|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
27.11.2004 22:34:56   
pika74
Sej ne vem, kje nej zacnem...

Dolg, predolg se mi ze vlece tole okrog :duda:. Pa ne rata in ne rata:(. Spomnem se, k sva nekje junija 2000 rekla, zdej je pa hisa ze skor pod streho in lohk zacnemo delat na :duda:. Pa sva sla k zlahti v tujino mal na potep, pa sm si misnla, mogoce bo pa tole dete spoceto v tujini:zmeden2:. Pa sm se zmotla:(. Pa sm zacela delat v prvi sluzbi in kot vsak zacetek je bil tud ta tezak. Pa je sodelavka rekla, pa dej, pejt na porodnisko, pa bos mal en let doma, pa bo boljs. Sej itak nimas kej vec cakat. Ja, to je blo tm nek decembra 2000, k sm bla stara 26. Pa sm rekla, ja, sej delamo na tem, sej bo. In upala...pa spet nc:(. Pa so tekl mesci, pa vsakic ko pride :hudicek:M se znova zlomis in spet se mors pobrat pa it naprej...
No, pol sm konc leta 2001 ze uspela zamenjat sluzbo. Pa se zmer ni blo nc. Zdej je pa ze leto 2005 pred vrati in spet cakamo in cakamo... kokr...nocking on heavens door. Pred kratkim (ksn tedn nazaj) se je tud mojmu mal "strgal" in skor sva nehala...:( vse zarad teh pritiskov, ker ne rata in ne rata. Clouk obupa. Pa ceprou sm po naravi zlo optimist pa vesele narave. Vse ma ene meje. Ne mors tko cakat in cakat v nedogled. Sej vem, decembra bo najbrz laparoskopija, pa histero, pol pa najbrz bo. Sam glih tko sm rekla pred pol leta, k sm zacela jemat klomifen, sej bo. Pa ni blo...:(. 2 mesca nazaj sm cakala na HSG, pa si misnla, sej pol bojo pa odmasil, pa bo. Figo. Vse kar mi je HSG prnesu je to, da so ugotovil da so moji jajcevodi cist mim. En zamasen, drug vrecaste oblike in zavezan na en stran. Mislm. Halooo. Pa si mislm mogoce laparoskopija poprav. Sam kaj pa ce ne? Kolk jih je, k jim tud pol ne rata?! OK pol pa umetno. Ma tud to ni zihr. Ene grejo po 5x, pa ni nc. Pol pa npr. enkrat rata, pa mas cez ksn mesc spontani splav. Pa smo spet tm. Pa abrazija pa spet jovo na novo. Pa mogoce se ksn ss....

Pol pa gledam vase lepe albume pa te lustne srcke. Pa se mi kr sesuje... Zdi se mi, da meni tole ni usojeno. Mogoce bi mogla forum zamenjat. Pa it na ksnga, kjer se ne govori o otrocih. Kjer je tema drugacna. Pa mal pozabis, pa ti je lazje. Sej mogoce sploh nima smisla vec upat.


Ej punce. Ne vem, kam tole pelje. Mogoce so krivi praznki, k prihajajo. Al je pa spet luna kriva. Kaj pa vem.

Ne morm pomagat, nism vam glih v oporo zadnje dni.

Lp
Pika74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
27.11.2004 22:38:55   
Tipi
Jaz držim pesti zate in vem da boš tudi ti dobila najlepše ime na svetu. Včasih imamo slab dan in nam vse dol visi ... ne veš kako naprej. Jutri bo nov dan, posijalo bo sonce in počutila se boš veliko bolje kot se danes ter ponovno te bo prežel optimizem.

lp:sloncek:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
27.11.2004 22:47:22   
tinkamiška
Pika, jst te čist razumem, sem mela včeri tak dan kot ga maš ti danes. Vse mi je šlo preko glave, tud tule gor nisem mogla nič pisat. Sem brala vesele novičke, sama pa bla tak fejst žalostna. Danes je mal boljše.

Veš, po mojem ti bojo pa na histero in laparo porihtal te tvoje "jajčke", sej če ti ga takole lomijo je pa res težje postat:nosecka:. Boš vidla, da bo pol ratal.

Vem, da ti danes vse dol visi in da te vse skupi že fejst jezi...mene tud, sem tud jst pomisnla, če si še sploh želim vsak mesec takole čakat...

