|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umetna oploditev
5.2.2008 20:12:25   
Anonimen
Kdaj in kako prideš na vrsto za umetno oploditev? Zanositi poskušam cca. 2 leti a ne uspe. Če mi katera lahko odgovori kakšni postopki sledijo.
Načeloma ginekolog pravi, da ne pri meni in niti pri partnerju ni (večjih) preprek, da nebi uspelo po naravni poti. Ker pa se čas neizbežno umika, rezultata pa ni, bi se rada podučila še o tej možnosti.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umetna oploditev
5.2.2008 20:57:25   
dajamaja
Pozdravljena, tule je link do opisa možnih preiskav http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=677037

Ne vem na podlagi katerih preiskav, se je G odločil, da nimata nekega vidnega problema. Mislim, da bi v tem času lahko že zanosila in je kar prav, da razmišljaš o pomoči. Seveda je odvisno tudi od vajine starosti, ampak z vsemi pregledi, ... se stvar zna tudi zavleči. Čakalne vrste so različne, najdaljše v MB, potem je GK, pri dr. Rešu lahko samoplačniško zelo hitro prideš v postopek. Morda pogledaš še razlago o postopkih na web straneh naštetih centrov, ki se z neplodnostjo ukvarjajo (v Google daj "neplodnost" in dobiš vsaj Reševo stran). Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: umetna oploditev
5.2.2008 20:59:22   
Taty*
Živjo!

Če že 2 leti delata na tem da bi zanosila, je  pa zdaj že čas, da ti tvoj ginekolog da napotnico za kakšnega specialista, ki se ukvarja z neplodnostjo. Sledijo preiskave pri obeh, potem se pa odločite  kakšna vrsta umetne oploditve pride upoštev pri tebi.
Lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: umetna oploditev
6.2.2008 18:10:21   
rokapi
Tukaj je navedeno vse o tem http://www.neplodnost.info/forum/
Če par po 1 letu nezaščitenih redih spolnih odnosov ne zaplodi otroka, š šteje, d aje takšen par neploden. čakalne vrste so potem v preiskavah in postopkih še precej dolge, trajajo zadeve mesece, večkrat celo leta. Ni za čakati.

(odgovor članu Taty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?