|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nova na forumu
24.3.2008 11:56:54   
nadya
Ojla punce,
sem nova na forumuuser posted image  .
Tudi pri meni štorklja noče in noče priti. Z mojim ze že 3 leta trudiva za user posted image , ampak brez uspeha. Sva šla k Rešu že na vse preiskave in izvidi so taki: spermiogram bp, moji hormončki bp, laparoskopija bp, histeroskopija bp (razen 2 cm velika pregrada, ki so mi jo odstranili), ovulacija -super (velikokrat po dva folikla). Vse je super, zanosim pa ne user posted image user posted image . Nekaj casa sem jemala klomifen, imela po 4 lepe folikle, pa spet nič. Šla sem na tri inseminacije, ničuser posted image . Zdej pa sploh ne vem več kaj bi. Zdej sva se odločila da bova probala z alternativnim zdravljenjem, pol pa umetna.
Sem pa vedno bolj depresivna zaradi tegauser posted image , predvsem ker vse moje prijateljice  s trebuščkom okol hodjo, pri men pa še zmeri nič.

Lep pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nova na forumu
24.3.2008 12:03:02   
Abra
Nadja, vsem slej ko prej rata. Midva sva tudi čisto bp, celo brez kakih pregrad ipd. Po rezultatih vse idealno, otročka pa še ni. Uspelo mi je zanositi v drugem IVF, žal se je potem končalo z abrazijo, v tretje bo pa ratalo. Poskusi še z alternativo, jaz bom v postopku malo kombinirala, naj te pa ne bo strah IVF. Se človek čisto vsega navadi. Res, da si vsi želimo otroke "na star način" delat, če ne gre pač ne gre, na srečo je tu medicina, ki nam lahko pomaga.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nova na forumu
24.3.2008 14:56:15   
nadya
Ojla,

Abra zanima me s kakšnimi alternativnimi metodami ti poskušaš?
Jaz sem bila pred kratkim pri neki gospe, ki zdravi z zelišči, ki mi je rekla da imam slabo prekrvavitev, hladno maternicouser posted image  in da moj nizek pritisk tudi vpliva na (ne)vgnezditev. Zdaj se zdravim po njenem "receptu" pol bomo pa vidl. Je pa ena moja znanka zanosilauser posted image   po njeni terapiji, zato sem se odločila it k njej.

Pozdravček

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?