|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 13:21:20   
titi3
Predlagam novo temo, in sicer prepoved nasvetov, ki se glasijo "ko najmanj pričakuješ". Odločila sem se, da se moram malo potožit, ker imam že polno "podstrešje" takšnih nasvetov. Za nekogar, ki skuša zanosti že več kot leto dni je nasvet, da če ne pričakuješ boš pa zanosila, kot se je to zgodilo njim, prijateljicam, sorodnikom... smešen in me dobesedno razkuri. Nekdo, ki zanosi tretji mesec, s tem, da si ni pričakoval ali četrti mesec, s tem, da si ni pričakoval ni zanosu zato, ampak ker prej se najbrž ni vse poklapalo in ne zato, ker ima kake zdravstvene težave. Ljudje bi lahko enkrat razumeli, da ne zanosimo, ker imamo ZDRAVSTVENE TEŽAVE in ne zato, ker si preveč želimo otroka ali pa preveč razmišljamo.

Drugi beden nasvet je, da te pošiljajo na dopust, ker takrat pa boš sigurno zanosu, ker se sprostiš. Halo!!!! Po možnosti naj gremo kam na trope, kjer moraš vzet tablete proti malariji in uživaš. Me zanima kakšen otrok bi prišel ven s tabletami za malarijo ali pa s cepivom proti rumeni mrzlici.

Ne znašam se na ljudi, ki ti enkrat kaj takega izjavijo, ampak na tiste, ki so malo preveč ustrajni in te imajo za "obsedenko", ki preveč misli na zanositev.

Vse tiste, ki so zanosili v prvem, drugem ali tretjem mesecu bi lahko lepo prosili, da niso preveč vztrajni s tovrstnimi nasveti, ker so za nekatere nas včasih preveč boleči.  Izpademo kot, da smo nesposobne zanosit.

Mogoče sem bila malo preveč ostra, ampak sem ravno v fazi jeze.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 13:31:39   
tinkamiška
Titi3user posted image si pa res huda nouser posted image Ampak te še kako razumem, kakšna druga pa še bolj...Pri meni je tudi nekaj časa trajalo, da sem zanosila, pa če bi še tako nič ne mislila na to, pa hodila na dopuste, pa nevem kaj še, če mi ne bi odstranili zarastlin, bi še danes čakala, kdaj se bo kaj prijelo. In tudi meni je šlo blazno na živce, da so nekateri trdili, da psiha dela in zaradi tega ne moreš zanosit, pa kaj še.
Veliko je bilo že debat na to temo tukaj in tudi krega, pa nima smisla.
Najbljše je, da gre skozi eno uho noter, skozi drugo pa ven, včasih pa tudi paše, da se malo izprazniš in se razjeziš in kakšno zabrusiš nazaj, ali pa se takole malo razpišešuser posted image

Kakor koli, držim pesti, da boš kmalu srečkauser posted image user posted image

Lp,
Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 13:35:11   
titi3
Meni so tudi odstranili zarastline pred tremi meseci in zdaj čakam, tako da mi ni delala psiha. Dobro, da sem bila toliko vstrajna, drugače bi še zdaj čakala in upala. Po kolikem času pa si zanosila, glede na to, da sva imele isto težavo?

Lp

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 13:39:49   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

..Pri meni je tudi nekaj časa trajalo, da sem zanosila, pa če bi še tako nič ne mislila na to, pa hodila na dopuste, pa nevem kaj še, če mi ne bi odstranili zarastlin, bi še danes čakala, kdaj se bo kaj prijelo. In tudi meni je šlo blazno na živce, da so nekateri trdili, da psiha dela in zaradi tega ne moreš zanosit, pa kaj še.



hehe, jaz sem mnenja, da če bi psiha delala bi že vse bile nosečke, ker ne bi delala ''proti'' nam ampak za nas, a ne? In le kako lahko deluje na to, da se ne more zanositi? Mislim, jooj, to jim pa je res bedast nasvet user posted image


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 13:40:11   
tinkamiška
jst sem zanosila tretji mesec po posegu, prej sem pa čakala 14 mesecev. mam 19 mesecev staro punčko zdej, ki je moj sončekuser posted image

zdej se trudim v drugo, pa sem že zanosila, pa se je izkazalo za izven mater. nosečnost, tako, da sem imela spet poseg...

