|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
21.11.2004 10:58:07   
Pia73
:rozica::rozica::rozica:Drage moje!:rozica::rozica::rozica:

Pa sem le usapela vse prebrati! Uf, tale debata pa je bila famozna. Bravo punce! :bravo::bravo::bravo: Sem se že včeraj zvečer mal priklopila na RR, sam sem najprej privat sporočila obdelala, pol mi pa niti ni uspelo vsega prebrat, kaj šele kaj napisat,...
Se mi pa zadnje čase full dogaja, tako da mi časa, kot sicer vedno, kronično primankuje,... V petek sem imela obletnico mature. :bravo::bravo::bravo: Imeli smo se super, spila sem 1 dcl vinčka, pol pa sem se izgovorila, da se me nekaj loteva,... pa sem vseeno vzdržala do dveh zjutraj. Mi smo bili namreč full fajn razred. V soboto sem morala dopoldne malo po nukupih, ker čez teden nisem utegnila,... Pa sovražim nakupovat ob sobotah, ko je taka gneča povsod. Jaz pa utrujena z mojim 4 letnikom, ki bi najraje s svojo energijo svet narobe obrnil,...:)-:)-:)- Pa sem se podala tudi v Takko, pa nimajo več MM štumfov,..:(:(:( Pa že seštevala sem za koga vse jih moram kupit! Škoda, :( sem bla kar žalostna,... No popoldna pa en roj. dan,... zvečer pa mal RR,... pa spat ob 23.30, danes zjutraj pa je naš :) že ob 6.30 rogovilil kar sicer ni njegova navada: pol se pa dere: MAMI, DAN JE ŽE!!! MORMO VSTAT!!! PA LAČEN SEM, PA ŽEJEN!!! No, bo že!

Sicer pa drage moje, tudi jaz sem razmišljala tako kot neni: jaz bi kar pri vas na tem forumu ostala, če vam je prav,.... :ups::ups::ups:
Držmo pesti,:miska::miska::miska::miska::miska: da so kar vsi trije :duda::duda::duda: še pri neni. Srečnica bo že v torek vedela kako in kaj, jaz moram počakati do 08.12.2004 :( Saj bo,... Nekako se ne prepustim mislim o :duda: saj veste,....

Drage moje dame, veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: želim tistim, ki so v času O ostalim, ki ta teden čakajo na :modri: ali :roza: (in teh ni malo, sem videla) pa želim, da se jim uresničijo sanje! :miska::miska::miska:

Jaz razmišljam, da bom tudi šla še po kakšenm test, da se malo prepričan, saj še kar ne morem verjeti,...:zmeden::zmeden::zmeden:

Pridne bodite :angel::angel::angel::angel::angel:!!!

LP Pia73 :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
21.11.2004 15:47:59   
diamantka
pozdravljene punce,

evo mene po dolgem času med vami,nekatere me sicer sploh ne poznate, povem pa vam, da sem vas prebirala čeprav nisem pisala postov!
pri nas nič novega, ja edino to je, da sem avto stolkla:grrr::grrr::grrr:, tako da sem sedaj na javnih prevozih, kar je še slabše:(( in s tem tudi :sloncek::sloncek::sloncek: trpi,saj z mojim srčkom ne živiva skupaj in časi ovulacije ponavadi kar grejo mimo!!!:zmeden2:
sej avto bom pa kar hiter mogla kupit, ker pač preprosto se ne da brez njega, in seveda se veselim boljših časov!:bravo::bravo::bravo:

želim vam lep dan in za vsako imed vas :rozica::rozica::rozica::rozica: in čim več :nosecka:.

