|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odmrtje enega plodka
24.11.2007 16:51:27   
j6
Hojla,jaz sem noseča 12 tednov. Bila sem dvojna nosečka,vendar so mi na NS ugotovili, da je en plodek  odmrl. Le kakšen dan ali dva nazaj, saj sta bila z drugim enako velika. user posted image Zdravnica je rekla da je drugi videti v redu. Bila sta dvojajčna. Zdravnica je rekla da naj bi se odmrli plodek kar nekako posušil. In da ni potreben nikakeršen poseg,. Ali katera ve kaj o tem. Prav žalostno je, da bom do konca nosečnosti nosila mrtvega otročka  v sebi. 6 Decembra imam sicer pregled pri ginekologu in verjetno mi bo on vedel povedati kaj več. No morda pa katera že zdaj kaj ve. Čim se dotaknem trebuha in pomislim na otročka ki raste, se spomnim še nadrugega inuser posted image user posted image user posted image . Ne gre, ne morem se potolažit. H vala za kakršno pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odmrtje enega plodka
24.11.2007 17:04:39   
Anonimen
Žal mi je, da se je to zgodilo tudi tebi.user posted image
In vem, kako je hudo. Sama sem nosila svojo mrtvo pupo le še tri dni po tistem, ko ji je nehal biti srček, pa še to ni blo takrat ziher(zdravnica je mislila,da ga pač ne najde), in sem mislila, da bom umrla tudi jaz. Od žalosti in bolečine.

Tebi je edina tolažba, da nosiš dva. Enega živega sončka. Upam,da temu uspe priti do konca nosečnosti. In razveseliti svojo mamico. Poznam primer, ko sta tudi bila dvojčka- eden je umrl okrog 20tega tedna nosečnosti, drugi se je zaradi zastrupitve rodil v 27. tedenu. Ta drugi otrok je danes zdravi fantič. Njegova mami je rabila veliko pomoči psihologov, ampak je tud danes normalna ženska. Njim je uspelo.

user posted image  zate in user posted image  da ti uspe priti do konca nosečnosti.

user posted image

(odgovor članu j6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: odmrtje enega plodka
24.11.2007 17:42:24   
Naja30
Joj, žal mi je za tvojega malčka. Vem, da si žalostna, saj se mi je zgodilo, ko sem bila prvič noseča, da je plodu nehalo biti srce. Vem, kakšna žalost je to. Ampak poskusi biti močna za drugega user posted image , ker njemu še veselo bije srček in te rabi. Že zdaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: odmrtje enega plodka
24.11.2007 18:22:35   
Taula
Tudi meni se je to zgodilo.user posted image Tolaži me misel da imava še enega user posted image , z drugim se pa zvečer pred spanjem pogovarjam v mislih...mi pomaga to.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: odmrtje enega plodka
24.11.2007 21:04:40   
j6
Hvala punce, saj kar gre, imam moža, ki je super, takoj ko vidi da je spet hudo me objame, se pogovarjava, sploh  ne vem kaj bi brez njega.Pomaga pa mi tudi vaše mnenje želje, vsaka topla beseda ti pomaga.HVALA ŠE ENKRAT.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: odmrtje enega plodka
24.11.2007 22:48:05   
mojčca
Mi je prav hudo, da si morala doživeti kaj takega. Sedaj pa usmeri vso pozitivno energijo v drugega otročka, ki raste v tebi in ga boš čez par mesecev stisnila k sebi.

Sva pa z eno punco ležali skupaj v bolnici in je imela isti primer kot ti. Kot si napisala, je res, da se odmrli plod nekako posuši, se pa to potem malenkostno opazi npr. pri 20 tednu, ko imaš morfologijo in ti ponavadi dajo tudi slikico od UZ. No, ta punca je danes ponosna mamica zdravega otročka, ki ji velikokrat reče  user posted image . Res pa je, da ti bo velikokrat hudo, ko boš pomislila na drugega otročka ampak pomisli, sedaj imaš na nebu zvezdico, ki sije samo za tebe in tvojega moža.



_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?