|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet o dojenju
18.4.2007 12:44:38   
draganav
Mojauser posted image  je stara 1.5 in se še vedno dojiva. Čez dan različno, enkrat več drugič manj. Zvečer pa ne znamo drugače zaspati kot na zizi. Nima ne dude,ninice iz magičnega lončka pa pije samo vodo. Ali mislite, da je že čas, da vse skupaj prenehamo? Vem, da je bilo na to temo napisanega že ogromno ampak res ne vem kaj naj naredim. Zdaj sem še z njo doma, septembra gre v vrtec in me je že zdaj groza kako bouser posted image user posted image .  Sploh ne vem kako začeti? Naj prvo ukinemo nočno potem ostalo ali kaj? Moram vam pa povedati, da je mala odvisnež in, če ni se dereuser posted image user posted image  ampak res živalsko dere tudi celo uro ali več. Res, da ko me ni ji tudi na pamet ne pride , babice jo uspavajo, res da jo morajo malo ponosit ampak vseeno. Ponoči, če se zbudi pred 5 jo vzame tati in ponavadi zaspi nazaj. Ampak, če sva pa same čez dan bi pa vsake pol ure njam,njam. Res sem se trudila, da bi jo dojila saj vem, da je to najboljše za otroka. In prej, ko sem povedala, da dojim so vsi rekli pridna, super. Danes pa, ko nekaterim omenim, da še vedno dojim se skoraj, da ne zgražajo. Tudi pediatri so polni nasvetov,kako dojiti kaj pa ,ko hočeš nehati takrat se pa znajdi sam. Vem, da pravijo, da je najbolje nehati takrat, ko sta oba z otrokom pripravljena. Ampak, če bom čakala svojo miško, to ne bo nikoli. Bojim se kaj bo, ko bom šla v službo tamala pa v vrtecuser posted image user posted image , kar slabo mi je, ko pomislim. Vem, da je najbolj enostavno reči NE ZIZE NI VEČ a kaj, ko je potem konec svetauser posted image user posted image user posted image . Naj jo še nekaj časa pustim in upam na čudež, da bo sama pokazala,da noče več ali kajuser posted image user posted image .Prosim za pomočuser posted image user posted image

_____________________________

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet o dojenju
18.4.2007 13:52:11   
rainbow
Po moje ni treba nehat dojit, samo zato, ker nastopi čas za vrtec oziroma tvojo službo.

sploh pa ni dobro nehat dojit hkrati s temi spremembami.

tak da ali nehata zdaj, da bo to edina novost in sprememba, ali pa potem, ko bo že nekaj časa v vrtcu oziroma ti v službi.

Vsekakor bi bilo fajn se nehat dojit ponoči, oziroma se mi zdi, da se to ne dogaja več. Morda je pametno jo zdaj navadit, da zvečer zaspi sama.

če pa bosta z dojenjem nadaljevali, se ti ni treba bati, kako bo v vrtcu, saj sama vidiš, da ko te ni zraven, zaspi brez zize. tako bo tudi v vrtcu.  Edino kar je, da se bo morda želela dojiti takoj, ko te bo zagledala, bodisi doma ali že v vrtcu.

jaz sem mojo drugo user posted image  tudi dojila (samo podnevi), ko je šla v vrtec, stara je bila tudi leto in pol. Potem pa se je zgodilo, da sem dobila nek močan antibiotik, trodnevni, in drugi dan mi je šinilo, da bi se pa mogoče nehali dojit. Dva tedna je bila malo kriza, ampak čez kak mesec se sploh spomnila ni več na to. Sem pa dobila na posvetovalnici pri 1,5 let tudi komentar od pediatra, češ da starejša bo, težje jo bo odvadit. sem si mislila svoje.

pa veselo cartanje, dokler še bo trajalouser posted image


_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 14:14:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spet o dojenju
18.4.2007 14:55:19   
draganav
Aja pa pozabila sem povedat, da se čez en mesec selimo v novo stanovanje. Verjetno ne bi bilo pametno zdaj odnehat, ker bo tako že dosti zmedena. Saj smo iz prejšnega šli pred enim mesecem in zdaj smo pri babicah.Že tako bo dosti sprememb za njo. Mogoče čez poletje ampak kot si napisala je to prav preden gre v vrtec. Je najbolje počakat, da sprejme vrtec in nato pizkusit. Mogoče že sama ne bo več za zizo.

_____________________________

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spet o dojenju
18.4.2007 21:15:51   
rainbow
Seveda; poleg tega, če tebi odgovarja tako, je vse ok, za ostale pametnjakoviče pa se ni treba menit.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spet o dojenju
18.4.2007 22:24:34   
Seven*
Se mocno strinjam z predhodnicami.

Ce te kdo gleda cudno pa lepo povej: Svetovna zdravstvena organizacija in UNICEF priporocata dojenje vsaj do drugega leta starosti. user posted image


_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spet o dojenju
19.4.2007 8:08:23   
Anonimen
Jaz bi ti tudi svetovala, da jo probaš samo odvaditi nočnega dojenja. Drugače pa mislim, da bo v uvajalnem obdobju dojenje še prav prišlo in je bolje počakati, da se navadi na vrtec, pa bo potem videla kaj in kako. So pa ti poletni meseci tudi dobrodošli, ker so malčki skoz zunaj, veliko se dogaja in sami od sebe pozabijo na dojenje. Moj se je sam od sebe odstavil ravno čez poletje, ko je bil zaposlen sto na uro.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?