lep pozdrav

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
21.11.2004 17:32:04   
cmokec
Draga Pia73. Jest te ne pustim s tega foruma. Če boš šla, bom :((. Ti kar povem zakaj. Zato ker mi zelo pomagaš. Jest ti nisem mogla, ker sem še dokaj nova, sem se pa iskreno veselila :bravo:, ko sem zvedla, da si :nosecka: in si v 9nebesa. Pa punce so te tok pogrešale, se je vidlo, da TE IMAJO RADE. Zato nas ne zapust.
Aja, kako mi pomagaš. Veš, maš tko pozitivno razmišlanje. Pa vsakič, ko vidm napis Pia73, si mislm: tolk preiskav je imela, vse ji je šlo narobe, pa se ni dala. Zame predstavljaš upanje, da bo uspelo tudi nam.
Pa še to: Tukej si dobila nove prijatelce, ki so ti stale ob stran, ko je bilo hudo. Zdej bi se pa še :bravo::bravo: s tako. Saj veš, kako pravijo - v dobrem in slabem. Srečke za zmerej.

Cmokec

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
21.11.2004 20:06:33   
tia
Hojla,

nas se oglasim malce,pa čeprav nisem kaj dobre volje,:((:((:((namreč danes bi imla rok za mojo :duda: ,ki je odšla v 9 tednu.Zakaj,čemu se nam morejo dogajate take stvari?


:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: me punce postavljamo rekorde kot za stavo,pa nas potem tako zbrišejo,samo si poglejte kako se razumemo.

Bila bi vesela:),če bi se dobile tukaj pri nas v Prekmurju,res moremo se enkrat pred novim letom dobiti,da sestavimo KNF,sprejmemo pogoje,se pohecamo in naklepetamo.

Pia73 in Neni sem vesela,da bosta ostali med nami,pogrešala vaju bom če odideta.

Neni držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bodo vsaj :duda::duda::duda: tri.

Oglasite se kaj!

pa pa

Tia

:((

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
21.11.2004 21:11:24   
Anitka
Hojla prijateljice moje!

Vidim, da ste bile še kar pridne čez vikend na RR-ji. :bravo: za vas.

Ej PIA 73 , niti pomisli ne, da bi nas zapustila, ker bo potem vik in krik in ena velika žalost :((:(:((:(:((:(Mislim, da je ni punce, ki ne bi bila vesela tvojih oglašanj. Za koga si pa hotla nabavit nogavičke, če ni skrivnost? Jaz grem jutri še v Avstrijo in če se bo dalo bom še kak par nabavila. In pusti teste, saj si zapravila že dovolj denarja zanje. Če so ti pokazali, da si srečka :nosecka: potem je to to. Zdaj le lepo počakaj na 8.12. in držim pestke:miska::miska::miska::miska:, da bo vse O.K.

Hoj DIAMANTKA. Samo, da si ti cela ostala. Ja želim ti, da čimprej nabaviš nov avto in da ti O ne pobegne in nam tudi ti kmalu sporočiš, da si srečka :nosecka:

TIA moja draga, kar razjoči se danes in upam, da ti bo vsaj malo lažje. Resnično upam, da se take stvari več ne bodo ponavljale in da bomo vse slej ko prej v naročjih držale naše zlate :duda::duda::duda::duda::duda::duda: Ja tudi jaz navijam za kako srečanje v Prekmurju. Saj lahko se dobimo enkrat pri nas in pa še enkrat v MB pred novim letom. Itak je treba uredit zadeve glede KNF-ja ;););)

Punce kar napišite kake predolge za srečanje in vaša Anitka bo spet vse lepo zapisala in zorganizirala.

Lep nov delovni teden vam želim, rade se imejte, naredite kaj lepega zase, naj bo teden poln čarobnih trenutkov in se beremo,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
21.11.2004 21:25:25   
ameli
Uboga Tia,
res ti mora biti hudo, ampak tolaži se s tem, da vsaj veš, da lahko zanosiš (midva se neuspešno trudiva že več kot 3 leta) . Moja znanka je imela pred 1,5 leta SS v 4mesecu. No sedaj je ponovno 9nebesa in je vse OK.
Verjamem, da boš tudi ti kmalu 9nebesa in potem bo bolečina vsako leto malo manjša.
Še eno :rozica:za tolažbo.
Lep večer
Ameli

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
21.11.2004 22:09:20   
tia
Hojla,

se še malce oglasim preden grem pod tuš in spat,upam da mi uspelo danes kaj prej iti kot vedno.

