|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S kahlice na wc
11.9.2007 21:12:26   
Maxica
Naš triletnik se je pred parimi meseci veselo odvadil plenic in od takrat hodi lulat in kakat samo na kahlico. Jaz bi pa počasi rada videla, da bi hodil kar na wc, saj bo tako precej lažje tudi v vrtcu, pa kamor koli gremo, saj moramo tako nositi kahlico s seboj. On je namreč precej dosleden in če smo mu rekli, da bo potem, ko bo brez plenic, lulal na kahlico, to zanj potem ne pomeni, da bo enkrat lulal na wc, drugič za kakšnim grmom itd.user posted image  Zanima me, kako hitro so vaši otroci šli s kahlice na wc in kako so svojo malo potrebo tam opravili fantki - sede ali že kar stoje, s pomočjo kakšne pručke.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S kahlice na wc
11.9.2007 21:14:07   
tažana
pri nas ni bilo problemov. enkrat na kahlico enkrat na stranišče tretjič pa na travo user posted image . poizkusi ga motivirat da bo potegnil vodo!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: S kahlice na wc
11.9.2007 21:15:49   
Jančika_
Vasja je šel s plenice direkt na školjko (plus nastavek), kahlice ni maral. Vedno sedi, pručke noče in sam zleze gor. Kahlica je le za nujne primere, kot recimo danes zjurtraj, ko je bil wc zaseden, mali pa ne zna počakat tri sekunde.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: S kahlice na wc
11.9.2007 21:19:45   
Ro-La
naš je šel najprej na wc- stoje, potem so ga v vrtcu navadili se vsest na wc školjko, potem je ugotovil, da imamo doma tudi kahlico :), zdaj lula al sede al stoje, pač kak mu je, obvezno pa vedno za sabo spusti vodo in pokrov  školjke :)

_____________________________

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: S kahlice na wc
11.9.2007 21:25:50   
Pupica
Mi smo hodili na WC nastavek lulat še ko smo imeli plenice. Tako potem za nas ni bil ne vem kakšen šok. Je pa res, da smo še junija ko smo hodili na bioresonanco nesli kahlo s seboj, ker kaka še vedno na kahlico, če kam gremo. Doma gre sicer sama na WC nastavek, ampak vzuni, pa je ne pripraviš, da bi kr nekje kakala.Lulala še, ampak kakala pa ne.Tudi stranišče kje v kakem lokalu, ustanovi ni OK.
In za to sploh ne kompliciramo. Na morje smo pač vzeli kahlo s sabo, da ji ni bilo treba noter hodit na WC nastavek, pa še po poti ni bilo blema.
V vrtcu je pa še posebej navdušena, saj imajo čist mejčkena stranišča!!!Tko ona praviuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: S kahlice na wc
12.9.2007 7:34:49   
puncica
Mi smo nabavl nastavk in pručko in ji vstrajno ponavljal, da zdaj pa že tako fajn obvlada tole lulanje in kakanje da bi lahko že tako kot ati in mami to naredila v školko pa še vodo lahko potegne. Tamala je prijela takoj in po 14 dneh tud nastavka ni več marala user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: S kahlice na wc
12.9.2007 7:40:57   
Blink1
Mi smo jo od začetka dajali tako na WC kot na kahlo. Zdaj gre kak pride. Včasih na školjko, včasih na kahlo. Na kahlo predvsem doma, drugje pa pač na školjko.

Daj mu pokaži kak je ful fajn čičat na školjki, si vzet papir (naša ga požigažaga, da se odtrga), potem pa se potegne voda (UAUuser posted image ).

_____________________________

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: S kahlice na wc
12.9.2007 8:46:46   
NinKa
Jaz sem ga še v pleničkah navajala na wc, za vsak slučaj smo imeli tudi kahlico. Pol se je v vrtcu navadil stoje lulat, ker imajo mini pisoarje. Mene je sicer od začetka motilo, ker je bil doma wc vedno umazan, ampak sem jaz malo potrpela in pucala, mali se je pa naučil ciljat. Pol je bilo obdobje, ko je kakal sam v plenico, ni hotel ne v kahlico ne v wc. Pa je tut to minilo in prišlo obdobje kakanja v kahlico. To je pa trajalo....kr dolgo časa. No nekaj mesecev nazaj pa je kar sam vzel pručko in šel tudi kakat na wc, sprva z nastavkom, zadnje tedne pa tudi brez. user posted image user posted image user posted image  

Z lulanjem pa imamo zunaj sam v toliko probleme, da če smo kje (beri: lokal al pa trgovina) in je wc umazan pol noče lulat, ampak moramo ven v travico. Ampak se človek navadi.

