|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehladi v vrtcih
14.10.2004 12:29:01   
Anonimen
Nekaj me zanima. Ali katera pozna kakšnega otroka, ki hodi v vrtec, pa ni prehlajen? Ali je sploh možno, da se ne naleze od ostalih "smrkavčkov"? Ali pozna katera kakšno učinkovito sredstvo, ki pomaga otroškemu imunskemu sistemu? Kaj učinkoviteljšega od Pikovita. Vem, da je koristno sadje, sadje in še enkrat sadje. Kaj pa če ga noče jesti?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prehladi v vrtcih
14.10.2004 13:33:49   
TaNiTa&Filip
Mi se te dni ubadamo z enakimi težavami :zmeden2::zmeden2::zmeden2:.
Prakticiramo vsak dan 1-2 žličke medu, veliko svežega sadja in zelenjave (če noče jest mu stisnem sveži pomarančni sok), veliko gibanja na svežem zraku. Danes gremo v lekarno po sirup Sanatogen, ker baje zelo pomaga. Bomo videli kako bo, upamo, da bo kaj pomagalo našemu :angel:.

LpT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prehladi v vrtcih
14.10.2004 13:49:40   
LILIKA
Ja, obupno se držimo. Moja dveletnica je vstopila s prvim septembrom v vrtec, po dveh tednih smrkanja dobila vnetje ušesk pa antibiotik, bila par dni ponovno v vrtcu, dobila virusni prehlad, ga ni premagala pač pa drugič dobila vnetje ušes in antibiotik. Vmes dajem tisti dve žlički medu, pri koncu smo s Kindervitalom, danes sem kupila Sanatogen (cca 1.300 Sit), sadja tudi ne mara. Ji ga pripravljam na milijon načinov pa kriči kot da je strupeno. Raje ima meso in zelenjavo. Pa še to, pomagala ni niti tako opevana krema z materino dušico od Justa. Sem jo mazala po prsih in ušeskih.Prej smo bile seveda zdrave (z občasnim smrkanjem).Abrakadabra čirule čarule...kdo ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prehladi v vrtcih
14.10.2004 14:01:50   
Donja
Jaz sem mu čez poletje dajala Bronchomunal in je zdaj čist zdrav. Tudi iz nosa mu nič ne teče. Dobi se na beli recept in stane nekje okrog 4000,00 sit. Daje pa se 10 kapsul pa dvajset dni pavze, pa še dvakrat tako. Naslednjo kuro pa komaj čez 6 mesecev in fajn dvigne imuski sistem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prehladi v vrtcih
14.10.2004 14:07:28   
NATAŠA11
Lep jesenski pozdrav! Jaz zelo toplo svetujem sirup multi-Sanostol, ki je brez sladkorja in poleg vseh vrst vitaminov vsebuje tudi kalcij. Po mojem mnenju je najboljši za naše škrate in tudi naš Timi ga ima zelo rad. Jemlje ga približno en mesec in zaenkrat še ni bil prehlajen.:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prehladi v vrtcih
14.10.2004 14:20:15   
Anonimen
Ja, Lilika, tudi jaz sem ga mazala z materino dušico + evkaliptusovo olje od Justa, mazala sem ga po prsih, hrbtu in po vratu. Potem pa sem ga peljala k zdravnici, ker je imel še vročino, in ko mu je dvignila majčko in sem se "opravičila", ker je vse dišalo po materini dušici, se je samo nasmehnila in rekla, da bogoče je pa vseeno bolje, če ga neham mazati in zagledala sem čisto drobne rdeče pikice, posute po malčkovih prsih in po hrbtku. Me je bilo kar malo sram, kaže, da nežna koža na to kremo lahko tako reagira. Tako smo zgodbo z Justom zaenkrat zaključili.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prehladi v vrtcih
14.10.2004 14:20:37   
Anonimen
Vsem pa se lepo zahvaljujem za nasvete.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prehladi v vrtcih
14.10.2004 14:35:44   
Anonimen
