|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako dolgo ste čakale na srčke
23.4.2007 12:34:13   
mozart
pozdravljene,

pri ginekologo je padla odločitev, da po naravni poti žal zaradi endiometroze ne bomo prišli, do tako željenega-ih user posted image user posted image . Dobila sem napotnico, da ponovno obiščem dr. Reša in se pripravimo na umetno oploditev.

Zanima me, kako dolgo je trajalo od obiska pri njem, (spermiogram.....že vse opravljeno) do vstavitve foliklov oziroma zanositve?

S strahom in hkrati veseljem se podajam v nove boje.

lep pozdrav v upanju na user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako dolgo ste čakale na srčke
23.4.2007 13:40:10   
Anonimen
user posted image foliklov se ne vstavlja, folikli ti rastejo in v njih so jajčeca, ob O folikli počijo in jajčece pride ven. Nič hudega, se boš že vse naučilauser posted image . Ko prideš enkrat k rešu, počakaš samo prvo menstruacijo, pred tem pa še šibaš v italijo po zdravila. z menstruacijo si že v postopku. se pravi čakaš en mesec, mogoče če je gužva 2 meseca. julija pa najbrž ima dopuste.
Zavedati se moraš, da IVF ni 100%, ampak nekje 25%. Jaz sem prvič bila pri njemu lani maja, ap do zdaj nam še ni uspelo. Upam, da bo tebi v prvo uspelo, vso srečouser posted image .

aja, še to, glede na imaš endometriozo, bi mogla najprej it na laparoskopijouser posted image . Če še nisi bila, te bo najbrž Reš poslal, no potem boš malo dlje čakala, lahko pa da te bo kar v postopek vrgel, pri njemu se nikoli ne veuser posted image . če pa si že bila, pa velja zgoraj opisanouser posted image

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?