|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konec alergije pri treh letih?
1.5.2007 23:07:25   
madela
Naš tamali je že od enega meseca dalje alergičen. Alergij je vedno več,namesto manj in me zanima,ker naša zdravnica pravi,da v večini primerov alergije zgine pri dopolnjenih treh letih.
Koliko vas je tu takih,ki lahko to izjavo potrdite? Mi se namreč bližamo tretjemu letu in sem full v pričakovanjih,da bomo končno lahko začneli vse jest,po drugi strani pa se bojim,da temu ne bo tako.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konec alergije pri treh letih?
2.5.2007 5:52:28   
Lunca1
Imam eno prijateljico. Njena tamala je bila alergična kar na nekaj stvari, pa je zdaj menda res bolje in ne smeta jesti samo še jajc. Starost 16 mesecev.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Konec alergije pri treh letih?
2.5.2007 15:14:02   
madela
Bravouser posted image user posted image ,mala je pa srečnica. Upam da se pri nas tudi prenehajo te alergije,ker je vedno huje,ko gleda sestrico in bratca kako jesta vse on pa ne sme,skrivat pa se zmeraj tudi ne moremo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Konec alergije pri treh letih?
2.5.2007 16:39:12   
krfjolca
Od moje znanke mali je imel alergijo na mleko, jajca, žita, pa še nekaj stvari. Ne vem točno, na kaj vse, vendar vem, da je bila dieta precej huda. Zdaj je star malo več kot 3 leta, pa je ostala samo še alergija na mleko. Je pa rekla, da je kar dolgo trajalo, potem je pa kar naenkrat večina izzvenela.

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Konec alergije pri treh letih?
2.5.2007 17:34:29   
Gina
Naš je imel alergijo na jagode, jabolka, pomaranče, mandarine in limone. Ni bilo grozno hudo, ampak jesti jih pa ni smel več. Zdaj je star tri leta in lahko je vse, razen limon.

Od prijateljice ta mali je imel pa alergijo na jajca in ne vem več točno kaj, pa sicer ni minilo pri treh letih, pri kakih štirih ali petih pa je. Danes lahko je vse.

Veš, pri teh alergijah je tako, da danes so, jutri jih ni, ali pa obratno, celo življenje jih nimaš, potem te pa kar sredi življenja presenetijo. Kaj češ, ko nimaš kaj pomagat.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Konec alergije pri treh letih?
2.5.2007 19:32:09   
darjatimci
Tudi jaz lahko potrdim izjavo tvoje zdravnice.Začeli smo s strogo dieto urtiko III,po enem letu diete nam je izzvenelo jajce,znižala se je pšenica,tudi zgodnji in pozni drevesni pelodi so izzveneli,mleko se je postopoma zniževalo in je sedaj po dobrih dveh letih diete tudi negativno,so nam pa porastli arašidi in pokazala se je blaga pršica.Največ možnosti,da se vam stanje izboljša je sigurno dieta.Tako,da ni za obupat,meni je namreč zelo pomembno to,da bi naš fantič lahko vsaj do vstopa v šolo imel normalno prehrano.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Konec alergije pri treh letih?
3.5.2007 8:56:08   
madela
Ko bi vedele kako me vaše besede opogumljajo in dajejo upanje,da bo zdaj le konec,vsaj del vseh alergij.
16.5.imava kontrolo in me je kar malo strah,saj mi je do zdaj šlo zmeraj kar na jok,ko je zdravnica vedno naštevala še dodatne alergene,ki jih naš mali ne prenaša. Res upam,da temu tokrat ne bo takouser posted image

Vam ,ki ste se že rešili alergije pa iskreno čestitam,sem vesela za vaše otroke,mi pa bomo še sedaj malo počakali,pa bomo videli kaj bo.
Veliko sem prebrala o bioresonanci,pa razmišljam,da bi šli v to če bo stanje enako ali pa še slabše. Ali katera ve kje najbljižje Celju imajo kako tako ambulanto?

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?