|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemčki
25.2.2008 17:00:16   
CMRLA 84
user posted image  hej

Sem že kar nekaj časa članica, vendar sem vedno rajši samo prebirala določene teme. Danes pa sem se odločila, da napišem par problemov, da se bom bolje počutila. Rabim par nesvetov, da mi nekdo svetuje kaj bo najbolje za vse..
S fantom sva skupaj že 6 let, imam ga zelo rada, vendar zadnje čase opažam, da mu ni niti do pogovora za mano. Rekla sem mu že, da to ni dobr, ča bova kr tih in se o ničemer nimava pogovarjat. Pa mi samo reče, sej se bova pogovorila, enkrat.
No drugo je pa povezano z mojo taščo..kmalu bo minilo leto dni,odkar nisem z njo v stikih. Hmmm, zakaj?! Zato ker se mi zdi, da me ni preveč dobr sprejela, nikol naju ni  vprašala kako sva se imela na dopustu, na zabavah,... vedno le ona in njeni problemi. Ko pa je meni film počil, sva se odločili, da nimava več stikov. Preveč me je prizadela z besedami, ampak glede na mojga sončka, ker preveč trpi, sem pripravljena iti k njej in se ji opravičt, če se bo tudi ona meni. Bom pač spregledala njene besede. Bedno se mi zdi, ko prideva do njega, da ga čakam v avtu, da gre pozdravit ali pa kaj iskat. Vsak dan si pravim, samo enkrat se živi in nočem nečesa obžalovati. Na kakšen način naj to povem mojmu sončku in sploh kako nej nardim, ko pridem k tašči?!
In sedaj na koncu še eno vprašanje, če ste že bile pri vedeževalki in če ji verjamete, kar reče? Mene je zadnjič zelo prizadela, ker mi je čist hladno rekla, da bova z mojim sončkom šla narazen. Sem takšna oseba, da se full sekiram za vsako stvar. Tole me je pa tako prizadelo...nočm, da se razideva z mojim, ker ga preveč ljubimuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problemčki
25.2.2008 17:26:15   
*pepelka*
A si malo forum zgrešila?
Sicer pa je morda dobra ideja za rešitev problemov. Pojdita v hribe in bo morda kaj novega prineslo na vajino pot.

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Problemčki
25.2.2008 17:29:27   
CMRLA 84
Šele na koncu sem opazila pod katerim forumom sem, pa ne vem kako naj ga prestavim drugamuser posted image

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Problemčki
25.2.2008 17:40:57   
Primoza
Prestavljeno iz Gorništva z otroki (Kamniško-Savinjske Alpe) na Partnerske odnose. Še nasvet. morda ga povabite na kak lažji izlet v kamniško-Savinjske Alpe. Zdaj je v prisojah prijetno toplo in se je užitek sončiti na kaki samoti.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 25.2.2008 17:41:34 >

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Problemčki
25.2.2008 17:43:16   
CMRLA 84
Hvala...Nisva preveč ljubitelja gor in planin, ampak sem čisto po nesreči zašla tja

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Problemčki
25.2.2008 17:47:15   
gojska
Odkrit odprt pogovor.

Tukaj se bova usedla, ker me res muči to da ne govoriva,. Prosim pogovoriva se danes, ker tako ne gre naprej.

Tole s taščo, ala ti vera, men je šla tud na živce, pa si nisem upala to nardit.

Vedeževalka pa ni in ne bo rešila tvojih problemov. Sploh pa taka k drek in slabo energijo meša. Ma nobena.
Če ima kdo dar da vidi prihodnost, sigurno ni poklican, da bo delal slabo drugim.

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Problemčki
25.2.2008 17:48:11   
Anonimen
Zato ker se mi zdi, da me ni preveč dobr sprejela, nikol naju ni vprašala kako sva se imela na dopustu, na zabavah,...


A to je bil problem da se ne pogovarjaš z njo?
Se ti ne zdi to mal otročje?
Pač je ni zanimal kako sta se mela. Nč tacga. Sej s taščo ne rabiš takih stvari debatirat, pa ne rabi vedet vse o tebi. V bistvu je še boljš da se ne vtika. Večina bi ubijala za take taščeuser posted image .
Mislim da je res skrajni čas da se greš z njo pogovorit. Je mama tvojega fanta, torej si ji vsaj malo spoštovanja dolžna pokazat. Če te ni ravno žalila, pa če je bila res samo tvoja pretirana občutljivost kriva za kreg, potem se pogovoriti in rešite zadevo.

