|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:03:55   
srecna_zvezda
Lepo pozdravljene!

Ze kar nekaj casa se nisem oglasala, ceprav sem vas pogosto brala. Sedaj je za menoj ze prva M od SS in nekako ne morem docakati vnovicnega poskusa. Problem je le v tem, da je mojega fanta postalo strah(vsaj mislim si tako) in se boji takoj poskusiti znova. Zdaj boste vprasele cesa ga je strah? No, malo za moje zdravje, saj je G predlagala pavzo od 3 do 6 mesecev, nekaj pa je tudi na tem(spet moje mnenje), da ga je sedaj malo strah odgovornosti za otroka. Mislim da se boji, ker sedaj razmislja ''trezneje''. Namrec se vedno iscem sluzbo in nimava resene stanovanjske stiske. On sicer ima ze za stalno in tudi nasi starsi so se organizirali in se odlocili pomagati nam financno za stanovanje. Tudi pri prvi user posted image  je bilo stanje taksno, pa vendar ga je po + zajela majhna panika in mislim, da se nekako sedaj malo vzdrzuje misli na nov zacetek. Vem, da si otroka zeli in tudi planirava se porociti (neuradno) spomladi naslednje leto, ampak vseeno...user posted image  Pomagajte mi prosim z nasveti, kako da se pogovorim z njim, da ga ''omehcam'' in da zacneva spet na novo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:09:51   
nuala
Po mojem je najbnoljše, da počakaš 3 do 6 mesecev, kot ti je svetovala zdravnica.
V tem času bo tudi on prišel k sebi in če si je otroka prej želel, ga bo strah zate in za vaju minil,. Pa delajta na službi in stanovanju!

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:13:24   
Nasy
No, prav je, da se pogovorita. Pri nama je bilo isto, pri prvem + oba navdušena, potem pa SS..in še en ss..v tem času sva se poročila, jaz sem se zaposlila. Premisli, ni lahko, če nimaš nobenega dohodka. Jaz prejemam zelo nizek dohodek sploh sedaj, ko sem na bolniški, pol pa sploh porodniška..ampak bo šlo skozi.
Ni rečeno, da se boji odgovornosti zaradi otroka, po mojem ga skrbi, kako bo finančno zneslo.  Vsaj pri naju je bilo tako.
Srečno!


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:13:43   
tinkamiška
Lidija, lej pogovriš se lahko tako, kot si se z nami, ampak dej mu vedet, da si lahko vzame čas, sploh glede nato, da si želi met otročka in da imata plane za drugo leto...mora bit pripravljen in ne ga silit, ker s tem lahko dosežeš samo nasprotno.

Mogoče ravno ta trenutek ni čisto tapravi in če G pavi, da bi počakala vsaj 3 mesece, je mogoče res boljše, da si data ta čas malo pavze in počneta stvari samo za vaju, potem pa lepo spet začneta...

Kaj praviš na to?

In poskusi se lepo pogovorit,  za trenutek izklopi svoja čustva in pričakovanja in ga poslušajuser posted image Potem pa naj še on tebeuser posted image