Pa zdej pa res ne smeš obupat Pika, ko si že tak blizu, še mal pa te bojo porihtal:)

Pika, Pikica ne bit tak žalostna. Zdej ko čakaš, da te porihtajo ne študirat na:duda:, misli na vaju, spomn se kej pa presenet svojga:love:, boš vidla, da bosta boljše volje!

:angel: za tebe,

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
27.11.2004 22:50:08   
sa
Pika 74, ne obupat..mi imamo druzinske prijatelje kateri so se 15 let trudili pa jim je uspelo letos so dobili prekrasno deklico,enim prej uspe drugim pozneje vglevnem za vsakim dezom posije sonce.Nama je tudi ratalo sele po treh letih,tako da verjam da bo vama tudi,drzim pesti da vama rata cimprej:angel:
lp:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
27.11.2004 22:56:53   
cmokec
Pika zdravo. Tudi jaz sem danes full slabe volje. Sem dobila :hudicek:, tko da mi gre spet in spet vse narobe.

Sem si pa v glavo to napletla. Dokler jaz ne obupam, se vse saj nekam premika. Imela boš laparo. Verjetno ti je ne bodo delal brez veze, to pomeni, da bojo stanje popravli. Če obupaš ti, bodo odnehali vsi okoli tebe. Samo zaradi tebe se bo spremenilo, ker si ti tako želiš. Zato ne obupaj. Pa če si čisto iskrena, si ne želiš obupati, samo razočaranj imaš poven kufer.

Zato ne obupaj, bori se za tisto, kar ti pripada in nekega dne se ti uresniči. Zato, ker se nisi dala, ker si bila borka in ker si si ti tako želela.

Jutri je nov dan, jutri se lahko zgodi karkoli.

Držim pesti in ti pošiljam :rozica:

cmokec

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
27.11.2004 22:58:03   
mirka
Pozdravljena!
Cisto te razumem in vem kako ti je.
Tudi pri nama je bilo tako nekako. Najprej poroka pa sem rekla no otrok se ne bi imela dokler s emalo ne zluftava po domace povedano. In st aminili dve leti in no ja zdaj bi pa ze lahko kaj bilo pa sva neobremenjeno zacela delati na tem-in nic. PA nic hudega saj bo. PA pol sploh nisem vec sledila letom ki so minevala pa se vedno nic. Ginek. je rekla ah saj imate se cas,..bla bla. Pa sem sla na ultrazvok in se pokazalo da imam neke pregrade ki pa nebi smele biti ovira za zanositev samo donositi ne bi mogla zaradi njih. No pa sem sla na laparoskopijo in to odpravla ugotovili so se da sem imela neko vodno cisto na enem jajcevodu in jo odstranili. Cez en mesec sem imela histero in je pokazalo da je vse ok. Dobila klomifen in en dobe rmesec po tem sem zanosila na morju na Kreti.
vse skupak s ej vleklo kar ene stiri leta, zato ker sem na zacetku cakala in cakala in nic ukrepala.
Letos sem pa domov narocila tiste merilce sevanja po stanovanju in ko si mi pogledali kje spim so rekli da kako da sem sploh lahko zanosila in donosila otroka ker sem spala na krizicu dveh sevanj.
To ti povem tako mimogrede saj nevme ali kaj das na to ampak ti povem da hudic nikoli ne pociva in zakaj ne bi preverila se tega.
Vem pa kako je to ko vsak mesec gledas in cakas a bo a ne bo- groza. Tudi meni je bilo tako hudo gledati ostale z otroci ampak nisem p abil aobsedena s tem. Pravijo vsi in verjetno bo drzalo da je veliko na psihicni bazi.
Jaz ti nevme povedati kje je bil vzrok za mojo neplodnost, tudi dr. mi ne ve pojasnit tega. V bistvu j ebilo vse ok pa ka r nic od nic. Pol sme pa preden sem odsla takrat na dopust vrgl aprec mojo belezko oznaceno s krizci (kdaj so plodni dnevi, kadaj bo menzes,...)in v glavi naredila totalni odklop. Sploh me ni vec nic zanimalo kda moram dobiti kdaj so plodni dnevi,nic. Tako da res nisem nic vedal samo prepustila sem se dopustu in dobesedno odklopila te misli na otroka. Ko sme pa prisal nazaj je minilo ka r precej casa da sem pogledala n akoledar kdaj naj bi jaz dobil amen. in ugotovila da mi dva dni zamuja in mi je bilo takoj sumljivo, ker sem imela tocno na 28.dni. Tako je bilo pri meni in sedaj imam cudoviti puncico staro sedem mesecev.

