|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nederček s kostjo???
7.11.2007 9:28:06   
lasekP
Živijo!!!

Sem novopečena mami, male, skoraj 3 mesece stare Lare in bi prosila za kakšen nasvet.
Zanima me, če lahko nosiš nederček s kostjo v času ko dojiš??? Nekje, enkrat, davno tega ......... sem slišala, da naj ne bi, pa me zanima kako je s tem!???? Problem je v tem, da imam zelo velike prsi in bi bil nederček s kostjo "lepša" izbira. Ima katera kakšno izkušnjo, ki bi jo delila z mano - nami?

Uživajmo v zadnjih sončnih žarkih,.......... Hvala vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nederček s kostjo???
7.11.2007 9:47:23   
bambi
Jaz nosim modc s kostjo, kljub temu da dojim, sem tudi pri prvi pupi in sem jo dojila 14 mesecev. Imam pa modrc iz H&M in 2 od Lisce, takšna s kostjo in mehka.... ko dojim si samo dol potegnem... ponoči sem brez, imam samo plenico okoli, ker mi mleko tako ven teče.... Je pa res, da veliko lepše izgleda dekolte, če imam modrc s kostjo, kot pa brez.... Ker so se mi joški povečali za 2 številki, sem zato izbrala modrc s kostjo in nimam nobenih težav.... spodaj nosim tudi blazinice za dojenje.... Če te nič ne tišči, ne vidim razloga, zakaj ne bi nosila modrc s kostjo....

LP

_____________________________

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu lasekP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nederček s kostjo???
7.11.2007 10:06:04   
pravljica
tudi sama sem in še vedno nosim samo nedrček s kostjo (in podložen je tudi ponavadi user posted image  )...dojila sem 2x po 2 leti in nikoli ni bilo problema, tako da to, da bi lahko bilo zaradi modrca kaj narobe, sigurno odpade user posted image
tudi za samo dojenje mi je bilo lažje samo dol zavihat zgornji del, kot pa kakšne gumbe in zaponke odpirat in zapirat, da ne govorim o tem, kako so mi navadni, za dojenje modrci grdi user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nederček s kostjo???
7.11.2007 10:48:36   
Naja30
Jaz ga pa vso nosečnost nisem nosila, tudi ko sem dojila ne. In zdaj sem spet noseča in ga še vedno ne nosim, modrca s kostjo.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nederček s kostjo???
8.11.2007 19:04:23   
Klaudia
Uf... men je že modrček za dojenje povzročal mastitis, kaj šele kost. Čim me kaj tišči takoj dobim vročino in vroče dojke.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?