|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   psihološki test pri treh letih
30.5.2007 6:33:45   
pokec
Pozdravljeni vsi skupaj. Zanima me, kako zgleda ta test. Ali to opravljajo vsi user posted image ali samo v nekaterih zdravstvenih domovih? Mi smo na sistematskem pregledu že bili pa niso nič omenili, da bomo opravljali še kakšnen test. Hvala za odgovore. Lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: psihološki test pri treh letih
30.5.2007 6:40:17   
dory
Za nama je zobozdravniska kontrola, sistematski in zdej cakava na vabilo na psihologa...bojda dobis malce navodil kaj otroku pokazat ... drugace pa ti izpolnes tam ful dolg vprasalnik o otrokovih navadah medtem,ko se psihologinja z otrokom pogovarja in potem mora se neki sestavljat...veliko otrok noce sodelovat,zato jih poklicejo na pregled ali cez eno leto ali pred solo...tko je men pediatrinja na hitr razlozila...

(odgovor članu pokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: psihološki test pri treh letih
30.5.2007 6:52:41   
hariba
Otrok mora narisat krog, vstavit like na prava mesta kakor v eni šabloni, potem pa ga psiholog sprašuje kar pač naj bi otrok pri treh letih že vedel. Vse moje tri je spraševal:kaj piha, kaj sije, kaj strelja, kdo grize, kaj teče... Če otrok ne sodeluje ali na premalo vprašanj odgovori pravilno ga čez pol leta povabijo ponovno. Če je izgovorjava slaba čez pol ali eno leto pokličejo k logopedu. Vprašalnik sem pa rešla pred vstopom k psihologu, v eni sobi kjer je polno igrač in se ej otrok ta čas igral, tako da je potem psiholog že imel rezultate vprašalnika in lahko glede na odgovore da kak nasvet. Vsaj v našem zdr domu pri mojih treh je bilo tako. Kako je drugje pa ne vem. Majnši zdr domovi nimajo kliničnih psihologov in kličejo potem v večji kraj. Morda ste zato le sistematiko opravili.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: psihološki test pri treh letih
30.5.2007 7:04:05   
pokec
o hvala obema. torej nas to še čaka. LP

(odgovor članu pokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: psihološki test pri treh letih
30.5.2007 12:37:19   
Anonimen
Pri psihologu? user posted image  Pri nas je ta test naredila medicinska sestra. user posted image
Domov smo dobili vabilo za sistematski pregled - en tak kartonček, katerega se še jaz iz svojih otroških let spomnim. user posted image Gor so narisani različni znaki - zvezda, stol, sonce... zraven je treba napisat, kako otrok stvari poimenuje in s tem kartonom smo šli na sistematski. Prinesli smo vodo (kri so vzeli nekaj dni prej). Najprej osnovne stvari - teža in višina. Pregled pri zdravnici... Ko smo to opravili, pa smo šli še v sobo poleg, kjer so bile 100 let stare igrače user posted image . In potem ga je začela spraševati razne stvari: Kako mu je ime, kako se piše, ali hodi v vrtec, kdo je njegov prijatelj, ali gre sam na stranišče, kako si umiva roke, kdo mu umiva zobke, koga ima najraje user posted image  (je reku mamico user posted image ), s čim se najraje igra. Spraševala ga je barve (mali obvladauser posted image  in sem bla fuol ponosnauser posted image ), kaj najraje je, ali se sam obuje, sezuje, obleče, sleče.... Sestaviti je moral stolp iz 3 kock, nato iz 4, nato iz 5. Sestra je potegnila navpično črto, on je moral ponoviti-mu je uspelo. user posted image   Pokazati je moral, kako zajček skače, kako se muca oglaša, kako kuža....  In še kar nekaj podobnih vprašanj.
No, Filip se je dobro odrezal in zelo sodeloval. Na koncu je pa vseeno vprašal sestro: "Zakaj si pa tako firbčna?" user posted image  user posted image user posted image user posted image

JAz mislim, da je to to user posted image

(odgovor članu pokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: psihološki test pri treh letih
1.6.2007 14:39:29   
pinki3
Mi ga nismo. Je kar pediatrinja testirala otroka.

(odgovor članu pokec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?