Srečno!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:17:15   
srecna_zvezda
Punce, kako lepo je vas je imeti!user posted image  Pa veste, da sem ze tako poskusila pogovor. Nekako mu nisem od SS, ki je bil septembra, nic omenjala bebic, celo sama mu pravim, da bova pocakala do marca 2008. Nekako ga tudi razumem in Nasy prav imas res ga skrbi financno stanje in zato je tudi prvic malo ''cviknil''user posted image . Sedaj si zeli, da mi zagotovi resno sluzbo in POTEM... jaz pa ne morem in ne morem docakati...Saj vem, da sem prismoda, ampak koje tako tezko...!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:18:25   
Anonimen
Verjetno tvoj partner bolj realno gleda na vse skupaj. Ne tako sanjavo kot ti.
Dejstvo je da je res težko če nimata niti stanovanja niti dohodkov ki bi otroku in vama omogočilo dostojno življenje. Ne moreš pa se na druge celo življenje zanašat. Na starše ipd. Če si dovolj odrasla za družino moraš bit še dovolj odrasla da jo boš oz. jo bosta skupaj sama preživljala in skrbela za njo.
Pa če ti je G rekla da počakaj, pač počakaj.
Medtem pa si probej najdt zaposlitev, uštimajta si stanovanje ipd....je vse to lažje narest prej, preden je otrok, in potem uživat v družinskem življenju brez vsakodnevnega razmišljanja kaj bi dal na mizo za jest.
V glavnem vsedita se in se pogovorita. Odkrito. In skupaj načrtujta prihodnost. Včasih je treba tudi kakšen kompromis sklenit.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:25:39   
srecna_zvezda
Karin24 to vse skupaj je logicno in prav. Seveda me vcasih zanese in in sem res bolj sanjava kot stvarna a to je le posledica tega, da si otroka neznansko zelim. S tem pa ni nic narobe. Tudi s sluzbo ne cakam, temvec jo ze neutrudno iscem, le da je se ni.user posted image  Ko pravim na pomoc starsev mislim na to, da so se sami ponudili pomagati, kar je tako mene kot fanta presenetilo. Namrec nisva vedela da bo tako. Ko pa se je izkazalo da bo, nama je to dalo le se vecji zagon.
Saj imas glede vsega napisanega prav karin24, pa vendar verjamem, da ves kaksen je ta obcutek ko si nekaj tako mocno zelis da ti cisto nic ni pomembno od tega. Brez skrbi da se tudi spustim na realna tla, ko se umirim, le da vcasih za to nekoga potrebujem..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:29:46   
Anonimen
Ja sej te čist razumem kako je k si nekaj želišuser posted image . Midva že več kot leto čakava na user posted image  pa nič...
Se je pa fajn s čem zamotit tega pol leta k moraš met pavzo. Lahko štimaš stanovanje ipd. Se boš malo zamotila in bo lažje počakat.

Pa z fantom se pogovorita in naj ti pove razloge zakaj si še ne želi. Prepričat ga je pa brezveze. Raje se o tem dosti pogovarjajta in si vse uštimejta. Je veliko lepše čakat user posted image  z nekom ki si to resnično želi kot pa z nekom k je bil v to "prepričan".user posted image  Sej bo. Boš videla. K boš mela službo, k bosta v stanovanju mu bo čist logično da imata potem še user posted image .user posted image

Veliko srečeuser posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:38:41   
Anonimen
Lidija kar pomiri se in počakaj pač teh 6 mesecev.
Kaj bi šele rekla nato, da so meni svetovali (zaradi ginekoloških problemov), da moram počakati vsaj eno leto.
In tako bomo začeli delati na user posted image šele drugo leto novembra.
Res dolga doba, ampak če pravijo, da je edino tako dobro, bom počakala in upoštevala njihov nasvet.

(odgovor članu srecna_zvezda)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:49:29   
srecna_zvezda
Najbrz imas res prav... ves tudi jaz sem pred prvo user posted image   cakala slabo leto dni mogoce sem ravno zato toliko neucakana. Pa sej je res bolje pocakati in si vse prej urediti vse skupaj. No, danes si bila ti tista, ki me je potegnila iz sanjavice v realnost..user posted image  hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:50:09   
Neža7
Jaz isto mislim, da naj počakaš tisti minimum 3 mes.
Tudi na partnerja je hudo SS (sori ne vem kako daleč v nosečnost si bila)
Se mi zdi, da sta oba mlada ali imam prav?
Sori, če sem prav razumela, da sta zanosila pod vpliva alkohola? Če sem prav razumela po moje mnenje to ne gre. Moški se veliko upajo pod vpliva, trezni pa popolnoma drugačno razen, če sta oba pripravljena za odgovornost.
Ko sem prvič zanosila tudi midva sva bila pri moji mami, ampak sva že 3 leta devala denar nakup za stanovanje. na žalost sva otroka zgubila, ko sem bila 19.tednov.
Sedaj imam svojo stanovanje, jaz še vedno študiram, nimam službo za nedoločen čas in mož dela že mnogo let za nedoločen čas.
Vse se da naredit, ampak skupaj....

