|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hotel Kaya belek???
9.7.2007 16:26:17   
filipinka
Odločili smo se, da gremo na dopust v Turčijo, v Belek in sicer hotel Kaya Belek! Prosim za informacije o hotelu in o kraju samem, predvsem na podlagi izkušenj! Da vidim, če smo se prav odločili!user posted image
Hvala in lp, filipinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hotel Kaya belek???
9.7.2007 16:49:45   
filipinka
Kaj še res ni bla nobena tam?
Na Holidaychecku kaže, da je super! Je res?....user posted image  rada bi še kaj zvedela od vas, iz prve roke!

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hotel Kaya belek???
9.7.2007 18:41:14   
Anonimen
Kdaj pa grest na dopust? Tudi mi smo se odločali ali bi šli v ta hotel, pa smo zaenkrat med hotelom Incekum Beach in Grand Zaman Garden. Če bo kakšna dodatna informacija glede hotela Kaya Belek pa se lahko še premislimo! No, je kdo že bil tam???!!!

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hotel Kaya belek???
9.7.2007 19:06:00   
filipinka
Ej meni se zdi, da še ni bil nihče ali pa ni nihče na RR, ker so vsi nekje zunaj! Skratka, gledala sem Holidaychecku in mislim, da smo dobro izbrali! Edino moram še nabrati kakšne dobre inf. o Turčiji in letališču v Lj.; ker vsi trije prvič letimo!
Mi gremo 2.8.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hotel Kaya belek???
9.7.2007 19:12:29   
Anonimen
Škoda, da ne greste en teden kasneje. Mi imamo planiran dopust in gremo 7.8.

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hotel Kaya belek???
9.7.2007 19:29:47   
filipinka
Berem na holidaycheku, da je v tem hotelu vse podrejeno Rusom! Ja, saj Nemci mislijo tudi za nas Slovence, da smo Rusi! Ne vem, ne bom več nič preverjala, bom se pustila presenetit, upam, da bo vredu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Hotel Kaya belek???
9.7.2007 19:30:54   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: tajalan

Škoda, da ne greste en teden kasneje. Mi imamo planiran dopust in gremo 7.8.

Mi smo si tak na hitro zmislili, da gremo 2.8., ker smo sami svoj šef in lahko gremo, ko želimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Hotel Kaya belek???
10.7.2007 7:21:15   
Nika v službi
V Turčiji sem bila 7x, od tega 3x v Beleku, vendar v drugih hotelih. Kaye ne poznam, ampak če ima 5* ne more biti ravno zanič. Tudi mi vedno bivamo v hotelih s petimi zvezdicami, tako da o Turčiji res vse najboljše. Belek ima krasno peščeno plažo in fino podnebje, je zelo blizu letališča, kar je meni noro všeč, ker transfer ne traja dolgo (cca. 15 - 30 min, sploh če boste edini v tisto smer in boste dobili shuttle, kot se nam je to enkrat zgodilo). Sicer pa se v Beleku v primerjavi z drugimi mesti ne dogaja kaj posebnega, gre predvsem za hotelsko naselje, je pa v bližini eden kraj, hmmm, kako se že imenuje.... mah, zdaj se ne spomnim. Kakor koli že, blizu ti je tudi Antalya, lahko greste tja malce pogledat.

V Turčiji je že nekaj let ogromno Rusov, temu primerno se hotelirci tudi obnašajo, čeprav zadeve malce variirajo od hotela do hotela - v nekaterih jim dajejo očitno prednost (tudi kuhinja je prilagojena njim - razne "čorbe"...), nekateri hoteli ostajajo bolj nevtralni. Boš sama videla, kako bo v Kayi. Vsekakor pa pričakuj znanje ruščine in nemščine, angleščino v večini primerov težje lomijo... Se pa v Turčiji itak da zmenit v vseh znanih in neznanih jezikih, ker je narod tako prijazen, gostoljuben, sončen, kot je sončna Turčija. Zame v Sredozemlju ni boljšega kraja za počitnikovanje.... Edina težava je termin, ki ste si ga izbrali za dopust, saj je julija in avgusta v Turčiji božjastno vroče. Mi smo vedno šli konec septembra ali začetek oktrobra, ko je bilo znosnih 30, 35 stopinj in voda 27, 28. Sanjsko!
Pa Pamukkale si morate pogledat! Ah, kar zdajle bi spokala in odletela v Turčijo!
Mi smo zdaj 2 leti pavzirali zaradi rojstva naše princeske, prihodnje leto pa gremo spet tja dol. Bomo že nekako preživeli na letalu....

Lep dopust!

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Hotel Kaya belek???
10.7.2007 22:37:16   
Olivija
Prosim, sporoči kako je bilo, ker sem tudi že gledala ta hotel in mi je bil všeč. Gremo pa šele konec avgusta, imamo še mal časa za premislit.

Lep dopust!

O.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Hotel Kaya belek???
11.7.2007 14:59:06   
filipinka
Hvala, za opis! Sicer pa koliko sem gledala fotografije in vse to, mislim, da ne bo slabo! že sam hotel je proti hrvatiji mega!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?