|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MOJ HSG
25.1.2005 8:32:21   
anadejka
Ejjjj punce miljonkrat vsem hvala za :rozica: in :miska:.Pestke so definitivno pomagale:bravo:!!!

Moj HSG je minil brez kakih večjih problemov.Mejčkn je zabolel ampak ko je bilo konec ni prav nič več bolel.Trajal je vseskup kakih 5 min.Nisem dobila ali pa vzela proti bolečinam čisto nič.Tut rabila nisem,ker ni bilo tako hudo.Pa tut nobenega antibiotika proti kšni infekciji mi niso dal,kljub temu da sem imela bolj slabo sedimentacijo:zmeden:.
Kar se pa tiče G,ki mi je to naredu.....nevem kaj naj rečem.Hudo ker je le ta tudi moj osebni G.Če le bom kdaj rodila,definitivno VEM da pri njemu NIKOLI!!!To je dr.Tašev,ki bi bil prej kot za zdravnika primeren za meserja.Bil je do konca grob,brez občutka,pa še nesramen povrhu.Ko mi je tist kateter tko grobo notr tlaču,sem rekla auuu,pa me je nadru da če ne bom sproščena da me bo poslal domov in ne bomo delali HSG-ja.Halooo kako naj bom pol sproščena!!!Še dobr da je bila tam ena full prijazna sestra in mi je vse lepo razložila in me full lepo pomirila.Tako da sem se pol v sekundi sprostila.Spomnila sem se na Piko,ki mi je povedala da nič ne boli in ni nič hudega.Tako da sem se prepustila,sploh nisem razmišljala kaj mi delajo,ampak sem bila z mislimi čisto drugje.Potem je bilo vse skupaj konec v minuti.
Izvidi pa....tubi(jajcevodi)obojestransko prehodni.Le to je da so zelo tanki in vijugasti.
Ne vem če jo to normalno,ali je to krivo da ne morem zanositi???G si ni niti 5 min vzel da bi mi razložu kaj je na titih slikah.
Moj dragi pa ima spermiogram čez kake dva tedna.Potem pa bomo videli kaj pa kako.
Kljub temu da mi je zdravnik rekel da so moji izvidi HSG-ja dobri,da je vse O.K.,imam nekje marca Laproskopijo.
Nevem zakaj potem delajo HSG???
Včeraj sem do večera še krvavela danes pa sem že čisto O.K.

Tko to je moja izkušnja.Lahko rečem da če bi šla še enrat čez to,bi si poiskala drugega zdravnika.Pa tut drugim puncam ki jih HSG še čaka dajem v vednost naj se pazijo tega mesarja v Postojni.

Lepo vas pozdravlja in vam pošilja toplega sončka....andrejka76:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MOJ HSG
25.1.2005 9:03:19   
aka
Jutro. Upam, da bo vse v redu.
Si predstavljaš, da sem jaz morala pri temu tipu rodit!!!! Ker sem bila tudi čez rok, me je dva dni pred porodom "šetkal", češ hodaj, pa češ roditi. Mene pa vse tako tiščalo.
Pravijo, pa da je specialist na svojem področju. Ampak upam, da če bom še kdaj rodila, oziroma, ko bom, upam da ne bo dežuren on.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MOJ HSG
25.1.2005 9:07:50   
pika74
Hojla andrejka moja:).

Sm vesela, da si nazaj. Mi gre pa kar mraz gor, ko berem, kaj si preživljala. Meni je tud zmeri govoru, sproščeno, sproščeno, pa bo. Pa me je po 3 letih vprašal, kaj pa je moj fant po poklicu, ko sem bila še vedno NENOSEČA. In sem rekla, ja fizik je. Ooooooooo, pol ma pa jajca kot bik, je odvrnil:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:. Sej mogoče ni slab, samo take čudne odgovore daje, da se človek kar zamisli. Pa ne bom pljuvala po njem. Samo povedala bom, da sem ga zamenjala in imam sedaj drugega G, s katerim sem zadovoljna.

Ej, zakaj pa moraš it na laparoskopijo? A zato, ker so pretanki jajcevodi?

Fajn bot, pa počivej. Ne se pretegnt zdej. A ti niso nič bolniške dal?

LP
Pika74
:metulj:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MOJ HSG
25.1.2005 9:28:45   
anadejka
Čaw Pikica...heheh kva si me nasmejala:)-,sorry sam tole "jajca kt bk"....čist njegova fora ja.Sej tut men je že ene parkrat reku da je mogoče fant kriv pa tut me je spraševal kaj je po poklicu.
Ne vem zakaj moram it na Laparo:zmeden:.On je men reku samo da sem jaz uredu in da bi šla enkrat marca na laparo.Potem sem rekla "a to je operacija?",pa je reku "ja ja to nič,sam mal bomo pogledal notr":zmeden::zmeden::zmeden:.Reeeees upam da ne bo spet on to delal.Hočem v ljubljano!!!
Kakšna bolniška?V Postojni te sploh za mar nimajo.Pa sej je tut ne rabm,ker sem čist O.K.

