|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Govori čez nos
16.3.2008 20:29:08   
tamala83
In to je začela zdaj, po operaciji mandlov in polipov (od tega je 1 teden). Zanima me kak dolgo še bo tak govorila, ker nebi rada da se to navadi. Kak jo naj odvadim?

_____________________________

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Govori čez nos
17.3.2008 6:29:09   
srki
Meni se zdi, da je tudi naš po operaciji žrelnice nekaj časa, ne dolgo (mogoče kak mesec), govoril bolj čudno, ampak to se uredi samo od sebe.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Govori čez nos
17.3.2008 8:19:36   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Meni se zdi, da je tudi naš po operaciji žrelnice nekaj časa, ne dolgo (mogoče kak mesec), govoril bolj čudno, ampak to se uredi samo od sebe.


Enako pri nas, kakšna dva tedna po operaciji.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Govori čez nos
17.3.2008 9:06:39   
Anonimen
Moj sine bil operiran kot otrok na žrelnici,zaradi pogostih prehladov in tudi ker je govoril skozi no.Pogostost prehladov se je zmanjšala,ne pa govor skozi nos,pa je sedaj že odrasel.Krivo je tudi to,ker ima prirojeno devijacijo nosnega pretina,ampak vseeno,težava se nadaljuje.še vedno občasno čudno diha skoz nos,no,sliši se kot hitri nenaden pih skozi nosnico.drugače ne znam razložiti,to je potrebno slišat.V galvnem mojemu je operacija le delno pomagala.
Ni pa rečeno,da se to zgodi pri vseh.

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Top poletno varstvo za otroke 2024
Napočil je čas, ko je treba poiskati in rezervirati termine za poletne počitnice. Mi smo vam pripravili izbor TOP idej z...
Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?