|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aptamil - nova formula
22.12.2007 22:21:19   
Anonimen
Pozdravljene
Moj je danes v BC iskal Aptamil 1. In ga ni. Je vprašal prodajalko, če jim ga je zmanjkalo, pa je odgovorila, da je sedaj en nov - nova formula, (si je pozabil zapomniti ime), ki pa je cena 16 EUR, to se pravi 4 EUR več kot je stal Aptamil 1. Baje, da je to zmešan Aptamil PRE in APtamil 1. Mogoče kakšna ve kaj o tem? Ampak cena, cena mi ne gre v glavo? Lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aptamil - nova formula
22.12.2007 22:28:29   
akaj
O ceni sicer ne vem nič, ampak mi je pediatrinja omenila, da je nova formula. Nimam pojma, kaj je drugale, rekla je da je zdej Aptamil 1 od 0-6 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Aptamil - nova formula
22.12.2007 22:32:17   
Anonimen
Moj dojenček  je sicer star 10 dni, imeli smo Aptamil iz Mulerja. Ker pa je bolj slabo topljiv sem rekla, da bi šla na Aptamil 1 našega. Vendar smo ostali na Mulerjevem, če ne bodo s pošiljko tudi tega spremenili. Je pa tudi prodajalka iz BC je rekla, da je novi od 0 - 6 mesecev. LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Aptamil - nova formula
23.12.2007 9:18:25   
sonček5
Pozdravljene

Sem ravno prejšnji teden govorila s tehnologom iz Kolinske. Aptamila1 ne bi več na tržišču. Naredili so novo formulo ki je v bistvu mešanica Aptamila pre, se pravi da vsebuje LCP MIlupan za boljši razvoj možganov, vida in dodani so probiotiki. Škatla bo nekoliko večja oz. pokončana. Pakiranje pa isto po dve vrečki. Meni je rekel da bo običajni aptamil na policah samo še do prodaje zalog, potem pa bo novi, zato sem jaz naredila manjšo zalogo, saj smo mi končno našli formulo ki mu ugaja. Vsaj dokler krči ne minejo bo pil običajen Aptamil.
Če katero kaj več zanima lahko pokliče v Kolinsko. Zelo prijazno vam bo svetoval. Jaz sem v bistvu klicala zaradi tega ker sem Aptamil kupila v Milerju in je malega tako zvijalo ko sam hudič (prej smo ga kupovali v DM in običajnih trgovinah). Pa mi je razložil, da Nemški vsebuje več škroba, kot ta ki je delan za slovenski trg. Škrob v želodčku nabrekne in marsikateremu otroku to povzroča težave in krče. Sem ga s tako jezo vrgla v smeti. Ti tepci v Milerju pa bi bili lahko bolj poučeni o otroški hrani. Če bi imeli že od začetka Milerjevega morda nebi prišlo do tega, tako pa se je navadil na slovenskega in je bil cel poden ko je dobil nemškega. Pa še ta nemški se zelo težko topi in maši cucelj.
Toliko o moji izkušnji z Milerjevim Aptamilom1

Sonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Aptamil - nova formula
23.12.2007 9:44:19   
benika
Zelo prijazno vam bo svetoval. Jaz sem v bistvu klicala zaradi tega ker sem Aptamil kupila v Milerju in je malega tako zvijalo ko sam hudič (prej smo ga kupovali v DM in običajnih trgovinah). Pa mi je razložil, da Nemški vsebuje več škroba, kot ta ki je delan za slovenski trg. Škrob v želodčku nabrekne in marsikateremu otroku to povzroča težave in krče. Sem ga s tako jezo vrgla v smeti. Ti tepci v Milerju pa bi bili lahko bolj poučeni o otroški hrani. Če bi imeli že od začetka Milerjevega morda nebi prišlo do tega, tako pa se je navadil na slovenskega in je bil cel poden ko je dobil nemškega. Pa še ta nemški se zelo težko topi in maši cucelj.
Toliko o moji izkušnji z Milerjevim Aptamilom1


Mi smo pa imeli ravno obratno izkušnjo z Aptamilom. Nemški je bil zakon, lepo topljiv, naš je bil pa katastrofa, pa še fajn ga je zvijalo po njem. Jaz mislim, da to ni odvisno od mleka ampak od dojenčka samega in njegove prebave oz. kot si sama napisala, je otrok navajen na eno mleko in s prehodom na drugo formulo pride potem do težav.

