|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni menstruacije
24.9.2007 14:19:43   
metuLJchy
punce, prosim vas za pomoč, ali mnenje. Res da sem se 1x skozi podobno situacijo že podajala, a vzroka ne vem...na kratko...zadnjo menstruacijo sem imela v začetku avgusta, naslednjo naj bi dobila 11.9.. nekje 2 tedna pred predvideno M. se mi je pojavil blag izcedek, ki je istega dne izginil...9.9. se je pojavil spet...tokrat se je v zelo blagi obliki zavlekel čez cel dan...ko mi je M. že teden dni zamujala sem prejšnji teden naredila test baby chech mini..ni bilo črtice žal, tako da nosečnost zaradi tega, in tudi ker sem imela v preteklosti z nerednimi menstruacijami že težave izključujem...no, prejšnji četrtek (20.9) se mi je spet pojavil izcedek, močnejši kot tista dva prej..bila sem 100% da je to menstruacija...a čez dan se je zadeva spet ustavila, naslednje jutro je bilo še nekaj sledov (bolj rjave barve kot pa kri), od takrat pa nič...teče spet nevem kateri dan ciklusa, nosečnosti mislim da ni, kaj torej je?? Ima katera podobne izkušnje, so kateri odkrili vzrok teh nevšečnosti?

Hvala za odgovore.. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ni menstruacije
24.9.2007 14:22:36   
Anonimen
Tako sem jaz imela kar par mesecev. Ko sem imela PCo, mi je kar naprej hlačke pacalo. Ponavadi je to tako, ko imaš prazen folikel, pa user posted image  ni in ni.Tak mi je g razložila.

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ni menstruacije
24.9.2007 14:25:24   
zvezdica.1
Jaz sem imela tudi tak problem kot ti mislila sem da sem noseča naredila sem test in bil negativen. Prejšnji mesec pa sem imela  rjave izcedke nekje 6 dni  rekle mi so da je to šibka user posted image . V petek sem bila pri g. in mi je dala tabletke za sprožitev user posted image , tako da jo po tabletkah dobim normalno.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ni menstruacije
24.9.2007 14:52:23   
metuLJchy
na_go te lahko vprašam malo več o teh foliklih, si ne predstavljam čisto user posted image .. ali so tebi to rešili s tabletami, se je rešilo samo?

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ni menstruacije
24.9.2007 15:01:00   
Anonimen
Se je rešilo samo. Tudi ciste so prešle. Na začetku so bile vodne, kasneje pa gnojne. Pila sem veliko vode in jedla tablete s folno kislino. Noben ginekolog mi ni znal pomagat, razen to, da so me furali od enega UZ do drugega. Potem sem enkrat našla članek v Nedelcu za PCO. ampak popila sem res nenormalno količino vode. 6 litrov na dan.user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?