|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a ste že poskusile kdaj z bioenergijo!!!
15.11.2004 21:54:08   
petra + zoja
Pozdravljene,

veliko krat prebiram vaša sporčila in velikokrat mi je hudo, ko spremljam ali bo ta M ali ne!!:grrr::grrr:

Ampak a je že mogoče kdaj katera poskusila, da bi šla k bioenergetiku ali mogoč na te zdravilne točke.
Kajti jaz ko sem zanosila, sem hodila na zdravilne točke, moja prijateljica pa je imela dva SS, pa dolgo se je mučila pa nič, ko pa je obiskala bioenergetičarko pa je zanosil in tudi donosila zdravega:duda:.

Samo en majhen predlog, ne vem ali je to od tega ali ne ampak vseeno!!!

Mogoče pa kateri pomaga!!!

Fajn bodite in čiprej :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: velike bušije!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   a ste že poskusile kdaj z bioenergijo!!!
15.11.2004 22:41:20   
Anonimen
Ni vsak za bioenergetika in ni bioenergetika v Sloveniji, ki bi bil dovolj dober, da ti ne bi škodoval ob tem, ko ti "pomaga", zaradi tega, ker gre skozi njegove roke veliko čudnih ljudi.
Ti si pa hodila na zdravilne točke... tukaj bioenergetik nima nič zraven. Tukaj te zdravi narava sama, ki se zna sama prečistit, saj je človek premajhen, da bi jo energetsko umazal...seveda, tam kjer je naval ljudi in mislijo slabo, tudi ni dobro bit.
Dekleta, ki se trudimo zanosit, moramo kot prvo same pozitivno mislit, narest si moramo dom v katerem smo rade in tudi službo tako, da nam bo prijetno. To je težko in stresa je vsak dan več in seveda tudi to vpliva na plodnost. Ja pa še to, da se nezdravo prehranjujemo, ne hodimo pogosto v naravo in da ne znamo počivat. Obremenitev je že misel na to, da je nekaj narobe, ker ne zanosimo...

Jaz verjamem, če nam bi sedajle nekdo dal dovolj denarja, da gremo skupaj na kakšne Bahame, se tam brez obremenjenosti nastavljamo sončnim žarkom in toplemu morju, da bi nas veliko zanosilo. :ups: Toda kje je še to, ko pa imamo toliko vsakdanjih skrbi z vsemmogočim...

Komaj čakam na poročno potovanje...ljudje pravijo, da se večina pikic prav tam zaplodi :sloncek:


(odgovor članu petra + zoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   a ste že poskusile kdaj z bioenergijo!!!
16.11.2004 8:26:44   
saba
Undereja res je, na počitnicah se človek sprosti, pozabi na vse in :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: z dragim ker je vse tako lepo.....

no jaz sem takrat zanosila poleti, ko smo šli kampirat..pa vsa :sloncek::sloncek: brez skrbi, saj sem mislila da je moja O. že totalno mimo....no pa je ratalo (žal prekinjeno s SS), ampak je ratalo

lp
saba:kuza:

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   a ste že poskusile kdaj z bioenergijo!!!
16.11.2004 8:31:06   
sade
da še jaz pripomnim svoje,
ideja je dobra, večkrat sem razmišljala o tem, je pa res, da je vse odvisno od človeka. Jaz verjamem v te zadeve in bom poskusila, še ta mesec. To sem se odločila že pred nekaj časa. Je pa tako, če človek verjame pomaga, če pa ne pač ne. Vse je v glavi, no skoraj vse.
lp

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   a ste že poskusile kdaj z bioenergijo!!!
16.11.2004 9:04:23   
Eneja
Jaz sem se pred časom že razpisala na tem forumu o svoji pozitivni izkušnji z bioenergetikom. Po 6. letih neuspešnih poizkusov sem srečno donosila mojega dragega sončka. Ne samo, da mislim, da je pri tem pomagal bioenergetik, glede na vse, kar sem doživela VERJAMEM, da je izključno on zaslužen za to, da je bilo moje telo sposobno zanositi in donositi zdravo dete.

Je pa to moja izkušnja. Vsak ima pravico do svojega prepričanja. Mene je življenje naučilo skromnosti - zavedam se, da je okoli nas še veliko stvari, ki jih ne vidimo in ne razumemo. Zakaj bi jih načeloma zavračali, saj prav tako, kot ni nobenega dokaza, da obstajajo, tudi ni dokaza, da ne obstajajo... Zakaj ne bi poizkusili vsega, za kar vemo, da morda obstaja in da ne škoduje.

Res ne vem, UnderEja, zakaj meniš, da bioenergetik lahko škoduje. Po mojem poznavanju stvari on le usmerja energije iz okolja v tvoje telo, ki je zaradi različnih vzrokov, tudi stresa, samo nesposobno sprejemati in ohranjati te pozitivne energije. Pri meni, npr. je bil problem ravno v prenizki ravni "energije". Po nekaj obiskih bioenergetika pa sem se očitno bolje počutila in že zaradi tega ga je bilo vredno obiskovati. Pa še zanosila sem....

Meni je bilo vredno. In ker vem, kako neverjetno zvenijo takšne zgodbice, sem se takrat, ko sem zanosila, odločila, da o svoji izkušnji ne molčim, temveč jo delim z vsemi, ki so dovolj odprte, da so si pripravljene pomagati same in ne samo čakati, da se zgodi čudež.

Lepo se imejte. Sonček je :love:

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   a ste že poskusile kdaj z bioenergijo!!!
16.11.2004 10:10:23   
pi
UnderEja držim ti pesti :miska:da zanosiš na poročnem potovanju, tudi nama je prvič uspelo na poročnem.
Mogoče pa bi morala še enkrat na poročno. Še velja poročno po več kot 3 letih zakona ?:love:

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   a ste že poskusile kdaj z bioenergijo!!!
16.11.2004 11:32:54   
saba
velja Pi, sej ni važno, ti kar naredi še eno poročno potavanje pa pridite nazaj v 3

:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   a ste že poskusile kdaj z bioenergijo!!!
16.11.2004 12:23:51   
Janja5
Bioengertik .... ja sedaj hodim tudi k njemu, ali bo bolje ali ne, ali bom zanosila ali ne, .... ne vem

vem le to da mi pomaga že pri moji pozitivni energiji in boljšem mišljenju.

No pa še poročno potovanje...midva sva se oktobra poročila pa še nisva šla na poročno potovanje ... bova pa šla enkrat pozimi letos. Poročno potovanje je lahko vedno ko si ga zaželiš. Tako da Pi kar vse v kufre zlož pa gasa.

Uživajte!!

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   a ste že poskusile kdaj z bioenergijo!!!
16.11.2004 12:35:07   
Gea1
Ja res je sprostitev, veselje do življenja in neobremenjenost včasih potrebna, da zanosiš. Meni se je zgodilo na Maldivih, a se je kaj hitro prekinilo. Bo pa drugič boljše.

Pozdravček!

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   a ste že poskusile kdaj z bioenergijo!!!
16.11.2004 19:52:24   
GoYa
No, meni pa tudi Maldivi niso pomagali :((

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?