|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konec alergije na KM in kako naprej
6.11.2007 13:31:54   
jakaracman
Smo prerastli alergijo a KM, zdaj me zanima kako ste tise, ki ste to dali skozi šli naprej.Prvo provokacija, potem pa kaj so otroci najprej sprejeli malo mi napišite prosi o tem .Prestavljam si, da niso vajeni okusa.Stara je pa 27 mesecev.Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konec alergije na KM in kako naprej
6.11.2007 14:10:48   
Anonimen
Pri nas nismo šli na provokacijo, ker sem jaz ravno takrat šla v porodnišnico, pa še alergija ni bila ne vem kako močna. Tamala je bla stara 17 mesecev.
Sem pa hotela samo glede okusov napisat. Prvo kosilo s pire krompirjem je skor pogovtnila tko ji je bil všečuser posted image

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Konec alergije na KM in kako naprej
6.11.2007 15:31:04   
Mlada mamica
Normalno!Vse jedi,ki jih je prej jedla narete iz Pregomina,sem ji namesto tega dajala kravje mleko!Nič posebnega in nič kompliciranega!Samo včasih sem še z navade vzela Pregomin v roke,al pa dala vodo prekuhavat in segrevat!user posted image

_____________________________

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Konec alergije na KM in kako naprej
10.11.2007 19:23:37   
darjatimci
Mi smo bili na provokaciji in naš fantič je dobro sprejel mleko in mlečne izdelke,čeprav je mene kar skrbelo kako bo.Navaden jogurt je zmazal kot bi ne jedel že nekaj dni,mleko je dobival postopno in ga je hotel še več.Ni pa mu bil všeč sir narezan in mali sirčki.Najbolj smešno je v trgovini ko kupujemo in on komentira,da bomo kupili kravje mleko in jogurte,ljudje se kar smejijo.Najbolje je uvajati postopno in počasi,da se otrok navadi okusa, eni težko sprejmejo,drugi lažje odvisno koliko časa si na dieti in koliko je otrok star.

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Konec alergije na KM in kako naprej
14.11.2007 22:03:56   
biga
Moj sin je pa star slabih 6 mesecev in je pri 4 mesecih uspešno prestal provokacijski test pri alergiji na KM. Mar to pomeni, da lahko normalno uvajava gosto hrano, ne da bi posebej pazilla na alergeno sadjein zelenjavo? Še vedno pije Pregomin (ga je navajen, pa tud nočem ga zamenjat za Aptamil ipd., ker se bojim, da testi niso zanesljivi pri tako malem otroku), delno ga dojim, a nisem več na strogi dieti brez mlečnih izdelkov.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?