|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naprej?
6.12.2004 16:30:18   
miš_ka
ojla, punce!
zanima me kako naprej.
da povem, kaj vse je že bilo. drugi dan ciklusa sem dala kri (6 epruvet), 10 dan sem imela UZ, enajsti dan HSG! in kaj sedaj?
kdaj dobim izvide? se moram naročit pri dr. da kaj izvem? aja, prvi UZ je bil prehiter, zato ga imam še enkrat? pa še 22 dan dam še enkrat kri?
kaj še sledi? kako teče stvar dalje? sem v MB.
hvala za odgovore!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako naprej?
6.12.2004 17:34:11   
Sulfinija
Pozdravljena Miška!!!!!!!

Kaj te to zanima hodiš moeda v ambulanto za neplodnost v MB,jaz in mož sva tam tik pred postopkom zato,če te kaj natančneje zanima mi pošlji v nabiralnik sporočilo pa ti povem vse oziroma obrazložim v amnbiralnik,saj bom morda spet z isto svojo zgodbo koga zatežila.
Mi lahko napišeš h kateri zdravnici hodita,spermiogram kakšen je bil in koliko časa se trudita.Sicer se rada oglašam na forum vendar ko imam kakšen problem,drugače raje v rr nabiralnik in ti pošljem privat sporočilo.Pa kar na dan z vprašanji,rade volje i bom pomagala z nasveti in s svojo zgodbo!!!!!!!

(odgovor članu miš_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?