|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plastičen ali lesen stolček
19.11.2004 7:48:01   
dana
Kateri se bolje obnese - trip trap ali katerikoli drug plastičen stolček. Ali je možno pri plastičnem vzeti stran tisti prednji del?

Tiste, ki imate izkušnje s tem prosim za mnenje in lep pozdrav,

dana :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   plastičen ali lesen stolček
19.11.2004 7:52:18   
Alenka-4
Imamo Primma Papa, in se mizica da vzeti stran. Meni je zelo všeč, samo malo veliko prostora zavzame. Pa še moja deklica je pred kakšnim mesecem dni začela v njem vstrajat, pa čeprav je privezana, tako da bomo prešli na trip trap. Uporabljamo pa ga leto dni, od 6. meseca starosti dalje. Morda je boljši Dondolino, ker ima H zapenjanje.

lp Alenka

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   plastičen ali lesen stolček
19.11.2004 8:06:02   
Gina
Trip trap je zakon! Otrok ga ima lahko do sole, oz. do rojstva drugega otroka. Enostaven je za cistit, lahko prilagajas visino, imas ga pa cca od 6.-7. meseca ali od takrat ko dobro sedi. LP:sloncek:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   plastičen ali lesen stolček
19.11.2004 8:26:08   
TARA in MAJ
mi imamo plastičnega je zakon prednji del se odstrani mali zelo uživa v njem mam ga tud na sliki loh pogledaš
lp:rozica:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   plastičen ali lesen stolček
19.11.2004 8:37:05   
Shila
pozdravljena,

pri nas imamo BBY gugalnico, katero se lahko uporabi tudi kot stolček za hranjenje.Smo pa prav kmalu prešli na trip trap(5,5m),ker je hotela sedeti pri nas ob mizi. In tudi čiščenje, ko otrok začne sam jesti je veliko enostavnejše.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   plastičen ali lesen stolček
19.11.2004 9:16:14   
Anonimen
Mi imamo Prima Papa in je super, samo res pa zavzame veliko prostora. Imamo ga že čisto od začetka, ko je mali pri kakšnih petih mesecih začel jesti po žlici, saj se naslonjalo spusti v ležeč položaj. To je res super, ker imaš tako obe roki prosti za hranjenje. Sprednji del, to je mizica, se sname, tako da ga lahko daš tudi k mizi. Tibor je sedaj star dve leti in pol in kadar je sam, kakšen puding ali kaj podobnega, kjer se fino packa, je v svojem stolčku, ki se tudi fino pomije. Sicer pa na normalnem stolu je z nami za mizo. Tako da mi trip trapa ne pogrešamo.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   plastičen ali lesen stolček
19.11.2004 12:49:46   
pravljica
tudi mi smo imeli (in bomo imeli) prima papa...se je zalo dobro obnesel...če ob jedilni mizi ni dovolj prostora, se raje odloči za trip trap...
sprednji del se odstrani, tako da lahko je tudi z vami ob mizi...položi se lahko tudi v ležeč položaj...naša je kar nekajkrat zaspala v njem...nastavljiv je tudi po višini...ko je že sama plazila okoli, je nismo več privezali, ker je splezala sama gor in dol (brez kakršnekoli nevarnosti, da stolček pade)
za trip trap pravijo, da je dlje uporaben...ne vem no, pri nas ne bi bil nič dlje kot je bil prima papa...ko otrok sam sedi za mizo je itak dovolj velik za navaden stol, ko gre v šolo pa ima ob pisalni mizi tudi že pravi stol in trip trap niti ne bi pasal k ostalemu pohištvu

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   plastičen ali lesen stolček
19.11.2004 14:41:20   
kimi
no glede na to da sem opazila veliko tem na te stolčke sem tudi opazila da več mamic priporoča trip trap stolčke

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   plastičen ali lesen stolček
19.11.2004 20:19:46   
mehurčica
Mi imamo trip-trap stolček od 5,5 meseca in je super. Zavzame malo prostora, ker ga potisneš čisto k mizi, kot ostale stole in uporabljaš ga lahko res dolgo.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   plastičen ali lesen stolček
19.11.2004 22:00:07   
Ro-La
Če se odločiš za trip trap stolček, preveri kako je stabilen. Od kolegice tamali se ne sme nazaj s silo naslonit, ker lahko s stolom vred pade na hrbet. Pa dopovej malčku, da mora za mizo sedet čisto pri miru, kot bubica:zmeden2:
Verjetno je slabše kvalitete:zmeden:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   plastičen ali lesen stolček
19.11.2004 22:20:26   
lorelei
Mi imamo tudi prima papa od Peg Perego. Res je, da zavzame veliko prostora, a ga lahko tudi zložiš. Uporabljamo ga od otrokovega 5. meseca, zdaj pa ima že skoraj dve leti in pol in je še vedno super. Fajn je tudi, ker lahko posebej snameš miztico in dodatno tudi samo pladenj, da ga lahko lepo pomiješ. Aja, pa njegova velika prednost je, da je na kolescih in ga lahko voziš po celem stanovanju...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   plastičen ali lesen stolček
22.11.2004 13:00:28   
KIRA
živijo splišni
ker vidim da tudi ti imaš prima pappa, bi te nekaj vprašala, isto velja tudi za druge punce:

dondolino se mi zdi predrag, pa sem se odločila za prima pappa, ga grem naslednjiteden kupit, da gleh pred božičem ne zmanjka.
pa mezanima ena zadeva: prodajalka trdi, da se ta stolček lahko uporablja do otrokovega 4. leta. ampak v prospektih to nikjer ne piše, pa tudi koliko kg lahko ima otrok, da je stolček še varen. zato bi ZELOOO prosila za vaše izkušnje...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   plastičen ali lesen stolček
22.11.2004 13:28:11   
Anonimen
Tega pa ne vem, moj otrok je star dve leti in pol, pa tehta okrog 15 kilogramov. Zaenkrat nič ne kaže, da bi lahko kje kaj "škripnilo", čeprav vedno sam pleza vanj in iz njega (kar čez mizico). Stol izgleda kar pompakten, pa tudi če se potem pri štirih letih res kaj polomi in otrok v najhujšem primeru pade s stola, ne more biti nič narobe, saj je pri štirih že skoraj vipji od stola...

