|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napenjenje in uvajanje GH
29.10.2007 8:37:46   
Bety100
Našo 5,5 mesečnico na splošno močno napenja (prdka), kaka pa normalno (tudi po 6 x na dan). Glede na to, da so testi na alergije negativni nam je pediatrinja "priporočila", naj se kar sprijaznimo, da imamo malo "prdulico" doma. Prejšnji teden smo začeli z uvajanjem GH, korenček smo preživeli, po kuhani jabolki pa je bilo HUDO (smo se že hoteli na urgenco zapeljat).

Skratka, zanima me kako ste in s čim začeli z uvajanjem GH pri tistih dojenčkih, ki imajo podobne težave. A je rižolini vaše napenjal?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Napenjenje in uvajanje GH
29.10.2007 11:19:43   
blue sky
Mogoče je bolje, če bi še malo počakali z gosto hrano, če jo user posted image  tako slabo prenaša.

Jaz sem začela mojemu mišeku s kuhanim jabolkom (brez problema), korenčkom, banano, bučkami, krompirjem, špinačo, rižolinom (ta malo "zapira" prebavo) itd.

(odgovor članu Bety100)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Napenjenje in uvajanje GH
29.10.2007 12:54:29   
kaya2007
pri nas je rižolino naredil ravno obratno, jo je odprl..sem pa potem zamenjala mleko (nemškega aptamila je zmanjkalo in sem nekaj časa kupovala našega) in jo je spet zaprlo user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?