|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pohvala Porodnišnici Postojna
7.1.2009 15:08:17   
arsha
Danes mineva 5 mesecev od rojstva moje hčerkice. Ob tej priliki bi se želela javno zahvaliti tistim zaposlenim v porodnem bloku, ki so pred in med porodom prispevali, da imam za seboj naporno, pa vendar lepo porodno izkušnjo.  
 
Čeprav živim v Ljubljani in sem tukaj tudi obiskovala materinsko šolo, sem se po ogledu in uvodnih razgovorih odločila za porod v postojnski porodnišnici. Razlog je bil v prijaznem, odprtem in strokovnem osebju porodnega oddelka, s katerim sem prišla v stik že ob telefonskem pogovoru, nato pa ob vsakokratnem obisku porodnišnice.         
 
Glavna zahvala, da je moj porod potekal v naravnem, intimnem in sproščenem vzdušju, gre babici Jani Bratož. Mene in porajajočo dojenčico je ves čas budno spremljala, ob tem pa skrbela, da sta se dobro počutili tudi moji porodni spremljevalki. Pri tem je pokazala popolno razumevanje za moje potrebe, ki so bile za slovensko porodno okolje nekoliko nekonvencionalne in jih je bilo včasih težko uskladiti z ustaljeno medicinsko doktrino. Babica Jana in specializant dr. M.M., ki je nadzoroval porod, sta me ves čas informirala o poteku poroda in o medicinskih posegih. To mi je zelo veliko pomenilo, saj sem se zato počutila vključeno in sem bila pripravljena aktivno sodelovati tudi tedaj, ko porodni proces ni tekel čisto tako, kot sem si bila želela. Obema se zahvaljujem za izkazano empatijo in za strokovne prijeme, ki sta jih uporabila v odločilnih trenutkih. Ti so morda dojenčici rešili življenje, mene pa ohranili v dobri poporodni kondiciji.
 
Zahvaljujem se babici Nataši Likar, ki me je spremljala in spodbujala v prvi porodni fazi. Njeno delo je prežeto z izjemnim občutkom za porodnice.
 
Rada bi se zahvalila tudi dr. Merlu, ki me je kljub veliki zasedenosti prijazno sprejel in spremljal zadnje tedne pred porodom.
 
Zahvaljujem se babici Katji Logar, ki je meni in spremljevalki prva prijazno razkazala porodne sobe in razložila porodne protokole, nato pa mi je bila v oporo, če sem po telefonu potrebovala kakšen nasvet.
 
Zahvaljujem se babici Sonji Premrl, ki je z menoj prediskutirala vse porodne želje in svetovala, kako bi se jih dalo izpeljati v tukajšnjem porodnem okolju.
 
Seveda sem doživela tudi kakšno neprijetno izkušnjo, vendar sem se odločila, da bom izpostavila to, zaradi česar je postojnska porodnišnica na dobrem glasu – in to je pozitivna atmosfera, ki jo oblikujejo nekateri zaposleni na porodnem oddelku. Upam, da bodo temu mlademu in odprtemu timu porodnega bloka namenili dovolj spodbud, izobraževanj in omogočili takšne pogoje za delo, da bodo lahko v prihajajočih letih uspešno razvijali slovensko porodno kulturo.    
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pohvala Porodnišnici Postojna
7.1.2009 15:10:56   
arsha
Če koga zanima celotna porodna zgodba, je objavljena na MON: Porod po meri ženske: Moj porod v vodi

http://med.over.net/forum5/read.php?1,5192515


(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pohvala Porodnišnici Postojna
7.1.2009 16:06:50   
dolenjka
Kaj tako lepega pa že dolgo nisem prebrala!

Hkrati pa se pridružujem tudi tvojim pohvalam osebju PP user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu arsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?