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   plastičen ali lesen stolček
22.11.2004 14:29:01   
lorelei
Imam popolnoma enako mnenje, kot Splišni. Tudi naš ima 15kg, pa je stol še vedno kot nov. Mislim, da je dovolj trden, da bo zdržal še kako leto. LP, LOrelei

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   plastičen ali lesen stolček
22.11.2004 14:43:47   
mami Lea
Mi imamo trip trap in je zakon mali je star 5 let in stol je še vedno enako stabilem (kljub temu, da vsi stopamo nanj ko želimo doseči visoke police). Se nič ne maje. Tudi za drugega ga bomo kupili.
Ti pa svetujem, da kupiš trip trap od Stocke, ker je neprimerno boljši od ostalih trip trap stolov.
Cena je tudi primerno višja cca 28.000,00
Moje sošolka je imela svoj trip trap do 17 leta. Je počil ker ga je oče preveč privil, ko ga je sestavljal.
V Baby centru se dobi tudi mizica za trip trap stol.
Pri nas se še ni zgodilo, da bi mali padel s stola ali pa prevrnil stol, pa čeprav se dostikrat odrine ob mize.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   plastičen ali lesen stolček
23.11.2004 7:56:00   
ana1
Mi smo imeli tudi trip-trap stol kar do osmega leta, ker je ta stol rasel z otrokom. Sedaj imamo PP Dondolino. V PP Dondolino je otrok lahko skoraj od začetka / mi smo ga začeli uporabljati pri dveh mesecih/, prednost smo videli v te, da lahko otroka pelješ za sabo v stanovanju, da je lahko z nami pri mizi, ta stolček se tudi prestavi v polležeč položaj, tako, da ni potrebno otorku tako pokonci sedeti kot v trip-trap.
S trip-trap stolom smo bili zelo zadovoljni in bi ga še naprej uporabljali, če ne bi zamenjali pohištva v jedilnici, otrok ga ima sedaj v svoji sobi pri pisalni mizi, verjetno pa ga bomo kasneje uporabili tudi za našo pikico, ko bo želela sedeti z nami pri mizi.

lp, :rozica:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   plastičen ali lesen stolček
23.11.2004 8:04:06   
ana1
Pozabila sem napisati, da smo stolček kupili v industrijski prodajalni LIK Kočevje. Prodajajo jih samo tam in so enaki kot od STOKKE. Pokličite jih in jih povprašajte za ceno. Pri njih smo kupili tudi stolčke / take, kot jih imajo v vrtcu/ (mizico pa smo naredili sami, ker je bila tista "vtčevska" predraga.

lp, :rozica:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   plastičen ali lesen stolček
24.11.2004 0:15:09   
mami Lea
Jaz sem že klicala v LIK Kočevje pa so rekli, da jih ne prodajajo več.
Stvar je namreč sledeča.
Cca 5 let nazaj so stole še prodajali in izdelovali. Vendar so bili stoli zaradi kakovosti lesa drugorazredni, kvaliteta izdelave je bila pa prvorazredna. Sedaj se baje drugorazrednih stolov ne sme več prodajati in se lahko prodaja samo še prvorazredne, ki se pa dobijo v Baby Centru. Tako mi je vsaj zatrdila prodajalka v Baby centru.
Pa tudi na Lik Kočevje so rekli, da jih ne prodajajo več, čeprav jih pa za pakete za dojenčka še vedno oni delajo.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   plastičen ali lesen stolček
24.11.2004 12:43:46   
KIRA
Mi pa gremo danes po Prima Pappa v Baby center. Ker sem član, upam na popust... Smo probali najt takega, ki bi nam ustrezal - rabljenega, pa zgleda da ni nič takega na voljo, kljub daljšemu iskanju. Bog pomagaj. Bo pač nov. Če ga res lahko rabimo do 4. leta starosti, se ta strošek porazdeli, pa ni več tako hudo..

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   plastičen ali lesen stolček
24.11.2004 18:39:05   
KIRA
Pa smo ga kupili, prima pappa. Sem FUL zadovoljna9nebesa, pa sem samo probno dala mojo miško not sedet. Sicer je težji, kot sem si pa predstavljala, ampak grooozno praktičen. Sem sprobala že vse funkcije. Še moja mama je bla navdušena, ko sem ji ga peljala pokazat, pa čeprav je bla na začetku proti.
Uh, kako je lep....:love: Glavno pa je, da bo nama glih prav prišel, ker se najina punči že začenja dvigovat in vsedat. No, saj komaj začenja in je še precej nestabilna, ampak ob božiču bo pa glih prav prišel tale stolček. Men je super! Pa ful fajn se da zložit pa vstran pospravit, ko imava bolj malo prostora. Pa še na fotelju lahko sedim v dnevni in jo tam hranim, ko je pa najna kuhna tako majhna..
Res zelo praktična zadeva..:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Top položaji za seks v prvem trimesečju
V prvem trimesečju se žensko telo sooča z mnogimi spremembami, med katerimi je tudi ta, da ima ženska nižji libido, želj...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?