Ameli nebi bila moja zgodba tako žalostna,če nebi imela oktobra že 2 ss,ali bo .Ko sem danes pomislila joj,lahko bi že imela malo štručko ob sebi,ki bi bila samo moja,so mi pritekle solze :((:((.Res upam,da mi bo uselo čimprej,saj tudi jaz ko tako mislim traja že sigurno 3 leta,če ne kaj več da delamo na tem.Sploh se mi več ne šteje.


Ah veste grem,sploh nimam idej za pisat oz. volje sem tako žalostna :(.

Se slišimo kaj jutri,če prepozno ne vstanem.

Še to mi sedaj pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,smo v fazi O..

pa pa

Tia

:zaspan:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
21.11.2004 22:18:57   
Pia73
Čeprav sem :zaspan::zaspan::zaspan: se vam še mal oglasim!
Hvala vam, da ste me pripravljene še naprej prenašat. Se mi zdi, da kar neki težim,... :ups:

Cmokec tebi pa še posebej hvala. :rozica: Zelo lepo je slišati, da ti da nekdo od novih spodbudo. Res, saj fosilke itak vemo, koliko nam katera pomeni, ampak od novih je pohvala res balzam za dušo!

Sicer pa drage moje fosilke :rozica::rozica::rozica: , ej sedaj bomo pa klub imele,... :)-:)-:)- Pa MM štumfe,... :)-:)-:)- Pa moja mama bi rekla, da nam potem samo še zlat pero za v rit manjka,... :)-:)-:)-

Ja, MM štumfe bi v prvi rundi kupila za: Piko74, Koalo, Anitko, tio, bibi77, neni,.... pa še kakšne za rezervo,... Če samo pomislite drage moje koliko so nas stali vsi testi, pa mene potem pot v MB, pa bolniška zaradi bolnice,... je ves denar za te štumfe drobiž v primerjavi za tolažbo, ki mi jo lahko nudite,... Pa z nakupi ni bilo nič,.. :( Pa drugič,...

Glede srečanja pa jaz ne upam nič obljubit,... Res ne. In moram povedat, da močno dvomim, da se ga udeležim,...:((:((:(( Mojga sončka namreč ob četrtkih vozim na telovadbo, sedaj bomo poskusili še ob torkih, ker mu sedaj, ko je mrzlo full primankuje, ko nismo veliko zunaj, pa npr. naslednji teden imamo dva otroška roj. dneva. potem je pa veseli december. Jaz sem v taki službi, ko gremo do dobaviteljev in eni niso čisto blizu,... pa kakšen špediter nas po službi povabi na kakšno kosilo-večerjo,... Me je že zdaj strah kako bom to sfolgala, ko sem že sicer decembra čisto zdelana, sedaj pa mi je še slabo,... pa še nikomur v službi nimam namena povedati letos,... No bomo videli. Mi je pa žal, če ne bo šlo,...:(:(:(:(

tia, draga moja, ti dnevi, ki jih omenjaš so hudi,... ampak moramo misliti pozitivno, moramo verjeti, da za dežjem vedno posije sonček. In boš videla, da nam bo s skupnimi močmi uspelo,... :rozica::rozica::rozica:

Pridne bodite,.... :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Lp Pia73 :metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
21.11.2004 22:32:33   
Anonimen
Čau pupe!
Ravnokar sva si pogledala predstavo Jamski človek in se nasmejala, kot že dolgo ne. Toplo priporočam vsem, da se malo sprostite in se najdete v prestavi in tudi nasmejite na svoj račun ;)
Važno, da se imamo radi.

