|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija?
26.7.2007 19:29:39   
Anonimen
user posted image  LP user posted image !!!

Res je velik v glavi, včasih pa vseeno rata......user posted image Jaz s prvim otrokom nisem imela težav z zanositvijo, spontano. V drugo je bila že večja kriza, ko sta se končno pokazali user posted image , je bilo v zraku veselja.................vse do morfologije, ki je pokazala hude nepravilnosti otročka user posted image . Svet se ti obrne na glavo.

Bistvo sedaj je, da enostavno ne moreš več biti sproščen user posted image  pri user posted image . Sedaj že v 3 poskušamo. user posted image  so zelo neredne, O, pa sam bog ve.

Kako naj izračunam oz. ugotovim dan O? Kako delujejo O testerji in ali so zanesljivi?

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 27.7.2007 20:13:44 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OVULACIJA???
26.7.2007 19:53:24   
valentina2006
user posted image  OJ, tud mene zanimajo testi za O. Zelo bi bila vesela, če bi katera z nama delila mnenja oz. izkušnje z njimi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: OVULACIJA???
26.7.2007 20:26:09   
hmm
Jaz sem ta mesec prvič uporabila O testerje in sicer tiste iz DM-ja, saj se mi je vse zabrkalo in nisem več vedela, kdaj imam O. Sem jih zato kar nekaj porabila, saj sem že zgodaj začela testirati, da le ne bi kaj zamudila, za referenco pa sem si še merila BT. Najprej sem jih uporabljala na dva dni, da ne bi obubožalauser posted image , ko pa sem prvič zagledala rahlo črtico (to piše, da še ni pozitiven rezultat, črtica mora biti močna), pa vsaki dan. Dan po tem, ko je bila črtica močna, mi je narasla BT, kar mi je nekako potrdilo, da je O res bila. Še večjo potrditev pa sem dobila pred tremi dnevi, ko sem zagledala user posted image user posted image . Je pa tako, da ti test zanesljivo pokaže nekaj ur vnaprej, da bo do O prišlo, ni pa zagotovilo, da je do O tudi v resnici prišlo.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: OVULACIJA???
27.7.2007 10:29:19   
TinkiBinki
Hello!

Tudi jaz sem uporabila teste  iz DM-a, saj me je zanimalo, ali ovulacijo sploh imam in kdaj je, ker se je M malo hecala. Potem sem se pomirila, ko sem videla, da je vse ok. Enkrat me pa nekaj špika, kupim teste, naredim test, opa - akcija in takoj user posted image . Očitno je bil pravi čas...
Pa veliko sreče! user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: OVULACIJA???
27.7.2007 10:56:02   
Anonimen
Glede teh testrejev me pa nekaj zanima. Ko je močna črta, v navodilih piše, da BO do ovulacije prišlo v roku 24-26 ur. SE pravi, ko je močna črta še NI O, ampak bo v naslednjem dnevu ali dveh?

Če mi katera to razjasni, bi bila hvaležna....

(odgovor članu TinkiBinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: OVULACIJA???
27.7.2007 11:08:29   
bekyca
Ja anonimna, točno tako, pravilno si razlagaš. Na dan, ko se ti pojavi pozitiven test oz. ko je črtica enako ali bolj močna od kontrolne ŠE NI ovulacije, pač pa BO prišla tako kot piše v navodilih (različni testi imajo različne ure) torej v 12-48 urah.

Jaz sem, punce moje delala te ovul-teste dva krat na dan in ne boste verjele, če ne bi delala tako, spet ne bi vedela kdaj imam O. Meni raven LH tako hitro naraste in traja največ nekaj ur, potem mi spet ful pade. Da malo razložim: test sem delala cca ob 21 h zvečer in mi ni pokazalo skoraj nič, le rahlo črtico, naslednje jutro sem ga ponovno naredila ob cca 10h in mi je pokazalo ful močno črtico, močnejšo od kontrolne, kar je pomenilo da bo prišlo do ovulacije. Isti dan zvečer okoli 21 mi pa spet skoraj nič ni pokazalo oz. dosti dosti manj kot zjutraj. Ne vem - jaz sem ugotovila, da je dobro da jih delam 2 x na dan. Noro ja, ampak sem želela vedeti če mi do O sploh prihaja. Sicer pa ni nujno, tudi če test to pokaže.... to je pa tudi res.


veliko sreče

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: OVULACIJA???
27.7.2007 11:11:39   
hmm
Ja, sicer tako piše, a pri meni je bilo tako, da sem imela močno črtico na isti dan kot O, saj mi je BT že naslednji dan naraslauser posted image . Moj predlog bi bil, da začneš pridno user posted image  takoj, ko na testu zagledaš šibko črtico, ziher je ziheruser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: OVULACIJA???
27.7.2007 18:41:38   
valentina2006
LP!!!

Tle res zveš vse, zdej je pa skrajni čas, da po user posted image  pridno delamo, da bosta kaj kmalu vidni dve user posted image , pol pa user posted image .......................... user posted image  ........................ user posted image  .......................


Še neki, a se še kje dobijo testi za O (v DM vem, da jih majo)?

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?