Daj skozi vse te preglede in ne obupaj. Poskusajta pa oba odklopiti te misli ker ce med odnosim mislita samo na to a se bo priejlo a ne- sigurno ne bo nic od tega.Glavo po konci in zaspi z mislimi na nejkaj lepega.Saj bo polne lune kmalu konec:)
Tudi mene luna potre do konca.:grrr: Neopisna zalost me zadane prez pravega razloga za to.
Kaj se oglasi!
Adijo! Bo ze vse dobro bos vidla. Nisi sama nas je en kup takih ki smo tezko docakali svoje pikce.:sloncek:


(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
27.11.2004 22:58:46   
ZARA
ja Pika....ne noooo...ne bit zalostna...
Sm ti ze enktar povedala da bos imela dvojcke...
Pa zmerej ima smisu UPAT!!!!!!
Ker ce si pa TI obupala pol pa vse skupi res nima smisla!
...pritiski in dvomi pa definitivno so in vedno bodo...pomoje te zato zdej mal krivi,ker so prazniki pred vrati...
Rada bi se mal pohecala pa se ne upam...oziroma ne morm,ker je tvoj post...res zalosten...

+ pa da ne bi usla slucajn na drug forum

lp,Zara

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
27.11.2004 23:06:55   
pika74
punce, tok ste z obcutkom vse napisale, da kr :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
27.11.2004 23:11:20   
mirka
Ves tudi to je za nekaj dobr. Meni je po vsakem :((vsaj malo odleglo. Je boljs to kot pa vso zalost zadrzevat v sebi. Ti si kar daj duska pa bo jutri res bolje.

Ves pa nisi sama.9nebesa Ti se kar obrni na nas.:metulj:


(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 9:49:52   
biba77
Draga, Pika74! :rozica:

Je ze kaj boljse?
Mene vceraj zvecer ni blo na netu, da bi se ti javila, pa vidim, da so se ostala dekleta zelo potrudila.
Res je, kot pravijo. Ne smes obupat in ne mislit crno.8) Imela si slab dan, pa je mimo.
Glej, december je ze pred vrati in kmalu bodo tudi te priskave za tabo, potem pa :sloncek: :sloncek: :sloncek:, pocakat 14 dni in hitro javit veselo novico!

Velja?

:miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 10:29:13   
Joni
Pika 74,

po moje ti nobena tolažba ne more pregnati te bolečine, ki se kar zajeda v dušo! Sama sem tudi preslišala mnogo teh besed, ker so mi šle bolj na živce, kot pa v pomoč!

Ko sem imela zadnji obisk pri G (oktobra), sem bila tako razočarana, da sem odpovedala na celi črti - ne bom si merila BT, ne bom jemala Klomifena (čeprav sem imela predpisanega), ne bom šla na UZ 12. dan.... - pa mi je rekel G - prav!

Še vedno sem mislila na dojenčka, nisem čisto izklopila, tako da to se mi zdi res malo noro, ko pravijo vse je v psihi! Sem pa res začela videvat druge lepe stvari, ki so me obkrožale!

Ker sem imela cikluse samo zaradi tablet, sem vedela, da moje M ne bo - in sem že bentila, kako je spet vse na podnu, da se spet takole igra z menoj ta p..... :hudicek:, pa zakaj ni tu, pa zaprta sem bila, pa brezvoljna...same slabe stvari! G mi je pa rekel, da moram vseeno začet jemat Dabroston 45. dan, če M ne bo in to se mi je tako upiralo - 2 leti samih tablet! Pa sem rekla, da naredim test - 44. dan ga naredim in me je skoraj kap, ko vidim :roza:!

Jaz nasveta nimam - imam pa srečo, da se je tako obrnilo pri meni!

Tudi jaz sem se spraševala, zakaj se to dogaja meni, ko pa nekatere po parih poskusih doživijo :modri: :roza:! Pa nimajo za seboj nobenih pregledov, nobenih operacij, nobenih tablet... Odgovora ni bilo, tudi sedaj ga nimam!

