|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   možnost menjave ambulante za neplodnost
5.6.2007 18:28:21   
Anonimen
Zanimivo je, da se naše izkušnje z izvajalci (dr.Reš,GK Lj.,MB.) zelo razlikujejo in segajo vse od pohvalnih do zelo negativnih.
Bistveno je,da jim zaupaš, ni pa vedno tako enostavno, tako se lahko odločiš, da zamenjaš ustanovo. Vse tiste, ki imate izkušnje s tem, nam prosim opišite kako to poteka, če je par voden preko napotnice. Hvala.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 7.6.2007 19:01:59 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: možnost menjave ??
6.6.2007 20:54:04   
Anonimen
Moja prijateljica je imela 8 poskusov umetne oploditve. 4 je opravila pri dr. Rešu (2 na napotnico, 2 samopl.),nato pa še 4 na Gin.kliniki. 9. poskus je uspel...rodila se je punčka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: možnost menjave ambulante za neplodnost
8.6.2007 7:42:27   
gojska
Sama sem bila tudi na tem , da zamenjam Reša. Vendar ge nisem in mi ni žal.
Kadar ne gre vse kot bi hotel so vedno dvomi. Samo tako zelo težko greš čez vse to. Če si pač prosil za pomoč, jim moraš zaupat in se ne spraševat niti o strokovnosti niti o zanesljivosti. V teh stvareh gre lahko marsikaj narobe.
Je pa pri Rešu idealno to, vsaj zame, da niti enkrat nisem čakala več kot pol ure. Ko se začne gre res vse hitro. V petih postopkih nisem imeladneva dopusta, če izvamem teden bolniške po laparoskopiji.Na telefon je brez slabe volje dosegljiv tudi sredi noči. In ko je res hudo zna pokazat veliko srce.
gojska

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: možnost menjave ambulante za neplodnost
8.6.2007 9:40:19   
GoYa
To, kar je gojska opisala, je zame res en velik plus pred ostalimi klinikami.

O tem, kako izvedeš zamenjavo klinike, pa ti žal ne znam nič povedati. Predvidevam, da greš z napotnico enostavno na GK oz. se mogoče prej kaj po telefonu dogovoriš.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?