|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rahla druga črtica in krvavitev
28.5.2007 15:10:30   
rebeca
Pozdravljene!

30.5.07 naj bi se pokazala user posted image , vendar nisem zdržala in sem danes naredila test in je babychek-mini in je druga črtica zelo zelo rahla komaj vidna.
Kasneje sem na hlačkah videla rjav izcedek, in ko se obrišem, je samo na papirju malo rjave barve. Drugih znakov nimam, razen špikaqnje v jajčnikih. Kaj mislite da gre lahko za vgnezditveno krvavitev ali je znak na prihajajočo user posted image .

Vaše izkušnje bojo zelo dobrodošle!

L.p.
Rebeca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
28.5.2007 15:21:41   
polonca78
hahahaha, rebeca, jst sem isto napisala pred približno 45 minutami. danes sem naredila enak test in se je pokazala rahla druga rdeča črtica in enako imam problem z rjavim izcedkom. sem rahlo gledala po netu in je to dokaj pogost pojav in je najverjetneje vgnezditvena krvavitev. nič, pozitivno morava mislit in bo vse ok ;).


(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
28.5.2007 15:29:35   
rebeca
polonca kdaj pa ti pričakuješ tvojo user posted image ?

Sem malo brsala po netu in vgnezditvena krvavitev je ponavadi roza midve ma imava na rjavkasto, tako, da sem zgubila upanje in mislim, da prihaja spet ta user posted image .


(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
28.5.2007 15:45:56   
polonca78
31.05. bi morala pridet, pa je ne bo. jst nisem zasledila kake barve bi morala biti, piše samo da ne sme biti tako močna in da jo marsikatera zamenja za zelo rahlo menstruacijo in da se kmalu . Mislim, da se res ne moreš po barvi orientirati. Z kolegom se vedno kregava kake barve je njegov avto ali je moder ali zelen. tko da barvni odtenek je zelo subjektivna zadeva. Predvsem pa ne bodi pesimistična. pokazalo ti je črtico!!!! bodi vesela in optimično nastrojena. vse bo še ok ;)





(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
28.5.2007 17:19:29   
andreja2000
Jaz sem par dni pred user posted image  imela rjav izcedek,ki je po parih dneh izginil,naredila sem test in pokazali sta se user posted image ,sedaj sem v 13 tednu.
Držim pesti,da se tudi vama zgodi enako,srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
29.5.2007 7:40:16   
polonca78
hvala andreja2000! se kar bolje počutim, ko vem, da si imela isti "problem" in da se je vse dobro izteklo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
1.10.2007 9:47:01   
amelie
Pozdravljene!

Sem nova na tem forumu, našla pa sem vas, ker sem v googlu iskala, kaj pomeni, če je druga črtica na testu zelo rahlo vidna ...

Zadnji dan ovulacije sva se s fantom odločila biti 'malce drzna' (prejšnja sobota). Dolgo že razmišljava o otročičku, ampak nikoli nisva zbrala poguma. Včeraj sem bila prepričana, da sem dobila menstruacijo - vendar je bil samo majhen rjavkast madež. Moje menstruacije nikoli ne izgledajo tako, ker vedno zelo močno krvavim. Danes še vedno ni nič, zato sem se odločila, da naredim test. Prvi mi je pokazal rahlo rahlo drugo črtico, ampak je vidna. Drugi (CB) je brez dvoma negativen. Menstruacijo bi morala dobiti včeraj ali danes, zato sem verjetno še malo prehitra ... ampak zdaj, ko sem dobila upanje, da mogoče je, ga ne želim več izgubiti user posted image

Lahko verjamem prvemu testu?

Lp,

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
1.10.2007 10:16:23   
lana38
Kateri pa je tisti prvi test, ki si ga naredila? BC mini in First sign zaznata že dosti manjšo koncentracijo hormona kot CB, zato je možno, da ti CB ne pokaže +, si pa vseeno user posted image . Poskusi znova čez 2-3 dni, pa boš videla.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
1.10.2007 10:29:07   
amelie
Prvi test je bil Seratec Direct. Ker imam menstruacijo vsak mesec drugače, nikoli pa med eno in drugo ne traja več kot 31 dni (danes je 31. dan), res nisem več mogla zdržat. Poleg tega nimam nobenih znakov (bolečine v prsih itd.), da je M že blizu, razen včeraj me je malo zbodlo tik preden sem tisti flekec opazila.

Bomo očitno morali še kakšen dan potrpet user posted image  

Hvala za odgovor!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
1.10.2007 10:35:28   
lana38
A piše na tem tvojem testu, kakšno koncentracijo hormona zaznava? BC mini in FS zaznavata že 10 enot, CB pa šele 25, zato se tudi pri obeh ta prvih hitrje pokaže user posted image .
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
1.10.2007 10:49:05   
amelie
Na testu piše, da zazna 25 enot - tako kot CB.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
1.10.2007 17:38:50   
titi3
Beby check zazna od 10-25 enot (po vsej verjetnosti kar 25), First Sign 25, Seratec Direct 25 in Clearblue 50. Te podatke podajajo proizvajalci. Ginekologi priznavajo le CB, ker pokaže več kot 40, kar je zanje nosečnost.

Če se ne motim pa se vrednost vsak dan podvoji. Po tej teoriji bi morala videti drugi dan user posted image tudi s CB.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
3.10.2007 11:00:55   
amelie
Danes sem ponovila test in je bil negativen. Saj bi opustila upanje, ampak me je zmedel prvi test, kjer sta se pojavili obe črtici. Če ne bi potem preverjala z BC, bi bila še vedno prepričana, da sem user posted image , zdaj pa res ne vem, kaj naj si mislim.

Še vedno pa nimam nobenih simptomov, da je M blizu ...

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
3.10.2007 11:09:12   
Kinokija
Mogoče pa prvi test nisi delala pravilno oz. si rezultat odčitala prepozno.

No, sporoči, kako je šlo.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Rahla druga črtica in krvavitev
3.10.2007 11:49:48   
amelie
Pri prvem testu je bil rezultat viden takoj. Saj ne bo nič strašnega, če se izkaže, da nisem user posted image  - itak sva šele prvič poskusila. Ampak, če je bil tisti občutek, ko sem zagledala user posted image  tako leeeeep user posted image , zdaj pa sem samo zmedena.

Bom počakala še par dni, pa vas obvestim.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?