V meni se je naselil mir, ki sem ga pogrešala zadnji 2 leti, po moje je to potrebovala moja duša, to spokojnost, ker ne hrepenim od bolečine po nečem, kar mi je bilo nedosegljivo - vsaj v mislih! Z vsako :hudicek: sem se oddaljevala od cilja! In to je bolelo!

Pika 74 - jaz mislim nate, ker doba več kot 4 leta je dolga, več kot dolga! Če je kaj na tem svetu, s čimer ti lahko pomagam - ti bom! Mogoče je to pozitivna misel, ki ti jo pošiljam, da ostaneš močna na poti do cilja! Željeni cilj pa na koncu poti je 100%, v to ne dvomi nobena na tem forumu!:rozica::rozica::rozica:

Joni:metulj:





(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 10:38:37   
Lunca1
Držim pesti da bi ti ratal:miska::miska::miska:.

LP Lunca

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 10:42:58   
biba77
Joni :angel:, hvala za ta post! :rozica:
Tudi meni je pomagal... pa verjetno se kateri obupani, ceprav se vse trudimo biti pozitivne.
:miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 11:45:54   
Pia73
:rozica::rozica::rozica: Draga moja Pika! :rozica::rozica::rozica:

Sploh ne vem kako naj ti napišem kar želim. Ko ti je nekdo tako blizu kot si ti meni je težko tolažit, saj človeka poznaš,... Jaz bi te zdajle najraje objela in se s tabo zjokala,...ne vem če bi pomagalo ampak delila bi tvojo bolečino,......

Moram ti povedat, da sem se ti vedno čudila,...leta in lea neuspehov, ti pa si tako optimistično zrla v svet,... In enkrat se človek zlomi, vsak, samo da si ti res dolgo zdržala,... Zato te spoštujem in občudujem, vesela sem tudi, da sem lahko tvoja prijateljica! :rozica::rozica::rozica:

Vem, da se bosta z dragim pobrala in tudi vem, da se to ne bo zgodilo čez noč,... To je proces, ki traja svoj čas!

Ampak draga moja Pika veš tudi VAMA BO USPELO!!! To ne govorim zato, ker si to želim. To govorim zato, ker v to verjamem. Veš zelo veliki večini uspe in med njimi bosta tudi vidva,... Saj ne bi nalagala brez veze,... se mi zdi, da to ne bi bilo prav do tebe ampak ti veš, da so semenčice tvojega dragega O.K. in veš, da je tvoja maternica O.K. In to pomeni, da enkrat boš MAMA! Res, ker to je pomembno,.. Mogoče se čarobni trenutek ne bo zgodil v mesecu ali dveh ampak jaz resnično verjemem, da boš naslednje leto tak čas že mama z :duda: v trebuščku,........

Glede zamenjave foruma te tudi popolnoma razumeme,...joj, kolikokrat sem jaz razmišljala o tem,...celo našla nekaj simpatičnih mi forumov a jaz nisem zmogla odklopa, saj za daljši čas ne,... Če ti bo uspelo ti bom stala ob strani,...

Pika, zberi še zadnje atome moči in boš videla tudi zate bo posijalo :) sreče,...

Samo ne obupaj sedaj, ko si že skoraj na koncu poti,...

Žal ti v teh trenutkih lahko ponudim samo ramo,...

Sem s teboj, draga Pika :rozica::rozica::rozica:

LP Pia73

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 12:05:19   
pika74
Ojla punce,

Danes je malo bolje. Vendar ko berem vasa sporocila, ki so polna obcutkov in toplih misli in zelja, se mi spet prikradejo solze v oci:((.
Vsaki posebej posiljam po eno :rozica:. Ne vem, ce imam pravico tkole zamorit forum. Namesto, da bi vam dala kaj pozitivnega, vas razvedrila, tukaj prosim za vaso ramo, socutje...:(. Ja, vsi smo samo ljudje in tudi jaz nisem zelezna lady. Ze dolgo nisem tako jokala, kot jokam zadnjih 8 dni. Mirka je napisala, da jok pomaga. Res je. Kot nekaksen ventil, ki sprosti napetosti.

Danes sploh nimam tiste zilice za pisanje. Moje pismo je malce zmedeno. Spet iscem tisto pot, po kateri sem hodila...

