|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povečan nožnični izcedek
11.7.2007 17:18:31   
Anonimen
Pozdravljene!

Mene nekaj zanima. Z dragim planirava že nekaj časa otroka, in tud pridno user posted image . Od ovulacije naprej opažam povečan nožnični izcedek, ki je rumene barve, vlecljiv in je tako močen da mi včasih po 2 krat na dan premoči hlačke, tako, da nosim ščitnike perila. Mogoče veste kaj bi to pomenilo? Občasno me tudi zbada v jajčnikih.


LANA
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povečan nožnični izcedek
11.7.2007 22:05:23   
Miška76
Dokler ta nožnični izcedek ne zaudarja oz. te spodaj ne srbi, te nima kaj skrbeti. Dodala bi pa samo še to, da so za načrtovanje user posted image najbolj primerni dnevi, ko imaš zelo vlecljivo in prozorno sluz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: povečan nožnični izcedek
12.7.2007 10:14:47   
vita80
Pozdravljena!

Mislim, da je to vnetje jajčnikov in da moraš obiskati svojega ginekologa! Tudi sama imam non stop enake težave!!! user posted image   En mesec je dobro,  nato zopet isti križi in težave! Ravnokar grem na pregled.


LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: povečan nožnični izcedek
12.7.2007 10:22:46   
murkica
Lahko pa imaš tdui kakšno glivično okužbo. PA ne se zdej ustrašt, ker to ni nič takšnega. No men je ginekolog razložil, da je to lahko zaradi marsičesa, rekel pa je tudi, da je najpogosteje zaradi prevelikega umivanja nožnica in se potem ta pH spremeni in pride do okužbe, eden od razlogov pa je tudi nošenje tangic in kaj jaz vem še vse. Tako, da če je to to, boš dobila svečke Cennesten in problem bo rešen. Zdravljenje poteka 3 dni in pri meni je bilo potem vse vredu.

_____________________________

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?