Le pogumno in bo vama uspelo user posted image


Sori, če nisem prav razumela glede alkohola user posted image  

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:51:40   
Anonimen
No, danes si bila ti tista, ki me je potegnila iz sanjavice v realnost.. hvala


user posted image  Ni za kej. Boš pa naslednjič ti mene.user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:52:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lidija_21

Najbrz imas res prav... ves tudi jaz sem pred prvo user posted image   cakala slabo leto dni mogoce sem ravno zato toliko neucakana. Pa sej je res bolje pocakati in si vse prej urediti vse skupaj. No, danes si bila ti tista, ki me je potegnila iz sanjavice v realnost..user posted image  hvala

Lepo si tole napisala.
Sicer sta pa še mlada. In imata še čas.
Mi gremo pa že čez trideseta.

(odgovor članu srecna_zvezda)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 14:58:38   
srecna_zvezda
Neza7 imas prav, da sva mlada..Jaz 22 let on pa 28 let. Nikakor pa nimas prav glede alkohola. user posted image  Jaz ga sploh ne pijem, fant pa tudi redko kdaj. Noseca sem bila 8.tednov, ko so ugotovili da je plod odmrl. Je malo tezko pocakati, ampak vem da nama bo uspelo. Tudi moj ima sluzno za ned.cas, jaz pa jo se iscem.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 15:04:10   
Neža7
Opa! mi je tako žal user posted image  ker sem hudo sem zmolita. 
Včasih stvari narobe razumem. Angleščina mi toliko bolj lahko zame user posted image

Hmmm... tvoj je že kmalu 30 let. Boš videla kaj se bo zgodila. Moj mož je že bil  panični, ko je postal 30 let in brez nosečno ženo user posted image user posted image


_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: kako naj ga pregovorim??
7.11.2007 15:07:06   
srecna_zvezda
user posted image  upam da bo moj tudi kmalu postal ''panicen'' in si zelel takoj na novo delati na otroku.user posted image  

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: kako naj ga pregovorim??
8.11.2007 13:02:39   
spelka12
lidija ko sva midva začela delati na user posted image , sem bila jaz za določen čas, z minimalno plačo, on pa študent brez plače. Živela sva vsak pri svojih starših.
Enkrat sva se usedla za mizo, moje stanje je sicer drugačno kot tvoje, meni se mudi imeti otroka ampak takrat sva se resno pogovorila o vsem. Potem sva z željo seznanila starše in so bili vsi pripravljeni pomagati.
Od tega je že 2,5 leti, najino finančno stanje se je uredilo, počasi si tudi izdelujeva stanovanje, želja pa še vedno neizpolnjena.
To ti pišem zato, ker menim da je prvi pogoj želja OBEH, šele nato pridejo ostale stvari. Glede denarja pa tako, če uspe družini, kjer sta oba starša še študenta, potem bo tudi nam. Malo več odrekanja je potrebnega ampak je potem vse poplačano.
Uoam, da se čimhitreje dogovorita.
Lp

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: kako naj ga pregovorim??
8.11.2007 13:33:08   
Neža7
Tudi jaz se strinjam z spelka12.
Jazi poznam en par, ki samo mož dela in žene je doma oz. cel dan z otrokom in prijateljic na kavici v lokalu. Pravkar sta dobila novo stanovanje s kreditom in imata 2 otroka, en 4 lete drug bo 1 leto in jim nekako gre.

Midva sva nisva nikoli mislila, da bova takoj hitro na svojim. Vedno sva mislila, da bova en dan najem, vendar nekako sva imela srečno. Ko sem zanosila je od moža očke nama posodil denar, da sva lahko dobila kredit, ker sva rabila 20% od vrednosti stanovanja.
Na žalost sva je preselila v stanovanje brez Nežo user posted image

Kot sem rekla, da boš videla, da bo en dan paničen in te sploh ne bo treba kaj rečet, no tako je bili pri mene (spontano je prišel notri po tistim, ko sem mu rekla, da ne še danes, ker je 14 dan in to pomeni, da ima O)

Veliko sreče user posted image user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: kako naj ga pregovorim??
8.11.2007 16:19:53   
Lorencia
Lidija lep pozdrav,

torej, kot so ti napisale že vse predhodnice...daj času čas. Otrok bo že prišel ob pravem času. Moje mnenje je, da tvoj fant gleda dokaj razumsko na situacija - zato lahko pogledaš iz te strani, da njegove želje spoštuješ in si jih razlagaš, da le želi zagotoviti otroku, ob rojstvu čim boljše pogoje...torej dobre pogoje za mlado družinico.
Danes je zelo težko kupiti stanovanje...če vzame mlad par kredit, ga odplačuje leta in leta...zraven tega, pa je potrebna redna zaposlitev, otrok pa je otrok - ne smeš si ga želeti samo zato, ker izgledajo luškano, ko jih vidiš v vozičku.

