|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bazalana temperatura
20.3.2008 20:25:18   
imam
Živjo! Po zadnji menstruaciji sem si tudi jaz začela meriti bazalno temperaturo. Zadnjo menstruacijo sem imela 10.3., trajala je 5 dni, naslednji dan pa sem začela. Merim vsako jutro ob 7h zjutraj. Moje temperature pa so, kolikor sem brala prejšnje linke o tem visoke (opravila sem šest meritev: 36,7 36,8 36,6 36,7 36,7 36,8). Sicer do ovulacije še nisem prišla, ampak kolikor sem brala imate nekatere takšne temperature med ovulacijo. Ali se tudi vam zdijo te T visoke, ali pa je to odvisno od vsake posameznice in imam pač jaz bolj visoke. Hvala za odgovore. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bazalana temperatura
20.3.2008 20:33:20   
Tiara123
user posted image  vsaka ima različen 'vzorec' svojih normalnih temperatur. Načeloma ni visoka za čas pred O, saj lahko po O naraste čez 37 stopinj. Pomembno je, da jo meriš do konca ciklusa in boš videla, kdaj so temperature toliko narasle, da boš lahko določila O. Z vsakim mesecem merjenja je več izkušenj in kmalu boš lahko že vnaprej predvidela, kateri dnevi so zate najbolj plodni user posted image

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bazalana temperatura
20.3.2008 20:33:27   
Muca Copatarica
Temperature so odvisne od vsake posameznice posebej. Jaz imam nekje od 36,2 do 36,9 v ciklusu, tako da upam, da nama kmalu uspe narediti user posted image .

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bazalana temperatura
21.3.2008 9:00:36   
bskrle
Ponavadi je potrebno vsaj nekaj merjen -celomsečnih, da se ovulacij augotovi. Trenutno poteka v LJ tečaj simptermale metode, pokliči na Betanijo za inf.

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bazalana temperatura
24.3.2008 8:12:23   
julika
dobro jutro
a ve katera koliko dni pred user posted image  začne BT padat?pa za koliko približno?

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bazalana temperatura
24.3.2008 12:13:56   
Hator
tečaj simptermale metode
Meni je padla kar na tisti dan, ko sem dobila user posted image , prej je bila 36,7, na dan M 36,5, naslednji dan pa 35,9. Enako je bilo tudi v prejšnjem ciklusu, večji padec je bil šele en dan po tistem, ko je prišla M.

Ne vem, kako je pri drugih????user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?