|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PONOVITEV 6.OTROŠKE?
4.5.2008 13:16:35   
MADMAX
Ali je mogoče, da se šesta otroška bolezen ponovi. Naš korenjak jo je prebolel pri približno šestih mesecih, sedaj pa je star skoraj trinajst mesecev in ima iste simptome. user posted image

Sicer smo prebrali, da ko jo enkrat preboli, naj bi bil imun nanjo, pa vendar.
Vročina je sedaj že padla, ima pa pikice. No če do torka ne bo boljše, gremo k pediatru.

Kakšne izkušnje glede tega?

lp, mad max


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PONOVITEV 6.OTROŠKE?
4.5.2008 13:27:08   
bambam
Pojma nimam user posted image , ampak mislim, da naj bi bil res imun ko jo enkrat preboli. Mogoče je pa kaj drugega. Kak virus ki je povzročil vročino in zdaj pikice zaradi vročine..user posted image ?

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PONOVITEV 6.OTROŠKE?
4.5.2008 15:15:09   
Naja30
Jaz sploh ne vem simptome za 6.otroško. A samo vročina in pikice? Ker če je tako, jo je moja tamala tud prebolela okol 6m. Ampak pediatrinja nam je takrat rekla, da so pikice po vročini čisto normalne?user posted image

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PONOVITEV 6.OTROŠKE?
4.5.2008 21:03:38   
KT
Naša zvezdica je imela pred malo več kot tednom dni hudo virozo. Najprej par dni vročine, tretji dan pikasta po ramenih in okoli vratu ter trebuščku, četrti dan pa čisto pikasta (bolj grobe pikice) po celem telesu. Pikice šele sedaj počasi izginjajo. P je rekla, da to ni bila 6. bolezen (in kot si napisala, če jo je tvoj škrat že enkrat prepolel, potem je na 6. bolezen imun) ampak samo izredno huda viroza.  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PONOVITEV 6.OTROŠKE?
5.5.2008 8:46:11   
Lara28
Naš je imel 6. bolezen najprej pri enih 10 mesecih in potem še "enkrat" pri 15 mesecih. Pediatrinja je takrat dejala da se kao lahko ponovi, ker jo povzročajo trije virusi. Ampak da je to sicer zelo redko. Je pa res da prvič ni imel visoke vročine - samo do 38,5, drugič pa. In obakrat zraven vneto grlo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PONOVITEV 6.OTROŠKE?
5.5.2008 21:41:19   
Paštetka
Naša je imela 6. bolezen že eni 3x in je stra 8. mesecev user posted image . Ma meni je Pena P ratložila, da so to kao virusni povzročitelji, za katere ne morejo reči kateri (lahko je vedno drugi) in da pač povzročijo viosoko vročino. In ko se telo začne boriti samo proti virusu, se to pokaže v obliki pkic, kar je dober znak.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PONOVITEV 6.OTROŠKE?
5.5.2008 22:21:14   
rose
Pa sej niso resni tile dohtarji, vsak po svoje user posted image
Mi smo šla dans na kontrolo, ker je za praznike imela zelo visoko vročino, dva dni čez 40. Pa pikice je dobila. Pa je njena P niti pregledala ni. Je rekla, ja to je 6. bolezen. In ko sem jo vprašala za ta večjo hčerko, mi je odgovorila, da ko enkrat imaš si imun, da jo dobijo predvsem otroci do 1 leta, kasneje pa se izrazi na drug način user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: PONOVITEV 6.OTROŠKE?
6.5.2008 17:13:10   
MADMAX
Evo, vročine ni več, pikic tudi ne user posted image , je pa imel malo povečano bezgavko, zato smo šli vseeno k pediatru. Vse je o.k., smo pa dali kri za vsak primer, tko da izvemo izvid proti večeru.
Nam je pa povedala, da se šesta lahko zaradi različnih virusov ponovi, torej nanjo otrok ko jo enkrat preboli ni imun.

lp, mm

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?