|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ugotavljanje neplodnosti
29.7.2007 14:08:00   
Anonimen
pozdravljene mene pa nekaj zanima kakšne imate izkušnje z zdravniki za ugotavljanje neplodnosti v ljubljani in kakšne izkušnje v mariboru od kolegice sem slišala da so baje v mariboru boljši specialisti za ugotavljanje neplodnosti kot v lj. prosim če mi lahko katera pove svoje mnenje sama se sicer zdravim v ljubljani in sedaj me malo skrbi da nebodo našli vzroka zakaj nemorem zanositi s partnerjem je vse vredu jaz pa morem iti na laparoskopijo da bodo ugotovili vzrok zakaj nemorem zanositi ko sem bila na HSG so mi rekli da je vse vredu je to mogoče ali zakaj nemorem potem zanositi je imela mogoče katera podobne izkušnje s tem sedaj je pa že srečka nosečka prosim za pomoč zelo sem že obupana saj je že dve leti od tega kar se trudiva pa nič. sem pa tudi slišala da so baje v mb. celo do leto dni čakalne dobe.
lp.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ugotavljanje neplodnosti
29.7.2007 14:21:34   
Anonimen
Pozdravljene! Mene pa nekaj zanima, kakšne imate izkušnje z zdravniki za ugotavljanje neplodnosti v Ljubljani in kakšne izkušnje v Mariboru! Od kolegice sem slišala, da so baje v Mariboru boljši specialisti za ugotavljanje neplodnosti kot v Lj. Prosim če mi lahko katera pove svoje mnenje. Sama se sicer zdravim v Ljubljani in sedaj me malo skrbi, da ne bodo našli vzroka, zakaj ne morem zanositi!
S partnerjem je vse vredu, jaz pa morem iti na laparoskopijo, da bodo ugotovili vzrok, zakaj ne morem zanositi. Ko sem bila na HSG, so mi rekli, da je vse vredu. Je to mogoče ali zakaj ne morem potem zanositi? Je imela mogoče katera podobne izkušnje s tem, sedaj je pa že srečka nosečka? Prosim za pomoč! Zelo sem že obupana, saj je že dve leti od tega kar se trudiva, pa nič. Sem pa tudi slišala, da so baje v Mb. celo do leto dni čakalne dobe.
lp.
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ugotavljanje neplodnosti
29.7.2007 14:27:33   
Anonimen
Neverjetno.Ženska vpraša za mnenje, dobi pa popravek svojega posta.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ugotavljanje neplodnosti
29.7.2007 15:11:06   
žigolino
Če bi bili v Mariboru boljši pol pa kr vse v Maribor boste vse noseče.Jaz si vsaj tako razlagam tvoje vprašanje.Mi je zelo žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ugotavljanje neplodnosti
29.7.2007 17:57:41   
Anonimen
Če uporabiš malo iskalnik boš tam našla, da sta laparoskopija in hsg povsem različni preiskavi, namenjeni vsaka za druge probleme oz, iskanju problemov.  Če je vse bp, potem itak ne moreš na IVF brez laparoskopije, ne v MB in ne v LJ. To je pogoj. Rabiš pa še krvne preiskave in hormonske preiskave, mogoče še histeroskopijo. vse to ti bodo delali tako v mb kot v lj. tak, da nisi še niti na pol poti, ti pa že cvikaš, da ti ne bodo nič našli.

pač ne najdejo vsem vzroka, veliko jih ima nepojasnjeno neplodnost, ap si lahko v nem katerem centru. Nekaterim pa se vzrok najde šele v postopku. Tka da je vse skupaj prej loterija.
V iskalniku najdeš tudi opisane vse 3 centre, pluse in minuse pri vseh 3, tudi njihovo uspešnost v procentih. Samo potrudit se je treba, veliko postov je napisanih na to temo.

(odgovor članu žigolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ugotavljanje neplodnosti
29.7.2007 18:31:50   
Anonimen
ZA NATI,

NATI,...zelo si nesramna,skratka ne javljaj se na tem forumu,prosim,ko vidim,da pišeš ti dobom roge.
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ugotavljanje neplodnosti
29.7.2007 18:34:35   
Anonimen
In ni treba pisat anonimno, ker vem kdo si.user posted image user posted image user posted image
Včasih je pa tale seznam aktivnih uporabnikov res zelo dobra stvar.user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ugotavljanje neplodnosti
29.7.2007 18:57:05   
MARTINŠČICA
Anonimen, vse skupaj v zvezi z zanositvijo je "loterija". Tudi pri nama je vse ok, pa že 5 let ne moreva zanosit. Postopki pa itak za nas čakajoče povsod dolgo trajajo.
Sama zaupam v delo zdravnikov v LJ, če bi bila pa iz MB, bi pa njihovim. Ne verjamem, da so kakšne posebne razlike med zdravniško populacijo. Seveda obstajajo izjeme v pozitivnem in negativnem smislu. Ampak sem prepričana, da se vsi trudijo, da bi nam čimprej uspelo zanositi. Če človek še v njihovo strokovnost ne zaupa, kako bo potem sebe vzpodbujal v času neuspelih poskusov.

Nati pa dajem čisto podporo. Nisem slovenistka, pa vendar tudi mene moti način nekaterih na forumu, ki pišejo brez kakršnegakoli repa in glave (ločil). Ne vem, zakaj jih potem sploh imamo. Slovenski jezik je lep, je naš. Spoštujmo ga. Tudi tukaj.


Držim pesti za vse nas, da nam čimprej uspe zagledati najbolj čudoviti črtici na svetu.

_____________________________

200% MAMI
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ugotavljanje neplodnosti
9.8.2007 9:02:10   
mihi78
Pozdravljena Anonimna!
Pri nama je bilo tako, da sva lahko zanosila, ne pa donosila. Zato se je moj G odločil, da me pošlje v MB v antisterilitetno. Na prvi termin, kjer se malo pogovoriš pa kup napotnic dobiš sva čakala 6 m, bil pa je v februarju 2006,  za prvi IVF pa bi bila na vrsti marca 2007. Do tega pa ni prišlo zaradi kup stvari, ki jih je bilo treba še pred tem rešit. Sem vse skozi opozarjala na to pa naletela na gluha ušesa. Pa koliko vem so v LJ tudi krajše čakalne dobe. Sama sem maja tudi šla v LJ, da so mi odstranili pregrado, katere v MB sploh opazili niso. user posted image
Želim ti, da čimprej ugledaš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ugotavljanje neplodnosti
9.8.2007 12:49:20   
tosja
user posted image  Glede ambulante v Lj in Mb ne bom razpravljala. Poznam samo delo v MB, kjer sem bila pacientka od avgusta 2006, februarja sem prestala OP (kjer ni bilo ugotovljena kakšna napaka, ki bi ovirala zanositev), dva IUI sta šla v maloro, junija 2007 sem bila dana na čakalno listo..............
 
JULIJA 2007 pa sem zagledala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in to po 5 letih in pol. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Očitno je tropska vročina
                                         v juliju pomagala... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ugotavljanje neplodnosti
14.8.2007 9:24:47   
bekyca
user posted image user posted image  Nati, si pa huda. user posted image user posted image

_____________________________



(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?