|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oh, ti izcedki
13.2.2008 12:02:34   
Anonimen
Ojla,

Mene zanima, če je že katera imela podoben problem. Vem, da je bilo o izcedkih že veliko napisanega, a takšnega primera še nisem zasledila.
Jaz sem imela prejšnji mesec namesto user posted image  svetlo rjav do roza izcedek, ki pa ga kar ni hotelo bit konec. To se je vleklo 14 dni, pol sem šla k G, pa mi je dal tablete za sprožitev user posted image . Ta čas, ko sem jemala tablete, ni bilo izcedka, po prenehanju tablet se je pojavla user posted image  in potem bi bilo vse v redu, če ne bi po koncu user posted image  (ki je bila čisto običajna 5 dnevna) zopet pojavil svetlo rjavkast izcedek. Moram rečt, da me tudi malce špika v spodnjem delu trebuha, saj ne tako zelo kot pred M, ampak toliko da nekaj čutim. Čist sem že obupana zaradi teh izcedkov, še sploh pa zato, ker se z dragim že eno leto trudiva, da bi imela še enega user posted image . To se mi je zgodilo prvič. Do zdaj normalne in dokaj redne user posted image , brez kakšršnihkoli izcedkov.
A je imela katera že kakšne podobne težave? Kaj bi lahko bil vzrok za to?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oh, ti izcedki
13.2.2008 14:19:58   
arsha
Živjo, ne vem prav dosti, vem pa to, da je treba pri ponavljajočih se tovrstnih izcedkih treba it v temeljit pregled, da vidiš ali gre le za hormonska neravnovesja, ali pa so v ozadju kakšne ciste ipd. No, upam, da si ti to že preverila in je ta prva varianta.

Pa vso srečo pri user posted image

LPA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: oh, ti izcedki
13.2.2008 14:54:11   
Anonimen
Ja, pri G sem bla prejšni mesec, me je ginekolog pregledal vaginalno z UZ pa ni videl nobenih posebnosti. Rekel je, da gre za hormonsko neravnovesje, ampak jaz sem mislila, da bo po tabletah spet vse po starem, pa noče bit..user posted image , tako da me kar skrbi kaj zdaj to pomeni.

(odgovor članu arsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)


Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!