|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še vedno žalostna!
3.10.2007 22:37:48   
mimy
živjo punce!spet se vam oglašam.bla sem na pregledu v ljubljani pri in so vse zdravnice in sestre ful prijazne.se pozna ko imaš enkrat take probleme da ti še zravnice stojijo ob strani in te spodbujajo.sam a vete kk je grozno ko greš sedaj na uz in je vse prazno prej sm pa že vse vidla.pa sj bo bolš.mi je pa dr.tulova priporočala naj sedaj jemljem 3 mesece pred zanositvijo tablete Folicin.baje so zelo fajne za načrtovanje naslednje nosečnosti.zanima me ali katera pozna te tablete in ali je imela katera podoben primer da je šla na čiščenje in po kolikem času lahko zanosiš.z fantom si namreč zelo želima malega sončka.hvala vam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še vedno žalostna!
3.10.2007 22:51:52   
sončnica13
user posted image upam, da vama čimprej uspe zagledat user posted image , drugega pa ne vem, sem kar hitro zanosila (4 mesece, ko sva začela delat nauser posted image ), kljub temu, da sem imela zelo neredne M.

Vso srečouser posted image

(odgovor članu mimy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: še vedno žalostna!
4.10.2007 8:30:01   
pikica36
user posted image  tudi zate bo posijal sonček!
mislim, da priporočajo 3 cikluse, potem pa lahko poskušaš spet zanosit

vso srečouser posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: še vedno žalostna!
4.10.2007 10:03:37   
blue sky
Veliko sreče in da bi čim prej zagledala srečni plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: še vedno žalostna!
4.10.2007 10:23:00   
polma
Mimy, nimam te izkušnje, lahko ti le rečem: drži se in z žalostjo ni nič narobe, če jo do konca preživiš: zato ker nasprotno od žalosti je pa veselje! Drži se!!!

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: še vedno žalostna!
4.10.2007 10:23:17   
~Biba~
user posted image user posted image  zelo mi je žal da se ti je kaj takega moralo pripetiti...ampak ne obupaj, ker upaje umre zadnje in bo tudi tebi nekega dne majno bitjece reklo mama rad-a te mam..še prej pa bo te brcalo, ti sralo v plenice, bruhalo, jokalouser posted image ... držim pesti, da boš čim prej zagledala user posted image

O teh tabletah žal ne vem nič povedati...sem pa že dosti tu gor prebrala o tabletah, ki jih bi naj jemale v prvih 3 mesecih nosečnosti, ali pa še par(3-1) mesece prej..nekatere to prakticirajo, druge spet ne.Če je tebi tako priporočala m.sestra; potem jih kar probaj.


tak da držim pestiuser posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: še vedno žalostna!
4.10.2007 10:32:24   
srecna_zvezda
Mimi si prepricana da se tablete imenujejo folicin? Namrec hotela sem o tem malo po netu prebrskati pa cisto nicesar ne najde. Drugace pa ce ti je rekla sestra, da jih jemlji potem le daj. Ce pa ves mogoce ti se kaj o tem, bi pa bila vesela da man infor. posredujes tukaj. Tudi jaz bom narec po treh M zacela spet na otrocku delat in komaj cakam!! En velik user posted image zate!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: še vedno žalostna!
4.10.2007 19:43:44   
mala zirafa
Haj!
Sočustvujem s tabo.Te tablete folacin sem jemala tudi jaz, ker sem jemala določena zdravila, ki so mi zmanjševala raven folatov v krvi. To niso nič drugega kot 10x tna doza tifola oz. folne kisline.Res da nama je uspelo v 4., pa sem jih  pred tem 3 mes.  jemala.
Upam da uspe tudi vama.Mogoče sem ti ulila malo več upanja. 

(odgovor članu mimy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: še vedno žalostna!
5.10.2007 20:24:45   
Anonimen
Mimi, drži se!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj bo kmaluuser posted image user posted image ...držim pestke!

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?