pa sem si vzela dva meseca pauze, zdej pa spet horuk!user posted image

pa ti?

tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 13:40:51   
tinkamiška
Jasnaa se strinjamuser posted image

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 13:41:37   
eva1
titi-jst te štekam-po drugi strani-prvič je trajalo 2 leti da se je prjelo-nimava nobenih zdravstvenih težav...prjelo se je ravno na dopustu, kjer prvič nisem razmišljala o O, in user posted image in nisem nč razmišljala kot ponavadi-ja raje ne bom pila, ne bom tega, ne bom onga...kaj pa če zanosim...ne...tiste dopust sem bila več pijana kot trezna(sori izrazu, ampak je blo res tko)-na morje sva šla z motorjem...nisem se sekirala, da bi lahko motor(tresenje) škodilo...nič totalni odklop..pridem dam, grem še takoj čez 2 dni še 1x na morje...mi je noro pasal cviček, šele potem sem ugotovila, da sem nekam čudna in šla po test in po 2 letih user posted image user posted image user posted image ...ne moreš vrjet, ampak včasih je pa res tako...v drugo smo zanosila z 1 samim nezaščitenim sp. odnosom...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 13:47:50   
Tiara123
titi3, prav nasmejala si me user posted image Saj sem jaz že večkrat bila v isti situaciji, kot jo opiuješ.

Prijateljica je zanosila še preden je dobro pomislila na nosečnost, zato je njena teorija, da je za ženske, ki ne morejo zanosit, ves problem v glavi. Midva se sicer ne trudiva zelo dolgo (nekaj mesecev), a gredo tudi meni zeloo na živce take izjave.

Poleg tega mi je tudi zoprno, da morava najprej poskušati še nekaj mesecev, preden me bodo sploh dali na preiskave in je ginekolog omenil, da mogoče bo pa čez poletje na morju, ko sem bom malo sprostila user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 13:57:30   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

nisem nč razmišljala kot ponavadi-ja raje ne bom pila, ne bom tega, ne bom onga...kaj pa če zanosim...ne...tiste dopust sem bila več pijana kot trezna(sori izrazu, ampak je blo res tko)-na morje sva šla z motorjem...nisem se sekirala, da bi lahko motor(tresenje) škodilo...nič totalni odklop



pri nama je bilo zelo podobno, kljub zdravstvenim težavam nama je uspelo totalno odklopit, ker sva imela pripravljen klomifen za oktober (zaradi njegove odsotnosti ga prej nisva vzela)  in nekako med najbolj žurerskim julijem nama je uspelo po dolgih 22 mesecih.

Pri Juliji sva bila pa še bolj razbremenjena, ker sva pač imela že enega user posted image  .

Poznam pa vso to tesnobo okoli vsega poskušanja in velikokrat sem se razjokala, ker sem bila nekako prepričana, da nikoli ne bova imela svojih otrok. Enostavno se mi je zdelo nemogoče, pa tisto sedenje in čakanje na GK tudi ni bilo zelo vzpodbudno. Me je pa malo potoložila dr. Ribičeva, ker  mi je natančno razložila potek vseh postopkov, pa še razne forume sem spremljala in tudi to je pomagalo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 14:03:42   
nuala
Draga Titi,
želim ti, da bi se pozdravila in čim prej zanosila.

Verjamem pa, da poskušajo punce s takimi komentarji biti vzpodbudne. Slej ko prej je namreč večini ( ne vsem ) le ratalo.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 14:15:56   
titi3
Odgovor na tvoje vprašanje Tinkamiška:

Od operacije so sedaj šele trije meseci oziroma čakam na konec tretjega. Težava pa je v tem, da sem prej več kot leto poskušala zaman, ker niso ugotovili, da imam endometriozo in zarastline, pa še splavila sem vmes. Zdaj sem si pridobila novih moči, ker so vse bolečine, ki sem jih imela vsak mesec odstranjene in upam, da bom imela čim prej kakega user posted image .

Nasveti pa ostajajo.

