|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bila v posvetovalnici
10.2.2005 16:20:53   
Maxica
Danes sva z Maxom imela posvetovalnico pri 6.mesecih. Sicer se mu ni kaj zelo posvetila, saj me je le vprašala, če kaj vriska in če se že obrača, ga je pa stehtala (9kg) in zmerila (71cm), pa še cepljen je bil tretjič. Uh, samo da smo to dali skozi. Potem je pa moral dati še vodo. Se je kar brž polulal:bravo:, nakar mi reče sestra, da naj vodo sedaj neseva v laboratorij, počakava na izvide in jih nato prineseva k njej. Ravno malo prej mi je pa razlagala, koliko je bolnih v zdravstvenem domu in da je tudi pri nas kar kriza z virozo:zmeden::zmeden::zmeden:. Sem ji pa kar rekla, da bom pa najprej raje Maxa nesla v varstvo k teti, potem bom pa sama hodila po zdr.domu. Se je pa potem sama zamislila in rekla, da bo že ona nesla vodo, po izvide naj pa pridem kasneje sama, da ne bom hodila mimo bolnih z zdravim dojenčkom. Ja, hvala Bogu, no. Tako da sem potem sama vse urejala. Če bi poslušala njih, bi z Maxom lepo lovila :kuza::kuza::kuza: virozo tam po zdr.domu. Uh jejhata jejhata...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bila v posvetovalnici
10.2.2005 16:50:06   
kimi
:bravo::bravo::bravo:sta prava korenjaka;)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bila v posvetovalnici
10.2.2005 16:57:49   
Jančika_
Mi smo imeli posvetovalnico pri 6. mesecih včeraj zjutraj, ko je bilo zunaj -17:grrr:.

Zgleda, da imamo pri nas bolje zrihtano tole z laboratorijem, saj imajo prav v posvetovalnici svoj laboratorij, v katerega se gre iz iste čakalnice, tako da sploh ni treba mimo kakih bolnih ljudi. Če z izvidi kaj ni vredu, te pokličejo po telefonu, sicer ni treba hodit po njih.

In še nekaj sem opazila - še nikoli nismo čakali, nikoli ni gužve in zdravnica si vedno vzame ogromno časa. Tako da sem zaenkrat zelo zadovoljna.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bila v posvetovalnici
10.2.2005 17:05:39   
Pupica
Ej Maxica, pri nas je bilo včeraj isto. Šli smo pokazat naš plenični izpuščaj( ki so btw glivice)hja, ne vem če ni to davek kopanja:zmeden::zmeden:no saj nič za to, princeska naša ni bila čisto nič bolj tečna, skratka vse kot da nič ni, le pikice niso izginile. In ker so že v petek opozarjali, da razsaja viroza, sva rekla, sej bo čez vikend bolje, pa ni bilo:(:(v ponedeljek najin pediater ni delal, torek praznik:grrr::grrr:no in v sredo je bil popoldne, telefon pa nedosegljiv 2 uri!!!

Pa smo se napravili in šli pokazat našo rikico.
Sestra nas je dala v prevezovalnico, kjer smo se slekli in pripravili, oči pa je imel princesko pri seb zavito v dekico...nisem pričakovala, da bomo hitro opravili, tako da smo bili tam z vso opremo(igračami, ...).
Nakar druga zdravnica pošlje v isto sobo deklico z virozo.Seveda sem najprej vprašala če so prehlajeni. Pravi njena mamica, ja, virozo imamo.

mi je kr kri zavrela:grrr::grrr::grrr:že na vratih sem jih zaustavila in kar rekla, da pač mi smo tu za to, ker smo zdravi, in da žal ne more poslati deklice not.No seveda je zgledal kot da sem :hudicek: ta pravi, sam lahko bi vsaj vprašala zakaj smo tam????

No in je dohtarca odvihrala do naše sestre, pol smo bili pa 1,2,3 fertik:bravo::bravo::bravo:.

Se pa zamislim, kaj bi bilo, če bi bila bolj mirna in potrpežljiva.Jah nič, verjetno bi prišli vsi domov bolni:(:(:(


Ej sam Maxica res si tudi ti kar dobro urgirala, in poskrbela za tvojega Maxija:bravo::bravo::bravo:

Evo :love::love::love:od Tie za Maxa

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bila v posvetovalnici
10.2.2005 17:38:59   
AVE
BRAVO:bravo::bravo::bravo:, SAMO, DA NISTA BILA TIHO IN UBOGALA SESTRE. TI DOHTARJI NIČ NE POMISLIJO!ZATO MORAMO PA KAR ME MAME "STEGNIT JEZIK".POTEM SMO PA PRAVI:hudicek:.PA KAJ, SAM, DA SE NISTA KAJ NALEZLA.

Lp AVE:kuza::sloncek::kuza:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bila v posvetovalnici
10.2.2005 17:39:24   
Maxica
Ampak so res čudne, no. Poklicna deformacija, zgleda:)-:)-:)- Jaz sem prav pri sebi malo tuhtala in sem si mislila, zdaj, če bom tiho, bova lepo lazila po zdr.domu med bolnimi, če se bom pa kot prava mama postavila za svojega otročička, jo bova pa morda še dobro unesla. Uh, sem danes ponosna nase:bravo: Bravo tudi zate, Pupica.:bravo: Nikar se ne počuti kot :hudicek: Konec koncev bi ti morala bedeti cele noči ob bolni hčerkici, če se ne bi postavila za njeno dobro, kajne?!
Tudi za Tio :love::love::love: od Maxa

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bila v posvetovalnici
10.2.2005 17:59:47   
Bib
:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bila v posvetovalnici
10.2.2005 18:19:09   
dory
:bravo: za korenjaka...tudi mi smo jo imeli dones in je kar velik 81cm...zal pa ni napredoval v tezi oz.prakticno v treh mesecih skoraj ni nic pridobil:((...zato smo kar malo zaskrbljeni:(

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bila v posvetovalnici
10.2.2005 19:22:36   
saba01
:bravo::bravo::bravo::bravo:
lp,
Sabina:rozica:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bila v posvetovalnici
11.2.2005 11:04:06   
AVE
Tole je sicer malo mim, ampak Velenjčanka, špela&staša povej mi prosim, kdaj je v Velenju PIKIN FESTIVAL???Saj je v Velenju vsako leto, a ne?
Za pogumne mame pa še 1x :bravo::bravo::bravo:

Lp AVE:kuza::sloncek::kuza:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?