|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Safety-varovala
6.6.2007 8:16:25   
Balerina
Bom kar vas vprašala k imate že starejše otroke in ste šle to že skoz. Naša desetmesečnica namreč odpita vse predale in vrate od omar. Seveda so v določenih stvari ki niso ravno zanjo in zatere ji prepovedujeva da odpira. Bi jih pa vseeno rada zaščitila, da ji prej preprečiva. Sva kupila od Safetya pa se ne obnesejo najbolje. Za vrata od omar so tako majhni da primeta le zadnja dva zobka in seveda to Gaja zlahka odpre, mal bol ruka vrata in se odprejo. V kuhinji pa sploh ne vem kako naj predale zavarujeva saj če kupiva tisto za predale nimava kam fiksirat če fiksirava ne druh predal se odpreta oba.
Ma ja saj vem da komplicirava ampak res pretakne vse kar je možno. No rože pa tako ali tako moramo prestavit kar nimajo miru.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Safety-varovala
6.6.2007 8:18:01   
Lenny
Za predale so se pri naši hiši dobro obnesla varovala iz Ikea programa.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Safety-varovala
6.6.2007 8:45:01   
honey
Jaz sem kar obupala nad temi varovali. Imela sem neke iz Baby Centra, ki se prilimajo, ravno zaradi kuhinjskih omar. Se pravi nalimaš na vrata in potem moraš nekako potegnit vstran, da se zatič odpre. In kaj je bilo? Mali je hotel odpret omaro in se je vse skupaj razlomilo user posted image . Navsezadnje je pri nas delovalo tako, da sem 1000x na dan rekla NE in sem ga vedno odvlekla stran od tistih omar, ki mu jih nisem pustila odpirat, pustila sem mu pa omaro, kjer imam spravljene serviete in take stvari, kjer nima kaj za polomit oz. si kaj naredit. Potem je bil pa mir. V dnevni sobi imamo pa (še) neke stare omare s tistimi okroglimi ročaji in sem enostavno kar tako močnejšo elastiko napeljala okrog ročajev. To deluje še zdaj, je najbolj zihr.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Safety-varovala
6.6.2007 9:55:57   
BLAŽIKA
Tudi mi smo 1000x rekli ne, sem pa predale kar z selotejpom dol zalepila in ko je videla da ne gre se je vdala, po nekaj minutah jeze seveda.

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Safety-varovala
6.6.2007 10:22:24   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

Za predale so se pri naši hiši dobro obnesla varovala iz Ikea programa.

Enako. S tem, da se jih da uporabiti tudi za vrata omaric. Pri nas imamo vse zaščiteno; ko ja mama pri volji za pospravljanje, pač odprem določeno omaro in juriš. Tale varovala od Ikee so fajn predvsem zato (za druga ne vem, kako so narejena), ker se zataknejo, ko otrok predal odpre, tako da ga ne more zapreti nazaj in si priškrniti prstkov.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Safety-varovala
6.6.2007 11:08:27   
Nika v službi
Podobno kot honey. Naša Nika ima dovoljen dostop do 3 predalov v kuhinji (to je recimo 1/4), ostali so "untouchable" oz. ji pač ene 50x rečemo, da ne sme. Enkrat se je tudi fino priprla prstke in od takrat je izredno pazljiva. Pazi, kje drži, kako zapira (nekaj časa po nesreči in hudem joku sploh ni hotela zapirati predalov)...
Omare smo nekatere prav tako zaščitili z elastiko, nekatere pač odpira in smo ji zabičali, da mora to narediti pazljivo, da si ne pripre prstkov, nekatere omare so prepovedane. Sicer poskuša, ampak vztrajamo in že sama dobro ve, kaj ne sme. Seveda spet in spet preizkuša naše potrpljenje in odpira "prepovedane" predale, zraven pa govori "ne, ne, ne sme" in se navihano reži.

Kaj hočem, saj bo minilo. Iskreno povedano, se nikoli nisem ukvarjali z mislimi o kakih varovalih....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
6.6.2007 11:13:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Safety-varovala
6.6.2007 21:56:54   
livia
Jaz sem jo kar striktno opominjala kaj sme in kaj ne, pa zdaj nimam večjih problemov s tem. Ji pa dovolim en predal in par loncev, kuhalnic, pa naj kuha.
Edino varovalo, ki ga imam je v kopalnici, kjer so tudi čistila, ker tam pogosto uide in se igra s toalet papirjem ali maminimi kremami. Je pa to varovalo iz BC, kot en azaponka za dvojna vratca s kljukicami. Ne vem katere firme.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?