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 7:44:01   
ery
jutro...
NENI, moram ti takoj napisat, da sem v soboto naredila tiramisu po tvojem receptu in je NOR!!!! Res ga je v momentu zmanjkal, pa naslednji teden ga moram spet narest..
Punce, nekaj vas moram vprašat, pa ne se smejat, samo res ne vem kake nogavice so to: MM?
Drugač pa imem v sredo G pregled, pa okrog 25.naj bi dobila :hudicek:, sicer pa upam, da je ne bo, ker je ne maram in si res želim pikico...

So me pa učer začele prsi bolet, tako da bo po moje prišla..

Kako pa kaj ve? Kaj novega?

Lep ponedeljek !

papa:sloncek::)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 8:38:26   
koala
Hojla, punčke!

Ja kako ste kaj v tem mrrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzllem jutru??

Pia in Neni, če vidve zapustita ta forum, pol bo v Sloveniji vesoljni potop, ker bomo fosilke tak zelo :(:((:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((!!!!!!

Ery mi se zelo rade :)-, pa se zdaj ne bom, ti pa povem, da so to slavne nogavičke z Miki Miško!

Biba jaz tudi po tem recepzu delam, če pa se mi ne da pa kupim tisto pripravljeno kremo, pa je tudi dobra, a domače pa je domače. Aja, pa dobrodošla doma!!

Neni, pa tvojega morem tudi preizkusit! Mljask, kak bomo papali.

Anitka, za srečanje definitivno velja in jaz pridem tudi v prekmurje, da ga spet vidim, ker mi je tam zeloo všeč!

Klarisa a ti si pa nas zapustila? :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

Uzivajte pa na :modri: :roza: ali +

Koala

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 8:38:31   
emaa
Neni,

sem tud naredila tiramisu po tvojem receptu in so že novo rundo naročil.
Ery gre za Miki Miška nogavičke, je bla reklama, da imajo vse kar hočeš od MM v Takko trgovini, ampak se mi zdi, da je vse pošlo.

Lep pozdrav:bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 8:41:23   
neni
Hohoj!

Ja lepo Ery, da se boste tudi pri vas redili, ne pa sam jaz.:zmeden:
Punce, se moram pohvalit, da sem bla zadnjič v trgovini in sem čisto brez pomislit kupila štunfke in pridem domov in jih bolje pogledam in kaj vidim - MM. Sam zdej pa ne vem, če je glih tak vzorc kot smo si na začetku predstavljale. So bež in z modrim karom, med karom pa še na vsaki strani dve MM (Ery, to je Miki Miška). Tako da jaz jih že imam, čeprav mislim, da bi ve morale najti kakšnega pravega MM, v barvah. Ne vem no, lohk grem tudi tukaj v Po nabavit. Povejte!

Punce, če je z mojimi :duda::duda::duda: vse v redu jih bom jutri videla oz. jih bo dr. Reš preštel. Tolk sem polna upanja, sploh ne vem, od kje ga pobiram. Pa res sem že nestrpna. Moj se že meni, da bova kupila nov avto (to bi bilo itak treba), pa sem rekla, da naj malo počaka, da bomo videli, če ne bomo potrebovali Multiple. To je bolj za hec kot za res, važno da bomo družina, bomo pa doma čepeli. Ali pa ta velik voziček okrog porivali :ups: Bomo že, sam da bi nas bilo čimveč.

Lep pozdrav vaša Neni in :duda::duda::duda:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 8:53:03   
tinkamiška
Hojla!

Ta vikend mi pa ni bil pisan na kožo. Včeraj sem namreč cel dan delala in danes sem že od navse zgodaj v službi. Če pa bo šlo vse po sreči, grem danes na primorsko. A je tam fejst mrzlo?

Drugače je vse po starem moja Franca8) se poslavlja in spet bova lahko:sloncek::sloncek::sloncek:, sej tale Franca8), je kr vredu, se nama potem zmeraj tako lušta;)

Evo grem zdej nazaj delat.
Pridne bodite, enga cmokca!