Upam, da bo tudi meni uspelo v tretjem mesecu. user posted image

Lp

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 14:20:54   
Olivija
... nasveti ostajajo, ker pa je mogoče kaj na tem. user posted image  - meni osebno se zdi psiha zelo velik faktor, ne samo pri zanositvi, pri meni se psihične težave kažejo vedno na koži in baje je to celo ok tako.

Želim ti pa čimprej tiste magične user posted image  ali user posted image !

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 14:31:57   
tinkamiška
titi3, tudi jst drži pesti..., pa sej veš, da bo ratalo, mora!user posted image in z vsakim postopkom in dogodkom, ki nas zadane, smo korak bliže našim sončkom...

kar se tiče psihe nasploh je pa ne zanikam, tudi meni se odraža na koži in pri vsem kar počnem, ampak, da se zaradi tega, ker težko pričakuješuser posted image in veliko razmišljaš o tem, jajčece in semenčece ne bi našla, ali pa da se zaradi tega ne bi jajčece hotelo vgnezdit in kaj vem kaj vse še, tega pa res ne verjamem in zame to ne obstajauser posted image

če je trenutek taprav in ugoden za zanostitev je, če ne pa ne in psiha nima nč s tem. to je moje mnenje.

lp,
tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 14:53:59   
girly
titi3, se popolnoma strinjam s tabo! jst mam tud včasih čez glavo takih in podobnih nasvetov. sem pa s časom navadila, da vse skupaj ignoriram (vsaj trudim se), ne razlagam okrog, da imam težavo z zanositvijo, ker kdor ni probal, itak ne razume, tako da je brezeveze razlagat.

lep sončen in ne prevroč dan!
girly

_____________________________

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 15:05:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

...kar se tiče psihe nasploh je pa ne zanikam, tudi meni se odraža na koži in pri vsem kar počnem, ampak, da se zaradi tega, ker težko pričakuješuser posted image in veliko razmišljaš o tem, jajčece in semenčece ne bi našla, ali pa da se zaradi tega ne bi jajčece hotelo vgnezdit in kaj vem kaj vse še, tega pa res ne verjamem in zame to ne obstajauser posted image

če je trenutek taprav in ugoden za zanostitev je, če ne pa ne in psiha nima nč s tem. to je moje mnenje.

lp,
tinka



sem istega mnenja!
midva se trudiva 18 mesecev...  do sedaj sem dala samo UZ skozi, na spermiogram pa čakava...

držim pesti za vse nesuser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 17:50:27   
metuLJchy
tudi jaz se strinajm s titi...ker v besedah je lahko bit pameten, a dejansko neko situacijo dati skozi je nekaj povsem drugega...govoriti o nečem česar ne poznaš - bolje bi bilo biti tiho, saj so lahko besede včasih oster nož, ki ranijo prav tam, kjer najbolj boli...cca. teden dni nazaj je bilo na forumu objavljeno čudovito pismo na to temo...punce pobrskajte malo in ga preberite - res lepo prikaže situacijo skozi oči para, ki se trudi zanositi pa ne more...
Tudi mene te stvari bolijo...Najhujši absurd pa je ko kdo potem reče, ah če je usojeno bo, če ne pa očitno tko mora bit - zakaj, zakaj tako mora bit? Zato da plačujemo zavarovanja in vse - ko pa pride do zdravstvenih težav naj bomo lepo tiho in sprijaznjene z usodo! NE! Zakaj potem nekomu, ki si zlomi roko le to dajo v gips, zakaj operirajo žolč, ... tu ljudem ni nič spornega...ko pa se pojavi težava z zanositvijo jo mnogi označijo za jalavost in si po tihem mislijo svoje....pa je le zdravstvena težava kot marsikatera druga...ja, tista o počitnicah in o "prenehanju razmišljanja" je huda...veš ko daš skozi...2-3 mesece na začetku si še ves vzhičen in upajoč, pol leta natio potihem upam, potem sem pa vsaj jaz izklopila...ker bi te drugače vsak mesec znova potolklo...o počitnicah - komu pač rata prav tam, saj je veliko žensk ki se trudi zanosit, in ni vrag da kakšna prav na morju - nič presenetljivega! Zdaj sem se še jaz prav zatopila v to temo - ena bolj bolečih izjav pa je - da ti kdo reče, da si očitno s partnerjem nista usojena!! Malo humanosti in sočutnosti prosim! Že tako boli - in vesela sem da imam partnerja, ki gre z mano skozi to - ne pa zadeve banalizirat na nivo partnersta. Ali pa usode... Manj je včasih več - manj besed takrat ko niso potrebne. Včasih je več vreden iskren pogled, ki pove, da razume - ne pa beseda, ki je tam samo zato da je....Psiha?? Verjamem, da vpliva na kožo, lase, počutje, morda v malem procentu tudi na zanositev (pri zdravi ženski) - ne bo pa odpravila zarastlin, odpravila hormonskih neravnovesij, ipd...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 18:26:39   
mojca345
"ko najmanj pričakuješ" je tudi isti odgovor, da boš spoznala super deca ! user posted image