...vendar se pobiram - z vaso pomocjo:rozica:.

Hvala vsaki posebej:rozica:.

Lp
Pika74

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 14:53:39   
Anitka
Hojla moja PIKICA!

Nisem bila včeraj popoldne in zvečer nič na RR-ji, zdaj pa vidim tole. Še jaz sem začela jokat. Ker ko pa pride pesimizem s tvoje strani, potem je pa kar huo.

Draga moja prijateljica popolnoma te razumem in vem kaj preživljaš. Veš si sploh ne znam predstavljati od kje že 4 leta črpaš energijo. TuDi moja pot je že kar precej dolga, a v primerjavi s tvojo je krajša, pa sem včasih čisto na dnu. Draga moja ne obupat, spoprijeti se moramo z mnogo padci, a verjeti moramo, da nas na koncu tega "tunela" čaka žarek upanja, žarek, ki nam bo prinesel in uresničil našo veliko željo. In potem bomo najboljše mamice, najboljšim in najlepšim :duda::duda::duda::duda: , ki bodo samo NAŠI!

Veš tudi mene je spet začela napadati panika. Moja O se počasi poslavlja in sedaj me čakata dva tedna trepetanja, dva tedna negotovosti....Po HSG-ju sem bila tako pomirjena in to je trajalo do sedajšnje O. Sedaj pa se mi zdi, kot da sem spet na začetku poti. V torek me pa še čaka obisk pri G, s katero bova pogledali moje izvide HSG-ja, prolaktina in pa izvide spermiograma. Me je spet tako strah, da je joj. A bomo preživeli tudi to.

Torej moja draga PIKA ne obupat, najdi v vsakem dnevu nekaj lepega, razveseli se drobnih lepih trenutkov in vedi, da sem tudi jaz s tabo in iz vsega srca ti želim, da tudi ti čimprej postaneš vesela srečka :nosecka:

Drži se in tale šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: je samo zate.

Anitka:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 17:05:53   
ameli
Pika, ne vem, če ti je sicer to v tolažbo, vendar sem jaz na istem. Poizkušava že 3,5 let. Oba bi naj bila OK. :duda:pa od nikoder!!! Namesto tega je včeraj priščaM:hudicek::((:hudicek::((:hudicek::((!!! Tudi jaz včasih že obupam, ampak me želja po :duda: vedno spravi k sebi.
Boš vidla, da nama bo uspelo!
Sicer sedaj začnem s klomifemom (že nevem kerič!) pod nadzorom in upam da bo Božiček kaj prinesel in to želim tudi tebi. Pa ne obupat, če misliš pozitivno je vse lažje. En šopek:rozica::rozica::rozica:
ameli

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 19:29:42   
pika74
Ojla punce!

Vam moram povedat, da mi vsa vasa sporocila velik pomenjo. Vsaki posebej se zahvaljujem za podporo in "ramo" :rozica:.

Dons sva se midva doma velik pogovarjala okol teh stvari in mislm, da sva naredla korak naprej pri vsej zadevi. Vsaj miselno.

Skupaj sva spoznala, da bo tale boj najbrz se kar trajal. Res pa je, da je bilo letos veliko stvari narejenih v to smer (HSG, klomifen...) in najbrz sva potem se toliko bolj pricakovala, da bi uspelo. Vem, da je G ze ob tem, ko je pisal recept za klomifen rekel, no, ce se pa prej kaj prime, pa kar pridte povedat. In vsakic ti to recejo in potem tudi sam bolj pricakujes. Na zacetku sem samo merila BT in stela tiste dneve pa risala krizce pa krozce v koledar in sm vedla, da to ni glih nevemkaj. Ko si pa enkrat na eni kemiji kot je npr. Klomifen pa ze mal vec pricakujes. Al pa ko das ksn HSG skoz tud praujo, da pol pa rata. No, zdej vem, da bo padcev se veliko. V najboljsem primeru bom :nosecka: se ta mesec, v najslabsem primeru pa nikoli. Vse vmes je pa tudi mozno. Vem, da je veliko moznosti, da me M obiskuje se celo naslednje leto. Pripravljena sva na to. Nikoli pa ne bova obupala. Ce bo, bova vesela. Sla bom na vse preiskave in vse operacije, ki bodo potrebne.

