|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na kravje mleko?
5.12.2004 10:21:56   
jagoda
Midva za Adamom sva bila 2 dni v bolnici, ker je v noči iz srede na četrtek naenkrat začel neutolažljivo jokati. Kričal je 2 uri skupaj brez prestanka. Ker z mojim nisva vedela kaj mu je, smo šibali na urgenco in ko je zdravnica slišala kako kriči, naravnost v bolnico. Tam naju je zdravnik takoj sprejel, ko je slišal, kako Adam kriči. Od utrujenosti je nato zaspal po petih urah kričanja. Sploh nisem vedla, da lahko en otrok tak dolgo joka. Na koncu je bil že ves hripav in brez glasu. :((

Nartedili so veliko preiskav in našli kri v blatu. Zdravnik je rekel, da je lahko vzrok kakšna alergija (na izvide še čakamo), najverjetneje na kravje mleko - je rekel, da je to zdaj zelo pogosto.

Danes ponoči smo se spet nosili, ker ga je zvijalo. Morem povedat, da je to hujše kot krčki, ki smo jih dali skozi in so prenehali po 3 mesecih. Sem rekla, da mleka 14 dni ne poskusim!

Zdaj pa me zanima, kaj sploh lahko jem? Po sadju in zelenjavi ga še vedno zvija,zdaj pa še mleka in mlečnih izdelkov ne smem:(.

Ali je imela katera takšen problem? (Aja, samo dojiva se)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   alergija na kravje mleko?
5.12.2004 10:51:11   
Anonimen
Hojla!!Naš Timi ima tudi potrjeno alergijo na kravje mleko samo sto razliko od tvojega,da se je pokazala z živo rdečimi izpuščaji po celem telesu in oteklostjo obraza.Če je tako,kot praviš potem moraš hudo pazit da ne zaužiješ nobene hrane ki vsebuje laktacide.Ješ lahko sojine jogurte in piješ sojino mleko kot nadomestek kravjemu.Tako kot Timi je tudi hči na strogi dijeti,ker ga še doji.No v kuhi lahko uporabljaš GEA margarino ker je narejena brez mleka.Marmelade domače brez konzervansov zelenjava dušena ali sveža doma vložena zelenjava brez konzervansov naravno kisana repa.Od mesa:govedina,teletina puran piščanec zajec ovčetina mesni izdelki-naravno prekajena puranja prsa sveže morske ribe in postrvi.Prosena kaša,ješprenj,ovseni kosmiči,ječmenovi kosmiči,ajdovi kosmiči,pšenični zdrob,navadna polenta,koruzna moka,ajdovi žganci,neoluščen polnozrnati riž testenine in jušne zakuhe.To sem ti prepisala iz dijetnega lista,ki nam ga je dal zdravnik.A še to piješ lahko tudi riževo mleko.
Lp Neva

(odgovor članu jagoda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   alergija na kravje mleko?
5.12.2004 11:18:25   
jagoda
Najlepša hvala neva6 - jutri šibam v trgovino in nabavim te stvari!

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?