men osebno gredo na jetra ljudje, k vedno se vsajajo v mene in pametujejo. pa tudi pol ko imaš otročka so sploh babice tko pametne. mislim "halo" kr precej se je spremenil od takrat, ko je stara mama vzgajala svojega otroka in zdaj, ko ga enkrat v prihodnosti bom jaz!user posted image

ljudje so vedno pametni za druge, sploh ko jih niti ne vprašša za nasvet. sami pa ne znajo pred svojim pragom počistit. pa okej sej poslušaš pa to, včasih tudi ne, sam če bi bili kakšni fajn nasveti, bi se mi še fajn zdel, k so pa čist bedni in se ponavljajo ko kakšni izreki iz generacije v generacijo, pomenijo pa čist nič !


(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 18:30:03   
mojca345
jest mislim, da je titi dober odprla tole temo, za sproščanje jeze, zato k se ti je tok hir nabere. jest sem si par dni nazaj kupila boksarsko vrečo in rokavice in zdaj lepo sproščam jezo.

ej, sej vem da se boste smejale, samo tole v razmislek. rajš tepem boksarsko vrečo, k da zjam na tipa in na stare in na otroka enkrat. oz. ga celo udarim, tko kot to velik ljudi počne.

boksarske vreče nič ne boli, mojega partnerja in otročka enkrat, pa definitivno.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ko najmanj pričakuješ
20.7.2007 19:57:30   
titi3
Vidim dekleta, da smo se nekatere res malo sprostila in prav dobro dene. Lepo je imet prostor, kjer si daš duška in te kdo razume.

Da še dodam. Tudi jaz se strinjam, da nekatere stvari takoj ozdravijo pri neplodnosti pa včasih spustijo par postopkov, ki bi lahko bili hitrejši in manj boleči in nas vržejo na umetno oplojevanje. Mislim, da se premalo posvečajo temu, da bi nas recimo dva, tri mesece spremljali tako, da bi z UZ enostavno ugotavljali ali imamo sploh ovulacijo in kdaj. Na ta način bi vse bolj točno vedele kdaj ovuliramo in se znale regulirat. Pa hormone bi lahko tudi malo prej pogledali. Za tiste, ki imamo zdravstvene težave je res nesmiselno, da to ugotovimo tako, da najprej leto "streljamo v prazno". Mislim, da bi se marsikaj lahko naredilo, če bi imeli naši "strokovnjaki" malo več volje. Tako bi bile tudi me bolj pomirjene in manj pod stresom vsaki mesec, ko čakamo na user posted image . Če pa je problem denar bi imele vsaj možnost, da se odločimo, da same plačamo.

Glede na število sotrpink bi lahko odprle novo temo z naslovom "stresanje jeze". Bi bila prava terapija. Potem pa naj nam še kdo očita, da smo pod stresom user posted image .

