|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši 11letnici se bolezen kar ne neha...
30.6.2007 10:34:32   
Anonimen
Moja sestrca,stara 11.let,je že več kot teden dni bolna.Kašlja,telesno se slabo počuti,teče ji iz noska.Peljali smo jo že dvakrat k zdravniku,pa niso odkrili nič,na zadnji krvni sliki so bili le rahlo povečani levkociti.Trenutno jemlje macropen,zaradi preventive.Njeno stanje pa se slabša.Ponoči sploh ne spimo več,zaradi kašlja.Pred nekaj dnevi je zaradi le tega celo bruhala.

Ima katera kakšno idejo,kaj neki bi jih lahko bilo?
Kako ji naj pomagamo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naši 11letnici se bolezen kar ne neha...
30.6.2007 10:39:46   
srki
Kaj pa če bi šli na urgenco? Mogoče tam naletite na kakšnega zdravnika, ki se ji bo malo bolj posvetil in jo ornk pregledal.

Tole je že res malo sumljivo, da se toliko časa vleče, stanje pa nič boljše.

Upam, da ni kaj hujšega in da se kmalu pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Naši 11letnici se bolezen kar ne neha...
30.6.2007 11:01:18   
Maco
Tudi pri našem dvoletniku je bilo stanje podobno. Najprej vročina, nato kihanje, smrkanje in grozno kašljanje. Vročina je trajala cel teden in to stalno do 40 C user posted image , včeraj pa se je stanje le malo umirilo user posted image . Kašlja sicer še vedno, vendar vsaj vročine nima več. Tudi mi smo bili vmes dvakrat pri zdravniku in obakrat so mu vzeli kri in vodo, ter ga temeljito pregledali.  Obakrat so bili izvidi v mejah normale, diagnoza pa viroza. No, sedaj sem jo pokasirala pa še jaz user posted image . Upam, da se sestrica čimprej pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?