Vedeževalke pa....dej no. Noben ti ne more rečt al bosta šla narazen al ne. To je sam od vaju odvisno. Ne pa od ene ženske k je ostala brez šihta al pa se ji ne da delat pa si je dala ruto na glavo pa v prihodnost začela videt.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Problemčki
25.2.2008 18:02:33   
CMRLA 84
Kaj sm pa takšnga nardila tašči.... a to da men zabije, da sovraži lastnega sina in da drugim okrog razlaga, ko sem imela nesrečo, da se mi je še premal zgodil...se pravi ona je user posted image  jz pa user posted image ??? Preveč je dolga tale zgodba, ni blo vse da bi me mogla vprašat kako sva se mela kje, ampak da se rajši stran obrne in gre, kot pa da bi naju vprašala kako je blo. To se mi pa ne zdi ravno lepo, ampak to še zdeleč ni razlog za kreg. Mogoče sem mal narobe napisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Problemčki
25.2.2008 18:06:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CMRLA 84

Kaj sm pa takšnga nardila tašči.... a to da men zabije, da sovraži lastnega sina in da drugim okrog razlaga, ko sem imela nesrečo, da se mi je še premal zgodil...se pravi ona je user posted image  jz pa user posted image ??? Preveč je dolga tale zgodba, ni blo vse da bi me mogla vprašat kako sva se mela kje, ampak da se rajši stran obrne in gre, kot pa da bi naju vprašala kako je blo. To se mi pa ne zdi ravno lepo, ampak to še zdeleč ni razlog za kreg. Mogoče sem mal narobe napisala.


No v prvem postu tega nisi napisala. Mah jaz bi pa na tvojem mestu šla k njej, pa pozdravla, oz. če bi šel on sam še boljš, sam v avtu pa res nebi sedela. Glih nekih debat pa z njo nebi imela. Pač dober dan, nasvidenje in to je to.

(odgovor članu CMRLA 84)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Problemčki
25.2.2008 18:27:10   
nuala
1. Domnevam, da sta še precej mlada ( klub dolgotrajni zvezi ). To, da se nimata o čem pogovarjat je slab znak. Morda začnita s kakšnim skupnim hobijem, da bosta imala nove teme? Berita časopis, politika je vedno aktualna. Pogovorita se o tvojem odnosu s taščo in vajini bodočnosti.
2. Odloči se. Ali pač vztrajaj pri svojem zdajšnjem odnosu. Ali pa zavoljo moža in morebitnih skupnih otrok pogfoltni ponos in poskusi še enkrat. Jaz sem to naredila in ni mi žal. Vesel je bil tako mož, kot ona. pa tudi otroka jo imata rada. Jaz imam še vedno enako mnenje o njej, vendar tistih nekaj vljudnosti že spregovoriva.
3. Človek je sam krojač svoje usode. V vsakem trenutku imaš možnost, da se lahko odločiš kot želiš. In tudi če bosta šla narazen, ne sekiraj se v naprej Bo potem dovolj časa za to.


_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Problemčki
25.2.2008 18:38:39   
CMRLA 84
Sva še mlada in tudi to sem razmišljala, da bi pač prišla do nje, se ji opravičila in bi na novo začeli, vendar teh besed ne bi nikol pozabila...to bi nardila samo zaradi njega. In bi se samo nujne stvari pogovarjali. Sej vam bom sporočila ko bom to storila...namen imam to narest 8.marca

Pustmo se presenetit...

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Problemčki
25.2.2008 19:07:33   
Kepica83
CMRLA 84 vedeževalkam ne verjami nič. Sem 3x klicala pa vse so mi rekle da bom  100% dobila službo pa nič od tega. Stvari glede dogodkov iz preteklosti je zadela v nulo glede prihodnosti pa nima pojjo pojma. Tak da se ne obremenjuj s tem. Če bosta pa šla narazen pol pa že mora biti tako-vse se zgodi z določenim namenom.

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Problemčki
25.2.2008 22:22:22   
deja27
vedeževlke so.......ne vem kaj naj rečem,tašče so pa resnične,ne sekiraj se ,če te ni vpr.kako si se imela tam pa tam?si lahk še vesela,da jo ne briga kaj vidva počneta,vrjem,da manj boli kot pa ,da hoče vse vedt,kaj počne njen sinček

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Problemčki
26.2.2008 14:35:13   
N.SI
Hudo je, ko te tašča prizadane in načeloma se strinjam, da to poveš... Sam meni so vsi ful svetovali, da naj raje "pogoltnem" - ker bo tako mir v hiši... Pa nisem tak tip.
No, vseeno, z njima (taščo in tastom) sem imela dva pogovora (resna, stroga) in niti en ni "izboljšal" odnosov med nami - gl. vzrok je v tem, da meni moji starši nikoli niso ravno ukazovali kaj in kako (pustimo tista otroška in mlada leta) njegovi pa se kar naprej vpletajo: pretemna dnevna soba user posted image , joj, a črne rjuhe??user posted image , a brez **** na poroki??, a knjej greš živet-ajmeuser posted image ...

No, vem da je težko, a sedaj ko pridejo, jih lepo pozdravim, skuham kavo, postrežem kolaček in načeloma nič pretirano ne razlagam. Odgovori so kratki in jedrnati... Seveda se "čuti" da ni vse kot bi moralo biti, ampak HALO - svoj lajf si pa mislim s svojim partnerjem ustvarjat... (je pa res, da on svojim staršem ne zna pokazati do kam je še sprejemljivo da gredo...)...