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ko najmanj pričakuješ
21.7.2007 14:07:24   
Tamara79
titi3 user posted image user posted image user posted image

a pa se lahko prosim zdej javi katera, ki bi ovrgla to teorijo, ne še potrdila, se pravi, ki je zanosila kljub temu, da se je sekirala!!

tudi meni je po dolgem čakanju težko odklopit in ne mislit na to ... pa sej bi človk še odklopu, če ne bi bli vsi naokol noseči ...

lp in veliko sreče vsem, ki čakate ....

tamara

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ko najmanj pričakuješ
24.7.2007 14:31:32   
oresteja
Tudi meni takšni odgovori že počasi najedajo. Pa se mi zdi, da vsi na nek način malo pritiskajo nate. Midva delava  zdaj že 7. mesec, pa mi je zadnjič rekla babica mojega dragega, tako kot že ničkolikokrat, da pa bi že lahko imeli in kaj še čakamo. Mislim, kot da je to tako enostavno? Pa sm rekla, da enkrat že bo (nisem ji ravno povedala, da delamo na tem); pa mi je nazaj zabrusila, da ne bo, ker predolgo čakamo in da smo že tk jalovi in da ne bomo mogli met otrok, kot to večkrat omeni(mislim od kod vraga ve, da sva jalova,a ker je včasih vse to šlo hitreje - ker so se baje samo pogledali ali kaj in so že bili noseči). Žal so danes drugačni časi! Se pa ne bi nč branila, da bi tako hitro ratalo!Sam žal se take pravljice danes ne dogajajo več tako zelo pogosto. Po drugi strani pa te futrajo s to zlajnano foro, da bo ko boš najmanj pričakoval. Beda.
No, kar se pa stresa tiče je pa moja kolegica res zanosila hitro, nepričakovano oz. ko še nista planirala otrok in se je pač zgodilo; samo je imela takrat zelo stresno obdobje, stres v službi, končevanje in zagovor diplome, v glavnem veliko sekirancije, pa je vseeno ratal. Pa naj bi bil stres škodljiv v vseh pogledih! Ne vem no. Lahko je rečt tistim, ki niso šli skozi četrt toliko truda in trpljenja kot ste nekateri tle gor. To je res žalitev za vse vas tle gor.
Upam in želim vam oz. nam vsem, ki se trudimo in želimo rata in da kmalu vsi zagledamo user posted image .

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ko najmanj pričakuješ
26.7.2007 18:51:40   
Temari
Jaz dostikrat z zelo kislim nasmehom rečem "saj bo, ko bo", pa čeprav mi je po sedmih mesecih že težko izreči te besede, ker mi v glavi odmeva ZAKAJ NI?!? Pa se sama sebe prepričujem, da to ni nič takega, pa saj je komaj sedem mesecev minilo, imam še čas, ne sekiraj se in "saj bo". In upam, da če si bom to večkrat povedala, bom začela v to tudi verjeti. Vse, samo da zmanjšam razočaranje ob M. In sem vesela, če katera pove, da pričakuje naraščaj. Še posebej na tem forumu, kjer se srečujemo s podobnimi problemi. Obenem pa se sprašujem "zakaj to nisem jaz?".

Prvih par mesecev nisem polagala nobene pozornosti na to, ampak sedaj me pa že malo grize. Ali je slučajno kaj narobe? Naj počakam, da mine celo leto ali naj se preprosto zlažem svoji G, da me pregleda? Naj izkoristim veze (sestra je "sestra"), da pridem prej na vrsto? Zdaj, ko čakam na M, mi je "saj bo" v uteho. Ne upam si niti pomisliti, da bi nama slučajno uspelo.

Srečo imam, da me moja družina ne sprašuje o tem. Spoštujejo mojo (najino) zasebnost in se ne vtikujejo v to. Ravno zato se lahko z njimi tudi odkrito pogovarjam o problemih okoli zanositve. Njegova družina pa je drugačna. Konstantna vprašanja kdaj bo, ali je že....Lahko je to reči nekomu, ki že ima otroke. Ki že ve, kako je biti mama oz. oče. In potem, da je udarec še večji, me mlajši brat od mojega vpraša:"Kdaj mislita Špelci (nečakinji) narediti sestriča oz. sestrično?" Kot da ne bi govoril o NAJINEM otroku, ampak samo o "sestriču oz. sestrični". Če bi bilo to tako lahko, bi imela že tri, ne samo enega.