Priznam pa ti,da nikoli nisem izvajala nekega pritiska ne na lulanje ne na kakanje, ne na plenice, ampak je res vse počasi kar samo od sebe prišlo, brez vsakega napora.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: S kahlice na wc
12.9.2007 9:19:14   
anitaz
Mi smo bili na kahlici zelo malo časa. Zdaj že zelo dolgo uporablja wc, doma imamo pručko in gre sama gor in se tudi sama drži (brez nastavka), če pa kam greva, jo pa jaz dam gor in tudi držim.

Je pa punčka user posted image .

Če bi imela pa fantka, bi pa doma isto uporabljala pručko in bi se sam poskušal prijeti in naciljati, zunaj (gostilna varjante) pa bi ga posedla, kot punčko. user posted image   

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: S kahlice na wc
14.9.2007 21:15:18   
andrejaz
Pri nas se je navadil na kahlico in ni hotel iti na školjko z nastavkom. No, pa se je kahlica nekega dne pokvarila- to je bil izgovor, ki ponavadi užge. Potem je začel sede na školjko lulati z nastavkom. Potem pa smo mu počasi obrazložili, da fantki lulajo stoje in tudi v vrtcu je baje večina fantkov že takrat lulala stoje. Tako se je kar čez noč odločil da bo zmeraj lulal stoje. Pri 3 letih je že dovolj velik, da ne potrebuje nobene pručke.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: S kahlice na wc
17.9.2007 23:11:22   
Anol
Naš falot sploh noče imet nastavka na WC zrihta kr brez. V začetku smo ga navajali na kahlico, da je pač opravil potrebo kjerkoli v stanovanju samo, da jo je, potem pa smo začeli zahtevali, da je lahko lulal in kakal samo v kopalnici tudi če je bil na kahlici in kmalu je ugotovil, da je vseeno če hodi na WC, pa še vodo lahko potegne in sam si rito obriše, seveda jo potem še ati in jaz in seveda temeljito umijemo roke. Je pa res, da nima nobenih težav opraviti, tako veliko ali malo potrebno na kateremkoli WC-ju. Kar se pa tiče stoječega lulanja imamo resne težave, ker se skoraj vedno obvezno polula po hlačah, bo treba še mal vaje user posted image .

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: S kahlice na wc
18.9.2007 8:48:44   
srki
Nekaj časa ni hotel na WC, ampak samo v kahlico. Lulat je sicer že od začetka hodil na WC, kakat pa ne. Ko sem mu kupila nastavek, je bilo vse takoj lažje, še vse si je sam pripravil. Še sedaj gre na veliko potrebo s pomočjo nastavka, lula pa stoje, kot pravi dec, pa ploh pospravi za sabo, tako da bodoča snaha ne bo imela problemov s temuser posted image . Upam.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: S kahlice na wc
18.9.2007 9:21:50   
mika
Vasja je šel s plenice direkt na školjko (plus nastavek), kahlice ni maral


naša tudi, ampak noče nastavka. sicer ima še vedno pleničko- je ne da. pove pa da bi šla lulat. kaka še vedno v pleničko in se skrije za kavč al pa gre v zimski vrt in nihče ne sme bit zraven.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: S kahlice na wc
18.9.2007 9:38:48   
Anonimen
Pri nas je na začetku hodila samo na kahlico, na wc sploh ni hotela iti. Potem pa po kakšnem mesecu je sama izrazila željo, da bo lulala na wc in od takrat hodi na wc. Kakšen teden na začetku sem jo morala jaz dajati gor pa nastavek je imela, potem pa ga ni več hotela in tud zleze sedaj sama gor. Najboljše od vsega ji je pa vodo potegnitiuser posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?