|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakanje - zrnca
6.2.2008 10:18:19   
drobižek
Naša user posted image je stara 3,5 meseca in na adaptiranem mleku. Ponavadi je kakala na 2 dni, včeraj pa trikrat in danes sem jo že tudi dvakrat previla. Kaka tekoče, zraven pa so takšna zrnca. Zanima me, če je to normalno? Je pa imela kakšen teden nazaj en dan 38 vročine.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakanje - zrnca
6.2.2008 10:28:54   
kmarija
Taka bela zrnca so ostanki adaptiranega mleka. Pri nas samo zadnji obrok dobi novolac pa se tud včasih vidjo bele kepce v drekcu user posted image
Vročino pa kontroliraj user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kakanje - zrnca
6.2.2008 10:54:49   
anita4
pri nas doma pa imamo 2 mesca starega in je tud začel tekoče kakati ,tako da je plenica skoraj vse popivnala.Sem šla k  P in je reku dokler je živahen ,da rad je (ga dojim in dodajam aptamil) in da na videz ni sprememb pa da ni zaspani je vse vredu.In da to lahko traja tudi par dni , tako kot zaprtje ,se nimam česa bati.
Tako da če te bo kaj umirilo ti kr poklič P

lp

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?