|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko spijo vaši 3-mecečniki?!
12.1.2005 20:07:50   
HuAnita
Čeeer. Evo, spet ena pametna - prej me je grabila panika, ker :muca: ni nič spala:(, zadnji teden pa je začela ful (sicer se ponoči še vsaj 2x dojiva, včasih se priklopi kar sama) spati tudi podnevi, tako da je budna vsega skupaj je 5-6 ur. :zmeden: Še vedno jo večinoma prebudijo krči, tako da že spet zeha, še preden se dobro zbudi. pediatrinja mi je rekla, naj bom pozorna, če bo začela na veliko spati. (samo sem že pozabila zakaj - mogoče da bi zmanjkovalo mleka? :(()
Meni kar ustreza, vsaj v miru pojem, ampak je to ok?

Hu:hudicek:Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko spijo vaši 3-mecečniki?!
12.1.2005 20:31:41   
Anja167
Pri nas je bilo v tistem času tudi tako v valovih. Na primer, je tri dni zelo malo spal, potem pa dva dni ogromno. Po moje ni panike - prehitro spet ne boš mogla v miru jesti... :muca:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko spijo vaši 3-mecečniki?!
12.1.2005 20:36:45   
saba01
oj
Moja pikica pa čez dan skoraj nič več ne spi ,samo še zunaj v vozičku.:(
Je pa res ,da mi noč prespi:bravo::bravo: ,ampak je čez dan prava tečka ,pa mislim ,da bo zobek:zmeden:
LP,Sabina:sloncek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko spijo vaši 3-mecečniki?!
12.1.2005 20:38:02   
Anonimen
Moj je pri treh mesecih večinoma kar vsozi spal. Več ali manj.

Ampak če tvoja prej ni, potem, ti predlagam, da vseeno pokličeš pediatrinjo in naj ti še enkrat pove, zakaj moraš biti pozorna, če preveč začne spati. Naj ti ne bo nerodno, če bi ti vedela, kaj vse sem jaz pozabila v tem obdobju... Po moje se to čisto lahko naredi.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko spijo vaši 3-mecečniki?!
12.1.2005 20:38:30   
žiža
Naša je tud stara 3 mesece in tud že dva dni skupaj spi. Zjutraj se zbudi okoli 8ih, potem se zrihtava,popapcava, se mal smejiva, potem pa okoli pol 10ih spet zaspi. Jaz jo potem brez da bi ona mrdnila oblečem, dam v voz in sva do ene pol dvanajsti zunaj. Seveda ona cel cajt spi. Ko jo slačim se zbdi in hoče še isto sekundo zizo. No potem je mal zbujena, dokler jo spet ne naložim v voziček. Tale zrak, sonce in sprehodi delajo svoje sigurno. Tudi naša ni budna več kot 5-6 ur čez dan. POnoči pa spi najprej 5 ur v enem kosu, potem pa spet po tri ure. Veš kaj pravijo, da med spanjem rastejo, tako da....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko spijo vaši 3-mecečniki?!
12.1.2005 21:03:31   
Bejba
Naš Anže si je ustvaril nekako tak ritem. Zjutraj se zbudi okoli devete, potem se preoblečeva in popapcava in v ležalniku oddrema še kakšne pol ure. Potem greva ven, kjer večinoma v vozičku spi. Domov prideva okoli enih, se previjeva in najeva in takrat gre v svojo posteljico na popoldanski spanec (od 2-3 ure). Nato zopet papcava in se zabavamo do sedmih, ko se gremo kopat (vmes ponavadi ne spi oz. samo za kakšnih 15 minut). Po kopanju papica in v postelji najkasneje do osmih, ko samo še zapre očke in pridno zaspančka.

LP; Bejba

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko spijo vaši 3-mecečniki?!
12.1.2005 22:22:06   
tia&silvija
Mi se pa zbudimo ob cca 8 uri, se najemo, preoblečemo, malo smejimo in ob cca 10 uri zaspimo v ležalniku. Če jo v ležalniku pustim spati spi max 15 minut, če pa jo vzamem v naročje pa spi cca 2uri. ob poldne se najemo in gremo za 2 do 3 ure na sprehod. Na sprehodu pol/pol spi. Ob cca 15 uri ko pridemo s sprehoda jemo se malo igramo in ob cca 16 uri zaspi za uro ali dve. Ob cca 19 uri se skopamo, pojemo in gremo ajatutaja in spimo do cca 8 zjutraj nonstop.

LP, S&T

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koliko spijo vaši 3-mecečniki?!
13.1.2005 10:52:21   
cinci
tia&silvija zanimivo namreč pri nas je skor čist podobno:)- zanimivo a ne?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?