Lahko ti povem mojo situacijo, prosim da je nikakor ne razumeš kot da jo enačim z tvojo, niti je ne želim - ampak sem se pač spomnila.
Tudi mene je točno pri 20 - 21 letih dobesedno zajel nek val - velika želja, da želim dojenčka...na vsak način želim dojenčka in pika. Fant je bil starejši isto 6 let in kar nekaj let sva bila skupaj, ter prav tako zaročena ( oba živela pri starših ). Jaz sem hodila po trgovinah, gledala vozičke itd..in sem zelo sanjavo mislila, ja bova pač kupila stanovanje, najmanjši problem user posted image ...

In meseci so tekli, ter nič se ni zgodilo user posted image ...potem je v vezi začelo škripati, ni bilo več zaupanja, fant oz "zaročenec" mi je pokazal temno plat sebe, za katero bi dala roko v ogenj, da ne obstaja in šla sva narazen.

Sedaj že 2 leti živim z novim fantom in vidim popolnoma drugačno sliko, kako sem z glavo skozi zid nekaj želela in sploh ne vem, kaj mi je bilo. Nikakor, ti ne želim reči, da bosta šla s partnerjem narazen, ampak da obstaja obdobje, ko si nekaj tako močno želiš , da si malce "slep" in je fajn, če te nekdo postavi na realna tla.
Verjamem, če počakata vsaj 6 mesecev in v tem času poskusita urediti čim več življenjsko pomembnih stvari ( služba, stanovanje ), da enostavno ni varijante da bi obžalovala, ker si prestavila nosečnost za kratek čas.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: kako naj ga pregovorim??
8.11.2007 16:41:17   
srecna_zvezda
Lorencia moram ti povedati da sem se nad tvojo zgodbo kar malo zamislila. Nikakor je ne sprejemam kot kritiko, ampak kot eno koristno izkusnjo. Upam pa, da se meni ne bo zgodilo enako..user posted image  Saj imate vse prav, ko recete da naj pac pocakam teh 6 mesecev, samo vcasih je tezko. Se posebno ko pomislim da bi bila ob srecnem spletu okoliscin noseca ze dobra 4meseca in bi busi bil ze dobro viden..user posted image  No, takrat ko nekaj takega cutim, me prime neustavljiva zelja in ne razmisljam vec tako trezno.. pa saj razumete, se posebno tiste, ki ste ze sle nekoc cez to.
Vsekakor pa imate prav, ko pravite da pocakam. Ce nic drugega, zaradi same sebe in svojega zdravja.. Hvala vam za besede in velik user posted image user posted image user posted image  za vse vas!

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: kako naj ga pregovorim??
8.11.2007 19:49:34   
gajka
Glej, Lidija, vse tule gor smo si precej različne, a v eni stvari definitivno enake - vse bi rade postale srečke user posted image . Pusti času čas, pusti fantu čas, da si zbistri misli in sam ugotovi, kaj želi, ker s pritiskanjem nanj boš dosegla ravno nasprotni učinek kot si ga ti želiš. Mlada pa sta še tudi in se vama nikamor ne mudi.