Ne vem, Nataša, a si te ne zdi, da če otrok že tako dobi dovolj kalcija, moj popije pol litra kakava na dan, ni priporočljivo kalcija še dodajat. Da se ne bi zgodilo tako kot pri floru, ko so bile take polemike okrog dajanja fluorovih tabletk. Samo premišljujem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prehladi v vrtcih
14.10.2004 14:39:27   
LILIKA
Berem te in podoživljam dneve z mojo punčko, ko sem jo tiste parkrat, peljala v vrtec tako namazano in vsako jutro sproti razlagala v nekakšno opravičilo
vzgojiteljici, da mala tako pač mora dišati, ker ji bo
koristilo. Kar videla sem, kako bodo zdaj vse bakterije
popadale. Ha ha ha... Seveda pa sem še kar naprej v iskanju česa koristnega in predvsem ne škodljivega. Nekaj pomislekov bi imela pri rabi Bronchomunala. Slišati je, da to zdravilo dobiš po večkratni bolezni spodnjih dihal in takrat, ko postanejo bolezni tako pogoste in nadležne, da še antibiotiki ne primejo. Bi rekla, da svojega zdravnika s tako prošnjo za zdaj še ne bi uspela pregovoriti. No, kako je s tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prehladi v vrtcih
14.10.2004 15:05:23   
LILIKA
Hvala Daša! V petek imam kontrolo pri pediatru, pa bom previdno povprašala. Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prehladi v vrtcih
14.10.2004 17:08:03   
Anonimen
Eto, sem šla že po Sanatogen v lekarno, pa mi je lekarnarka rekla, da je to isto kot Pikovit, samo od drugega proizvajalca. Aja, pa še enkrat dražji je. Pa bom vseeno poizkusila. Bomo videli. Upam, da ga bo mali hotel vzeti. Naš se ne da kar tako ugnati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prehladi v vrtcih
14.10.2004 17:17:23   
anaj
:bravo::bravo:Kot vzgojiteljica ti žal lahko povem samo to. PAZITE SE PREHLADOV V VRTCIH. :(:(Ponavadi je tako, če enemu otroku teče iz nosu tudi drugemu in tretjemu in.... Težavo lahko rešujemo samo tako, da jim nonstop brišemo noske in pri majhnih otrokih peremo igrače. Drugače pa priporočamo veliko svežega sadja (C vitamin) in veliko pijače. Pa seveda svežega zraka, ki naredi otroka bolj odpornega (tudi mraz).

Anaj:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Prehladi v vrtcih
15.10.2004 7:56:57   
Donja
Lilika. Moj je že, ko še ni hodil v vrtec imel pogostokrat vneta ušesa in angino. V vrtcu pa je bilo tega več. Potem pa mi kolegica povedala za Bronchomunal, ker je njena pupika imela pljučnico in sem potem seveda vprašala pediatrinjo o tem, pa mi ga je brez problema dala. V bistvu dviguje odpornost. Glede na to, da smo doma smrkali in v vrtcu tudi on pa nič, koristi in čez 6 mes bomo ponovili kuro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Prehladi v vrtcih
15.10.2004 8:55:00   
LILIKA
Donja, me veseli, da ste vsaj pri vas zdaj v redu. Popoldne ima moja kontrolo, pa javim kako bo. Sanatogen pa je rada vzela, je rekla "še!".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Prehladi v vrtcih
15.10.2004 20:34:31   
LILIKA
Mi pa gremo v nove boje! Dobile sva Bronchomunal in to brez kakega težkega prosjačenja. Tudi pediater se je strinjal, da sta dve težji bolezni na mesec kar slaba popotnica za obiskovanje vrtca. Menda naj bi občasno moja pikica še imela prehlajen nosek (virusi), bo pa manj komplikacij, do jemanja antibiotikov naj praviloma ne bi prišlo. Gre za nekakšno cepivo z bakterijami. Vsem zdravja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?