Glede vedeževalk pa - pozabi na njih... Sem bila pred parimi leti taaaaaaako zaljubljena, pokličem vedeževalko, mi pravi, da se bova postarala skupaj in sva se razšla zeeeeeeelo kmalu - takoj po pogovoru z njouser posted image .

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Problemčki
26.2.2008 14:48:51   
CMRLA 84
N.SI to si pa tko dobr napisala! Če že ona noče nardit prvega koraka, ga bom pa jz, čeprov tega nism hotla spremenit. Ah, bom že preživela, najbolš da ji za 8.marec z mojim kupiva šopek rož in skup odneseva...hehe
No zdj končno spoznavam tudi osebe, ki imajo slabe izkušnje z vedeževalkami...sploh ne vem zakaj se tako obremenjujem s tem!

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Problemčki
26.2.2008 15:15:33   
N.SI
oooooo, lepooooo...
pa veš kaj, tudi če bo "vse po starem" - (vem da je težko) dvigni glavo, poskusila si!

sporoči, kako se bo obneslo in držim pesti user posted image

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Problemčki
26.2.2008 15:20:10   
CMRLA 84
Sem ravno prej mojmu sončku povedala, da bi se pač pogovorila z njo in se mi zdi, da sem mu dan polepšalauser posted image
Bom sporočila kako bo potekalo...zgubit nimam kej

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Problemčki
26.2.2008 15:31:23   
gojska
A tvoj ne govori s tabo, ker ti ne govoriš z njegovo mamo ???user posted image

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Problemčki
26.2.2008 15:33:42   
CMRLA 84
Govori z mano, ampak prej sva se slišala po telefonu in ker je danes tako čudovit dan, ne morem čakati do večera, da mu sporočim tole novico....

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Problemčki
26.2.2008 15:47:08   
gojska
S fantom sva skupaj že 6 let, imam ga zelo rada, vendar zadnje čase opažam, da mu ni niti do pogovora za mano. Rekla sem mu že, da to ni dobr, ča bova kr tih in se o ničemer nimava pogovarjat. Pa mi samo reče, sej se bova pogovorila, enkrat.



Zato sem mislila. Kaj se bosta pogovorila, enkrat?

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Problemčki
26.2.2008 15:55:24   
CMRLA 84
...zadnje čase so najini pogovori vse tako na hitro in nikol se ne pogovoriva do konca. Že nekaj časa govoriva, da se bova dokončno zmenila, glede stanovanja, pa kr odlaša, če se skregava, se tud par dni ne pogovarjava in sem rekla, da tko ne gre več naprej...user posted image  On je mlajši od mene (skoraj dve leti), a preveč pritiskam na njega?! 6let sva skupi in rada bi preizkusla kako je, če se bova vsak dan gledala...če je sploh to to! A sm tok zakomplicirana oseba???

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Problemčki
26.2.2008 16:22:06   
gojska
A sm tok zakomplicirana oseba???



eh ti si puca,
on je pa fant user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CMRLA 84)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Problemčki
26.2.2008 16:55:39   
CMRLA 84
user posted image  gojska

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Problemčki
26.2.2008 17:09:58   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

[Vedeževalke pa....dej no. Noben ti ne more rečt al bosta šla narazen al ne. To je sam od vaju odvisno. Ne pa od ene ženske k je ostala brez šihta al pa se ji ne da delat pa si je dala ruto na glavo pa v prihodnost začela videt.


user posted image user posted image user posted image user posted image  Svaka čast Karin, jaz ne bi znala tko napisat, je pa kot bi mi vzela z jezika.

V glavnem: na vedeževalko pozabi, ideja, da se boš probala pobotat s taščo je super, konec koncev je le mati tvojega dragega. Saj ni treba, da sta prijateljici, ampak nek dober dan-danes je pa lepo vreme odnos pa bi bil ok. Mogoče je tudi to razlog, za pomankanje komunikacije med vama.
Res pa ja tudi, da se fantki težje odločijo zapustiti gnezdo (vsaj ponavadi). Lahko da se je ustrašil in ni pripravljen na selitev v skupno stanovanje, pa se zato noče pogovarjati s tabo? Vsekakor se morata vsest in pogovorit, pa nikar ne pritiskaj preveč nanj. Taktično...

< Sporočilo je popravil alička -- 26.2.2008 17:11:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Problemčki
26.2.2008 17:24:59   
CMRLA 84
Na začetku najine zveze sva se odlično ujeli s taščo, pol pa ne vem zakaj je kr naenkrat postal čudn odnos do mene..kljub temu, da se skoraj eno leto nisva slišali, mojmu nism nikol branla, da gre domov in da bi zarad tega mel slabše odnose z njo. S tastom se pa dobr razumem.
Mogoče se pa res fantje težje ločijo od svojih mamicuser posted image
No, ko sva se  prej pogovarjala, mi je rekel, da se bo ta teden pogovoril s staršem in jim povedal, da bova počasi skupaj uredila stanovanje pri meni in potem na koncu njihovega pogovora, bo še svoji mami predlagal to, da se pobotava....jeeeeeeeeee! Se kr bolš počutm

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?