Sva se pa tudi nekaj naucila ob vsem tem. To so tezke stvari, ki jih prestajamo. In punce, poglejte, roko na srce, 99%, ki nas je na RR smo zenskega spola. Me si bolecino ze nekako olajsamo. Mal pojamramo na RR, pa nam je lazje. Al pa mamo ksno prjatlco, pa ji povemo in ventili se odprejo. Kaj pa nasi partnerji (fantje, mozje...)? Kolkor jih poznam, se mi zdi, da je pri njih drugac. Njihova narava ne dopusca, da bi se zjokal na ramo ksnmu kolegu. Tud jih ne poznam dost, da bi se na forumu spovedoval in objokaval svojo zalost in neuspeh ob vsakem mescu. Midva sva se dons zmenla, da si morva veckrat vzet cas drug za druzga in si povedat, kar naju muci in tezi. Kako pa ve to resujete? Oz. kako vasi to resujejo? Komu se oni spovejo? Kje oni najdejo ramo?


lara jaz od letosnjega septembra dalje hodim k dr. Drobnicu in je pravi strucko na tem. Hvala vseen za nasvet.

Hvala se enkrat vsaki posebej:rozica:.

Lp,
Pika74


(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 20:52:54   
Pia73
:rozica: Pika! :rozica:

Vesela sem, da se stvari obračajo na bolje! :bravo::bravo::bravo:

Se pa strinjam z vsem zgoraj napisanim,...

Midva zadeve rešujeva s pogovorom,... In moram povedati, da pomaga,... :bravo::bravo::bravo:

LP Pia73

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 21:03:57   
pika74
A ti se neki povem Pia73?
Sva rekla, da bova imela tolk otrok, kolikor let ne bova mogla imet otrok. Zaenkrat so 4 zapecateni ;). Upam, da drug let rata. 5 je ze kr mal velik:)-:)-.


(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 21:11:48   
Pia73
Se strinjam ,da so štirje :duda::duda::duda::duda: dost,.....:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 21:13:11   
Anitka
O PIKA moja!

Sem vesela, da si že velik boljše. Z vsem kar si napisala se strinjam. In prav imaš pogovarjat se je treba s partnerji. Bom od zdaj naprej tudi jaz več časa namenila temu in mu ne bom samo jamrala (to seveda ne pomeni, da se do zdaj nisva pogovarjala;) )
Ej če ostanem brez službe, ker je žal v naši občini zeloooooooooo malo otrok, se ponudim za varuško tvojim :duda::duda::duda::duda: ali :duda::duda::duda::duda::duda: nadebudnežem. Pa vzamem še od ostalih prijateljic z RR-je, pa bo dela ravno dovolj:)-

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 21:14:34   
Pia73
Anitka, tole je pa ideja, samo km vsak dan, tole bo pa težka,........... :)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 21:16:50   
pika74
Ej punce, z vami je svet lepsi.

Zdele pa se snemam en dobr komad: I got my ticket to heaven... 9nebesa9nebesa9nebesa. Sam kva k je en radijski napovedovalc zacel neki vmes svirat pa fusat. Morm kr nehat snemat ;)

Sam tole pa res. Ce si tkola gor na RR, pa npr. partner zadi nek TV gleda. Kam pa to pelje? Me se ze nekak spucamo tle gor. Kva pa oni? Sej jih ne mislm zdej neki scitit, sam dejmo se mal v njihovo kozo postavt. OK moj zdele spi, k je neki bolan (ena gripa al kwa). Sam treba je tud mal na njih gledat.

Al sm zdej zafilozofirala.

lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 21:22:34   
Pia73
Ja, Pika jaz sem si to tud kmal gor prišla, najprej sem mu težila že en teden pred M, pa pol itak prve dni M, pa skoz me je tolažil, kakor je pač vedel in znal, ker se me je obenem hkrati lotil napad tečnobe, nato pa sem sama zase ugotovila, da to ne pelje nikamor. In sem to :hudicek: M začela ignorirat, res in nisem več težila, samo kadar je npr. v sredo rekel: A se gremo v nedeljo kopat, sem rekla: ne bo šlo, ker dobim M in se je končalo. Se mi je zdel lažje kot da kr naprej težim. Ampak za vse te stvari je potreben čas,.........:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?