Midva s fantom sva se tudi dolgo otepala misli na otroke, sedaj, ko naju je pa ''zgrabilo'' pa sva žal ugotovila, da te reči ne moreš kar datumsko planirat, kdaj se bo zgodila. Sedaj sva že v 3. krogu. Oba imava stalne službe z nedoločenim časom, lepe plače, urejava mansardo v hiši mojih staršev, mene pa začenja skrbet, zakaj sva tako dolgo odlašala z otročičkom (saj vem, v nama še ni bilo želje), stara pa sva 28 in 32 let. Aja, pa skupaj sva že tudi 7 let, zato se res sprašujem, zakaj res nisva s tem projektom začela pred kakim letom, pa čeprav odgovor itak poznam - nisva še bila pripravljena... Eni so na to pripravljeni prej, drugi kasneje. Pač ni vedno točno tako kot bi si človek želel.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: kako naj ga pregovorim??
9.11.2007 13:41:55   
katka11
oh ti moski...
midva pa ze enega skorcka imava, star bo 3 leta. pri prvem sem bila jaz brez sluzbe in bili smo v manjsem stanovanju, pa sva se vseeno odlocila. no sedaj imamo vecje stanovanje, oba imava sluzbi za nedolocen cas, skratka vse. in ce bi bilo po moje bi bila zdej ze noseca.
ampak moj predragi noce. in kaj naj zdaj????
sploh ne vem vec kaj naj si mislim. kako naj se s tem sprijaznim, bi se morala?
cist u temi sm.  user posted image ima se katera podobno izkusnjo, ali jo je imela?
pridne bodte pa lepo se mejte
aja se to, zdej sem se po doooolgem casu spet mal zacela udelezevat foruma. pred nosecnostjo in v nosecnosti, pa se neki casa pol sem bla pa zlo aktivna. tko, da ce je se kaksna iz tistih casov. moje takratno ime je blo pa pia...
cavcav

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: kako naj ga pregovorim??
9.11.2007 14:46:24   
Lorencia
katka11

in kaj je po tvoje razlog, da ne želi otroka ? Kot praviš imata urejeno "vse"...stanovanje in službo. Tako da to ne more biti problem. Imata za tvoje pojme še vedno kvalitetno vezo, se posvetita tudi vama kot partnerski vezi dovolj...ima tvoj dragi morda prenatrpan urnik v službi, je z čem obremenjen ?

Sama sem mnenja, da včasih moreš pogledati malce širšo sliko, kaj je lahko vzrok.
Če pogledam na vzorcu mojih staršev...bi svoje očeta kar dobro razumela, zakaj ni želel še enega otroka nekaj časa( mene mimogrede he he ).
To pa zato, ker se je mama popolnoma posvetila moje bratu in očeta kot da več ni bilo...vsekakor ni bilo več časa za njega, važen je bil samo sin...vse se je vrtelo le okoli njega, in še danes je takšna, da sva ji važno samo midva, kot da sva še vedno dojenčna, pa je brat star preko 30 let.

Ata dostikrat omeni, da ni bil problem, da on ne bi želel otrok...le da je v tem primeru, skorjda izgubil svojo ženo, ker se je tako posvetila otrokom in pozabila na njega. In zelo se strinjam, da je to velika napaka.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: kako naj ga pregovorim??
10.11.2007 13:51:54   
katka11
ja v bistvu imava res vse in tud kar kvalitetno vezo bi rekla. malega imam sicer najrajs na svetu ampak se posvecam tudi nejgovemu ocetuuser posted image , nad tem se ni nikoli pritozeval . On ze od prvega dne ko se je mali rodil, seveda je bil zraven, in ko je imel manjse tezave, nic resnega, samo takrat je bilo res hudo, ker nismo vedeli kaj bo, govori, da je to preveliko tveganjem, da se boji, da bi bilo kaj z mano narobe ali z otrokom. res je tudi, da sem rojevala polnih 12 ur in je bilo kar naporno, ampak ko sem jaz dobila sina v roke je bilo to popolnoma nepomembno zame. sedaj pa tudi tko mal po ovinkih pove, da se mu v bistvu ne da se enkrat od zacetka, k smo zdej ven iz tistega "dojencek" obdobja
to so njegovi razlogi.
no in meni se sanja ne kako naj ga prepricam v nasprotno. za tisti prvi razlog, ma to se mi zdi sploh mem, saj lahko, bognedaaj, mene ali sina danes povozi avto ali karkoli drugega, zaradi drugega razloga pa sem ful jezna nanj...
tko, da se mi zdi vse skupaj res ...ka pa vem...

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: kako naj ga pregovorim??
12.11.2007 8:08:13   
katka11
kaj pa ti lorencia? delata na otrocku, ze imas kaksnega? oprosti verjetno bi vse to zvedela ce bi mal bolj podrobno precekirala forum, pa je hitrejse in lazje ce kar tkole vprasam.
lep ponedeljek, naj mine cimprej!!!

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?