Tinka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 8:56:42   
ery
Punce hvala za obrazložitev glede MM nogavičk... Zdaj vem...:bravo:

Neni, ja se bomo redili-ampak za tak tiramisu-mi je vseeno, če se zredim..:)-:)-

Ali ste vse delavne danes? Jaz sem v službi in ves čas na RR-res sem zasvojena z vami, čeprav sem z vami šele kak mesec, počutim pa se kot da vas vse že poznam...

Punce, pridne bodite....

:):)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 10:58:53   
cmokec
Tinkamiška me je kar k vam poslala.:)-:)-:)-, pa tolk mam dela. Zato kar kavo prstavte, jest grem pa še po kremšnite, pa pridem.

:rozica: za rožice

cmokec


(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 11:06:22   
klarisa
:rozica:Koalca:rozica:, Klarisa vas skoz 8) od zadi...:):):)-:)-:)-

pa pa

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 11:07:14   
klarisa
matr, tole je pa čudn prebrat: tist špeglčk je bil mišljen SPREMLJA., da nau kej čudnga ven pršlo...ha,ha:)-:)-:)-:)-:ups::ups::ups:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 14:02:13   
Anitka
Hoj!

Punce jaz grem v akcijo za nogavičke MM v Avstrijo.

Se kasneje javim, Klarisa ti pa ne samo 8) od zadaj, ampak pridi še kaj naprej;);)

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 16:06:09   
bambi
Hojla hojli prišla je Bambiiiiiiiiiiiiiiiii...... Moram vam povedat, da je bilo v Portoržu suuuuuuuper, 4 dni totalnega odklopa, tako smo noreli in se fajn imeli, da me je malo celo sram :zmeden::zmeden::zmeden: Ja, pa vina je bilo v potokih.... joj, joj, joj kaj bo z menoj????? :ups::ups: NO, v glavnem, bilo je super, sedaj pa v nove boje, v službi in doma, med rjuhami.... Bliža se O, moj mož je že bolje in že lahko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, tako, da bo te dni zemljo malo treslo :):)
Nisem uspela vsega prebrat, tako da če je kaj novega mi prosim povejte, plosim plosim plosim.....

Tia draga moja, vem kako ti je v teh dneh hudo, ko veš da bi lahko imela štručko že v rokah, moj rok je bil januarja in upam da ne bo tako hudo kot je bilo letos. Prižgi eno svečko in s plamenom pošlji pozdrave svojima pikicama, boš videla da ti bo lažje, vsaj meni je.

Neni, jutri je torej tvoj dan :bravo::bravo::bravo: ko boš videla svoje :duda::duda::duda:. Bom držala močno pesti, da boš videla 3 mehurčke, no vsaj dva.... Evo :pujs::pujs::pujs: za srečo.

Anitka, a se tudi ti pripravljaš na O????? Zdaj ko so tvoja "pota" ;) prečiščena bojo plavalčki tako šprintali proti jajčecu, da te bo po moje malo vrglo...... saj veš, to je le prava četa plavalčkov.....

Pia73, jaz sem zelo vesela da si ostala med nami, daješ mi upanje.... tudi jaz se pripravljam na preiskave, januarja, upam da ne bom rabila it....

Biba77, kako pa kaj ti, si se že vrnila?????

Koala, če bo srečanje v Prekmurju, se lahko skupaj peljeva, upam da bo na začetku decembra, ker potem imam jaz toliko službenih opravkov z vsemi darili in poslovnimi večerjami, da me je prav malo strah...

Klarisa, kdaj pa ti začneš nove boje???? MIslim da sedaj decembra, ne????

Punce, zdaj pa grem še malo na delo, se še oglasim.

LP BAmbi :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 18:40:09   
biba77
Ojla,

ja, Bambi, zdaj pa sem ze cele 3 dni doma. :)
Uzivam. Dela do vratu, da tece od mene, ampak je le lepo bit doma. Vsaj, ko prides iz sluzbe. :)-:)-:)-
A ti si pa tvojega kar 4 dni samega pustila? Komaj iz bolnice priso, pa si ga brez "domace nege" pustila samega? C, c, c...

