|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašljanje po dojenju
15.1.2008 9:00:30   
amy26
pozdravljene
imam punčko staro 9,5m in se še vedno dojiva 2x na dan in enkrat ponoči.
Dva tedna nazaj je bila bolna in je ful kašljala, pol se je zadeva umirila in je bilo en teden dobro, vmes je pa začela zavračati dojko in se je par dni dojila samo še 1x ponoči in če mi je uspelo 1x na dan.  Danes je peti dan ko spet ful kašlja, do včeraj sem mislila da je spet bolna pol pa ugotovim da v bistvu kašlja takoj po dojenju in to ful tako da tok kašlja da nekaj mlekca nazaj pride oz. ga izkašlja in traja tudi dve uri da se kašelj umiri.

Problem je sploh ponoči, npr. danes zvečer po dojenju nenormalno kašljanje vsakih 10-15s pol pa ko sem jo skoraj uspavala spet kašljanje tako da je komaj zaspala nazaj vendar je trajalo 1,5 ure.

Sej bi nehala z dojenjem, vendar je alergična na mleko, jajca, arašide, krompir,....tako da sem na dieti, včasih kaj pregrešim vendar to že skos, tako da svoje hrane nisem bistveno spreminjala. Prav tako mi zavrača Allernovo, no zjutraj nama uspe pojesti vsaj 100ml grisolina s tem mlekom, zdej pa če neham dojiti bo pa še manj dobila mleka, pe še ostalo gh zavrača, najraje poje sadne kašice pa še to samo dve vrsti in govejo juho, drugo skoraj nič ne je oz. noče. Tako da vsaka pomoč je dobrodošla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašljanje po dojenju
17.1.2008 23:12:06   
ninabr
V Paparici piše: "Pri večjih otrocih (od 1. leta naprej) lahko preobčutljivost na kravje mleko daje tudi znake prizadetosti dihalnih poti, pojavlja se suh, dražeč kašelj, piskajoče dihanje in celo napadi astme."


(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?