Včasih si celo dovolim sanjariti o malemu čmrlju - kako ga bom držala v naročju ter mu prepevala, kot je to meni delala moja mama, kako bo prvič rekel MAMA... Prav vidim ga, kako lovi metulje, zlaga kocke, si vrta po nosu in je preprosto otrok. Najin čmrljček. V redkih pogovorih, ki jih imava o otroku - tema nama (meni) je namreč rahlo mučna - planirava njegovo prihodnost, ugibava, komu bo bolj podoben, kateri babici ga bova poslala na počitnice in zakaj bo ostal kar lepo doma, kam bomo šli skupaj na morje, kakšna bo disciplina (on je bolj strog, samo mu ne verjamem, da bo tak tudi ostal), kako ga bodo sprejele mačke - ali mu bodo spale pri glavi ali pri nogah... Toliko smeha je na ta račun. Potem pa spet... Več sreče prihodnjič.

Bom nehala pisat, da mi ne bo še bolj hudo, kot mi je. In ja... razumem vse, ki greste skozi to vsak mesec. Saj bo...

_____________________________

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu oresteja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ko najmanj pričakuješ
26.7.2007 22:09:09   
bumbum
Galadriel, tale tvoj predzadnji odstavek pa me je spravil v jok. Isto se dogaja meni. PRav predstavljam si vse..................ampak KDAJ pri vragu bo tudi nama uspelo? Dve leti že traja, ta pametna vprašanja in nasveti(zdaj mata velik avto, ga mislita že enkrat napolnit z otroki, pa midva bi rada že enkrat vnuka vzela s sabo na počitnice.....in sprostita se pa bo........)...vse to sem se nekako naučila ignorirat. Vsakič si mislim, ah saj ne ve kaj govori. In skušam pozabit. Ampak so trenutki, ko boli kot vrag, ko ti ne preostane drugega kot user posted image user posted image user posted image ......OD vsega pa najbolj sovražim, da mi gre kaka, ki ve, da se že celo večnost trudiva za dojenčka, rečt.....jooooj, kak je meni tečno bit noseča, mi je skoz slabo, pa ne smem vsega jest in pit.......KO pa slišim to, bi jo pa lahko treščila po glavi.

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: ko najmanj pričakuješ
27.7.2007 12:52:20   
pinkec
Bom še jaz povedala, da tudi jaz prve tri mesece nisem bila pretirano obremenjena s tem, da je M pač prišla, z vsakim mesecem pa me vedno bolj skrbi, kaj pa, če je res kaj narobe. Zdaj greva v 8. krog, pa nekako ne pričakujem več, da bo tokrat pa ratalo. Glede na to, da imam konec septembra termin v ambulanti, zelo dosti tuhtam, kaj bo pa zdaj tam in me je seveda strah. Jaz sem nehala jemat KT aprila 2006, potem pa sva še nekaj mesecev pazila (jao, kaka buhteljna), no in recimo po 6 mesecih intenzivnega truda, sem šla k G po napotnico. Glede na to, da nisem zdaj tam rekla, od kdaj točno delava na otroku, je itak že eno leto, odkar več ne jem KT, poleg tega sem 30 in mi je dala napotnico. Itak sem vedela, da bom kake tri mesece še čakala na termin, zato nisem čakala na točno eno leto. user posted image  No, jaz upam, da bo pač slej ko prej ratalo, planirat pa sem že zdavnaj nehala. Imam pa tudi jaz okrog sebe več ali manj mamice, ki jim je uspelo takoj in to dvakrat, kar me včasih že pošteno nervira.

Držim pesti za vse.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: ko najmanj pričakuješ
30.7.2007 8:05:29   
buča
po prvi neuspeli nosečnosti,ki se je prijela takoj,a se je klavrno končalo,sem bila obsedena s tem,da moram še enkrat zanosit.Zanosila potem po 3 mesecih,pa sem bila kr precej napsihirana.Pri 3 nosečnosti,ki se je tud končala klavrno,sem bila napsihirana,da moram zanosit 19 mesecev!Če seštejem vse skupaj,sedaj delava na otročku 29 mesecev,pa nič.Kljub Klomifenu.
Veste kaj?Mislim,da je možno,da je skupek vsega lahko kriv,da pač ne zanosimo-psiha,pa še leta,ko s partnerjem oba nista več ravno mlada...midva sva tud kao zdrava,a sem jaz psihično totalno dosegla dno.

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?