|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi dan-pomoč prosim
2.9.2007 18:59:05   
mala maja
Sej vem da malo pozno amapk pri nas na oglasni deski piše , da ima 5.r devetletkle pouk in sicer 2 razredni uri in 3 ure po urniku.

Sedaj pa sem v dilemi. kaj naj mu dam sabo za prvi dan. Domov bo prinesel še knjige in delovne zvezke, ki sem jih naročila v šoli. Torba pa je že sedaj čist nabito polna in težka ko user posted image user posted image user posted image .  Nikjer pa ne piše kakšen bo urnik, kar je razumljivouser posted image

Torej kaj naj mu dam prvi dan. Jaz bi mu dala samo beležko, ter eno mapo za položnice delovnih zveskov in ene izjave ter ravnila(če bodo slučajno imeli matematiko) ali naj mu dam celo torbo in vse potrebščineuser posted image user posted image   seboj, ter ga grem iskat, da bom pomagala vleči domov še knjige.

Ideje na plan prosimuser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi dan-pomoč prosim
2.9.2007 19:09:33   
čaki
moj bo -3r. nesel sam puščico, beležko in copate. domov bo prinesel naročene knjige v šoli. če bo rabil kaj pisat, naj piše v beležko.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prvi dan-pomoč prosim
2.9.2007 19:27:43   
mala maja
jaz mu pa kar ne upam dati sam beležke, čeprav mu bom verjetno res dala samo beležko. Upam, da ne bo kaj narobe.user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prvi dan-pomoč prosim
2.9.2007 19:36:19   
lojzika
No jst nimam šolarja, se pa spomnim še mojih časov. Daj mu en zvezek, pa beležko. Ko bo imel ratredno uro naj piše v beležko. Pri prvi uri pouka naj piše v zvezek pri drugi pa zvezek okrog obrne pa piše na drugo stran zvezka, kontra.

Čeprav prvi dan pouka ne verjamem da bodo pretirano kaj pisali.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prvi dan-pomoč prosim
2.9.2007 19:37:29   
tascha
moj gre jutri v 4.razred in na oglasni deski piše isto kot pri vas, mala maja, 5 ur - 2 uri pogovora in 3 po urniku, ki ga seveda ni napisanega. user posted image V torbi bo imel 3 zvezke (sm kr tko določila, saj vseh predmetov ne bodo imeli in če bo rabil kaj pisat v zvezke, jih bo imel), peresnico, mapo in copate. V šoli bodo še dobili knjige in delovne zvezke. Ja torba bo kar polna in težka, še dobro, da do šole samo 5 minut.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





9 idej za darila za vzgojiteljice
Kmalu bo konec šolskega leta, zato smo pripravili 9 idej, kaj lahko podarite vzgojiteljicam.
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?