Draga Aka,ti čist verjamem kar praviš.Tam je bila še ena mlada punca ki je bila že nosečka,pa se je grozno bala ko je videla da je tam Tašev.Ni hotela k njemu na pregled,je rekla da je že ful kritik slišala,in da je njena prijateljica pri njemu rodila.Baje da jo je ful bolelo,on pa ji je reku "ste prišli uživat ali rodit?"Halooo kakšno obnašanje je to!!!
Si predstavljate da greš prvič rodit,ko te je že tko ful strah,ko še ne veš kaj te čaka in kako bo,pol te pa še en tak...grrrr...nimam besed.Mogoče je res dober zdravnik ne vem,ampak obnašanje ima pa totalno primitivno.Da na rečem kakšna je njegova slovenščina.Obup se morš prav trudt da ga razumeš.

Ejj Pika dej mi pliiiss povej:

*kok časa prej se morš naročt na laparo,oz.kok dolg čakaš ko se naročiš?
*če bi recimo hotela it v Ljubljano kam pokličem?
*Sploh ne vem kako naj se lotim zdaj tega?

Lepe pozdravčke..........andrejka76

P.S....ejjj Pika,kdaj se lohk spet zmenve,da ti vrnem čaj.Nikooooli več ga nočem pit!!!Od vsega HSG-ja mi je bilo najhuj ta čaj pit.Pa ne tok zarad bednega okusa ampak zaradi krčev kasneje in okupiranja WC školjke in neprespane noči.Full mi je blo hudo.Mislm da sm tut sama mal pretiravala.Najprej sem spila eno šalco,pa ni blo nč,pa sem še eno,pa še vedno ni blo kej dost,pa dejmo še eno....potem pa.....KATASTROFA!!!Auuuu

pa pa:rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MOJ HSG
25.1.2005 9:42:10   
pika74
pismu sm kr mal besna :grrr::grrr::grrr::grrr:.

laparoskopija....hmmm jst sm se naročla 3.11. in dobila številko za decembrsko operacijo. Pa so pol prestavl na januar in januarja kličem in ... so mi rekl, da je prvi možni termin 3.2.

Skratka v Lj so kr vrste za to.

ne vem pa, kako bi ti lohk šla v Lj. Mogoče bi pa njemu rekla, da bi rada, da ti to nardijo v Lj. Itak mislm da rabiš napotnco za laparoskopijo, k ti jo mora osebni G napisat. Vpraš ga, če ti lohk napiše napotnco za laparoskopijo v Lj v Leonišču. Ne vem kako gre to. Sam ne šparat jezika. Kdor jezika špara - kruha strada :)-:)-:)-.

Lp
Pika74
:metulj:


(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MOJ HSG
25.1.2005 9:45:35   
pika74
Jst mam eno tel. v mobiju shranjeno od Leonišča: 01/5226-121. Sam ne vem točn, če je to za naročanje na operacije. Probi - pa se kr mal neumno nared, pa vpraš, če se lohk naročiš na to, pa kaj rabiš, kere napotnce... blablabla, pa vse povej, kako ti je G reku na HSGju, da boš mogla na laparoskopijo.

mal probi.

:miska:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   MOJ HSG
25.1.2005 9:52:48   
anadejka
Thank Pika,bom probala.Še dons bom poklicala,nimam kej zgubt.Vprašat pa tut ni greh,ane.Vem da me Tašev ne bo več dobu v roke.

pa pa:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MOJ HSG
25.1.2005 11:25:59   
Anonimen
Andrejka, moji izvidi HSGja so bili takšni, kot pri tebi. Naslednji mesec sem zanosila:):):)

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   MOJ HSG
25.1.2005 13:03:22   
anadejka
Vauuuuuuu Kristina to je pa zelooooo lepa novica.Upam da bo tako tudi pri meni!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   MOJ HSG
25.1.2005 14:54:14   
koala
Andejka76, lepo da si vse prestala,
ce pa nisi zadovoljna z g ga menjaj, pa po hitrem postopku.
Upam da ti ne bo treba na laparo in da bos prej ugledala + ali :modri: ali:roza:!
Koala

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   MOJ HSG
25.1.2005 15:02:02   
pika74
Ej andrejka76, jaz mam eno idejo8)8)8)8)8).

Enkrat povabi G na eno :kava:, da se mu zahvališ za uspešno opravljen HSG - iiiiiin pol mu SKUHEJ ODVAJALNI ČAJ :bravo::)-8):sloncek: in boš vidla, kako bo hitr :kuza::kuza::kuza: na WC hehehehe:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   MOJ HSG
26.1.2005 7:04:50   
anadejka
Ja :)-:)-:)-:)-Pika ni slaba ideja.Pa prej mu ne bi 2 dni nč dala za jest,da bi bli krči še hujši,pol bi pa še enga najela,da bi mu na silo kateter v tiča vstavu.In če bi samo pisnu bi ga nadrla k norca.:)-:)-:)-
Hmmmm me zanima ja če bi se pol kej zamislu.
A sm nesramna a?:ups:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   MOJ HSG
26.1.2005 7:55:18   
pika74
niti ne :)-:)-:)-

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?