(odgovor članu sonček5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Aptamil - nova formula
23.12.2007 19:00:18   
Anonimen
Še eno zanimivost sem odkrila. Sonček5, omenila si, da sedaj tanovi  Aptamil vsebuje LCP Milupan. Šla sem gledat na sestavo Aptamila 1 iz Mullerja, ta pa že vsebuje LCP Milupan, to se pravi, da ni samo razlika od našega Aptamila 1 samo v dodanem škrobu. V glavnem, moj ga dobro prenaša, zato mleka ne bom menjala. Se pa strinjam s tabo Benika, sodeč po mnenjih tudi drugih, da je odvisno od dojenčka, katero mleko komu odgovarja. Lep pozdrav

< Sporočilo je popravil decembrka -- 23.12.2007 19:05:10 >

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Aptamil - nova formula
23.12.2007 19:17:17   
sonček5
Ja v Milerju že imajo ta novi aptamil. Ampak če pogledaš koliko škroba vsebuje nemški in koliko slovenski se da videti. Je pa res da je odvisno od otroka. S pediatrom smo dognali da ne prenaša dobro škroba, zato je imal krče tako pri Milumilu in Bebi, ki imata precej več škroba, saj sta bolj nasitni. Hvala bogu da smo ugotovili, saj sedaj pije slovenski aptamil1 in nima skoraj nič krčev

onček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Aptamil - nova formula
23.12.2007 19:18:41   
kaya2007
ja, hecno kakšne so razlike v aptamilih...naša npr. avstrijskega sploh ne mara, slovenski ji je bil kar ok, najraje pa ima iz mullerja-tistega ki je že narejen (2). prej smo bili pa na comfortu iz mullerja, ampak sem potem ugotovila da ima raje našega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Aptamil - nova formula
23.12.2007 19:33:54   
Klarita
Mi imamo še samo dve škatli aptamila 1. Naš ga dobro prenaša, od začetka je imel sicer Aptamil HA 1, ki je hipoalergenski, ker pa so tudi tega nehali uvažati za lekarne (premalo povpraševanja) smo prešli počasi na Aptamil 1. Ko nam bo zaloge zmanjkalo pa gremo na Aptamil 2. Kaj velja tudi za dvojko, da se spreminja ali bo ta ostala enaka.
Kakšne imate izkušnje s spreminjanjem in enke na dvojko?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Aptamil - nova formula
23.12.2007 22:03:55   
Anonimen
Preverila škrob; v nemškem prav piše; - je Aptamil 1 z malim deležem škroba primerno nasiten za dojenčke. (To piše tudi na Humana mleku). Za slovenski Aptamil ne duha ne sluha o škrobu, razen, če je tako majhen delež, da ga ne napišejo. Pa še eno vprašanje; kdaj otrok poliva; ko se preveč naje, če ne podere v redu kupčka..Kolikokrat lahko polije (bruhne), da je skrb vzbujajoče. Lp

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Aptamil - nova formula
23.12.2007 23:09:31   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka
Pa še eno vprašanje; kdaj otrok poliva; ko se preveč naje, če ne podere v redu kupčka..Kolikokrat lahko polije (bruhne), da je skrb vzbujajoče. Lp


Meni je pediatrinja rekla, da lahko poliva, ker se preveč naje. No naš je sicer malo polival, včasih tudi, ko ni podrl kupčka in seveda tudi, ko je preveč pojedel. Na drugo vprašanje pa žal ne vem odgovora.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Aptamil - nova formula
24.12.2007 14:07:51   
kaya2007
Kakšne imate izkušnje s spreminjanjem in enke na dvojko?


pri nas je šlo brez problema (iz comforta na dvojko, prešaltali smo nekje med 5 in 6 mesecem, približno ko smo začeli uvajat GH), se mi zdi da ima precej raje dvojko.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?