo da sama sebe ne sprejemaš takšno kot si (to da rečeš da si debela še ne pomeni da si se tudi sprejela) je zate slabše, ker te/so/bodo take izjave prizadele. Vem kako to boli a sprejeti moraš sebe takšno kot si.
Naj povem, da ne bo čudno izpadlo, da te popolnoma razumem, ker tudi sama sem imela dva ogromna kompleksa. Eden je bil ta da sem majhna drug da sem debelušasta. A sem to prerasla. Takšna sem in sem vesela, ker sem unikat.

Upam, da razumeš.


lepo se mejte, migajte zase, pa še mal zame, ker se mi ne da user posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bodoči obešalniki - 11.teden
13.3.2007 14:11:03   
Barbel
Hojla,

TAULA - te razumem. Pa še ogledala imajo v trgovinah in.... bi se človek k'r zjokal.

GATA - bravo, da se sprejemaš. Meni se to zelo lepo sliši, včasih že mislim, da mi je ratal, pa zmeraj znova padem na preizkušnjah. Ena taka je tudi šoping hlač ali še slabše sexi spodnjega perila ali kopalk. Kompleksi kot vulkan izbruhnejo ven. Ampak lava se potem tudi ohladi! user posted image

Pa sej bomo zmogle, ane!!!

_____________________________

Ba

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bodoči obešalniki - 11.teden
13.3.2007 17:59:13   
GATA
Ojla punce,

ja Barbel vse se lepo sliši, samo je treba slišat tud stvari ki jih nočemo slišat. In da se potem pomirimo tud v bistvu ne reši stvari. Samo je pa vse skupaj stvar posameznika in njegove samozavesti. Mogoče nekdo potrebuje samo tolažbo, nekdo rešitev, spet nekdo ničesar oz. da ga je nekdo poslušal... Poznam kar nekaj ljudi, ki so dejansko debeli (kar se tiče debelosti proti njim se lahko skrijem) in tako polni energije, samozavestni. Ničesar jih ne prizadane.

To da se sprejemam takšno kot sem je mogoče zadnjih 5 let, mogoče tudi manj. Dejansko so mi "odprli oči" moški, vsaj kar se tiče moje debelosti, predvsem to, da so mi povedali vse tisto kar nikoli nisem hotela slišati. Pa tudi to, da sem se začela ceniti takšno kot sem šele takrat ko me je mož zapustil zaradi druge, ki je bila suhica in mlajša. In sem si rekla, da kdor me ne zna cenit takšno kot sem (debela, suha) me niti vreden ni, ampak dokler sam sebe ne ceniš te tudi drugi ne morejo. Začaran krog.

Ampak dejansko hujšam zato, ker sem se tako fajn počutila ko sem bila lažja. Sedaj se mi zdi, kot da hodim na Triglav ko grem po stopnicah. Enostavno sem sama sebi pretežka.

------------

No dost "filozofiranja" user posted image , da še povem, da sem včeraj delala malo vaje za roke, pas in 20 počepov. Madona sem se "utrudla" user posted image , no vsaj začela sem.

Pridne bodite, migajte in uživajte te lepe sončne dni.






(odgovor članu Barbel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bodoči obešalniki - 11.teden
14.3.2007 11:33:15   
Taula
Mene je moj bivši dečko pustil pri miru glede kg...rekel je samo da ko bom imela 70 kg da me čaka dieta. Sej takrat sem bila suha, ker sem imela 58 kg. Pustil me je zaradi ene male žogice marogice, tak da mi suhota ni nič pomagala.
Sedanji user posted image mi vedno pravi da rad prime kaj mesa. Ve da sem se zredila in pravi da ga ne moti, da sem mu še vedno  ful hot in da mi bo povedal če bo preveč kg na meni. Samo sploh ni bistvo dečkotu in kaj on misli, mene motijo kg-ji in tale moj rešilni pas.user posted image  Zaradi moškega ne bi hujšala, ker vem da bi se nazaj zredila. Moti me to da se počutim nelagodno v nekaterih hlačah in da jih zato ne nosim, pa to da raje čepim celo poletje v dolgih cunjah kot da dam gor kopalke. Živa jih ne dam gor.user posted image
No pa še malo boljše informacije. Štiri dni nisem že jedla čokolade, kar je zame že kar pohvalno.  Vsak dan gonim kolo 15 km, delam vaje na steperju, trebušnjake, hodim na sprehod. Jem zajtrk, jogurt, kosilo, sadje. In rezultat....vaga je danes zjutraj pokazala težo katero nisem videla že dolgo časa. Sej vem da to še ni izguba maščobe, ampak je motivacija za naprej.user posted image Samo še tečti se moram spraviti, pa kake vaje dodati.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bodoči obešalniki - 11.teden
14.3.2007 13:09:46   
Pajaca
HOJLA PUNCE

Se kar nekaj časa nisem javila, ampak vztrajam! Še vedno imam mojo aerobiko 2x na teden pa trebušni ples, sedaj ko je sonček smo še cele popoldneve zunaj z otroci in tekanja je več kot dovolj.

Moje kile šibajo dol, se mi že kar pozna, da sem bolj suha. -6kg od novega leta je kar nekaj, ni sicer še vse, a bo že šlo. Hlače mi lezejo dol, tko da en uspet je, ampak vsaj še enkrat tolko da bom vsaj prb zadovoljna.

Bom pa morala dodati kaj vaj za stegna, ker to se pa ne zmanjša nikamor. Najbrž bo res treba kaj na kolo ali pa narest vsak teden enkrat pilates vaje za noge??? No bomo videli kako in kaj bo.

Se javim še kaj, bodite pridne in fajn telovadite!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bodoči obešalniki - 11.teden
14.3.2007 14:44:01   
Taula
Pajaca super.user posted image user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bodoči obešalniki - 11.teden
15.3.2007 13:55:33   
Taula
Evo spet mene. Če že nobene druga nima časa pisati bom pa jaz malo težila.user posted image  Včeraj sem bila eno uro na sprehodu, pa eno uro sem telovadila. (kolo, steper, trebušnjaki, vaje za noge, rit)
Danes je 5 dan brez čokolade in sploh se mi je nič ne lušta.user posted image  Upam da drži tale anti želja po sladkem še nekaj časa. Sej ko bo teta user posted image  pred vrati bom pa najbrž sline cedila.
Razmišljam pa da bi si kupila kolebnico. Baje da je kar fajna za miganje. Jo katera uporablja?

Danes bom vsaj eno uro telovadila, upam da grem na sprehod tudi če bo čas.
Pridno migajte.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?