Bambiiii,... (prestavljaj si taki mili, lepi :kuza: pogled zraven), ... kaj bi se lahko jaz tudi zraven vaju peljala? :zmeden2:
No, kolko nas je ze za to, da se dobimo v Prekmurju v zacetku decembra?!? To je v roku 14-21 dni, tak, da bi vsaj okvirni datum morali dolociti, ne?

Aaaaniiitkaaa!!! Ti si na vrsti!:)-


Sicer pa,...

... jaz tud drzim pesti za neni!!! Privoscim ji vse tri, ceravno se bojim, da je to kar "prevec" dela za eno mamico. TRIJE NAENKRAT.

Cakam na naslednji dezek noseck :zmeden2: :zmeden2: :zmeden2:. Kje hodite?

:miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 19:10:36   
GoYa
Naslednji dežek bo decembra. Takrat bojo nosili Miklavž, Božiček in Dedek Mraz.
Zase upam, da me bo Dedek Mraz obdaril. Sem mu že pisala :bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ZA NAS (143. nadaljevanje)
22.11.2004 21:41:03   
Anitka
HALO LADYS!

Evo mene! Sem danes kar fajn dobre volje, pa sploh ne vem zakaj:)-:)-:)-:)-:)- Hja naš Timo bo jutri star en mesec :bravo::bravo::bravo: pa mu je tetka Anitka danes že kupila darilce. Se nisem mogla premagati. Je treba malce nečake cartlat, a ne? Pa danes smo ga prvič kopali v čebričku. Kako je užival. :racka::racka::racka:Pa dobila sem nekaj parov MM nogavička, tako, da če bomo vrgle vse skupaj jih imamo dovolj. Jupi!!!!!!!!!!!! Komaj čakam, da se srečamo v njih8):)-8):)-8):)-

TINKAMIŠKA želim ti veselo hopacupanje:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa pazita, da kaj ne polomita:)-:)-:)- (pa brez zamere;) )

BAMBI me veseli, da si imela 4-dnevni odklop. Ja najini O pa bosta potekali v istih dnevih, tak da bi bilo fajn, da bi se zmenili kdaj bo kje :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:Ker če bo potekalo istočasno, se zna zgodit kak potres hi hi hi :)-:)-:)-:)- In držim pestke, da boš januarja šla na pregle zaradi :duda: in ne na preiskave. A si pisala pismo dobrim možem?

BIBA 77 Prekmurje vabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Samo povejte in predlagajte kdaj vam paše, pa bo Anitka organizirala, pa še Tio in Pi bo angažirala;);) Hja dežek srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: pa se pričakuje v decembru. Sem zadnjič izvedela iz zanesljivih virov. Bo še nekaj novemberskih, ampak decembra bo pa cela poplava in snežna ploha :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:Jih bojo kar z vagoni začeli voziti.

PIA73 ja na srečanje boš pa ja prišla, če ne te bom po riti.:)-:)-:)-A ti čisto noben dan v tednu ne odgovarja? Jaz sem kar :(:(:( postala.

ERY ti pa dobro opravi v sredo in morda izveš že kaj lepega in M ne bo še celih devet mesecev in še malo čez. Držim pestke:miska::miska::miska::miska:

KOALA se že veselim našega ponovnega snidenja:kuza::kuza::kuza::kuza: A tiramisu bo?;);)

NENI zate pa kopico :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da boš jutri izvedela, da pod srčkom še vedno greješ vse tri :duda::duda:

TIA upam, da ne delaš preveč. Sicer pa si jutri spet fraj, tako da se le spočij in upam, da ne boš spet taksistka.:)

PI kako si pa kaj ti?

Punce lepo se imejte in se beremo spet jutri.

Nočka,
:zaspan:Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?