|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (187. nadaljevanje)
14.2.2005 22:29:51   
Anitka
Dober večer drage dame!

Tako jaz sem prišla z večerje in moram pokukat k vam. Kako sem? No ja, počasi dobivam napad panike in komaj čakam, da bo četrtek za mano. Sploh ne znam opisati občutkov, ki se začenjajo porajati v moji glavi. Najraje bi zaspala in se zbudila v četrtek popoldne, ko bo najin prvi obisk v MB za nama. Saj si ves čas govorim, da bo vse v redu in da če ne prej bomo pa enkrat pozno poleti poskusili s katerim izmed umetnih postopkov. Pa vseeno sem živčna zaradi četrtka. Nočem vam težiti in vas spravljati v slabo voljo s svojim negodovanjem, ampak nekomu se moram malce potožiti in vem, da bom med vami našla razumevanje.

Kako pa ste kaj ve?

ASTRA jaz že komaj čakam, da opraviš test in držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: da nam sporočiš, da si spet stara Biba 77.;)

KOALA tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

BAMBI od tebe pa čakam povabilo na pivo. In ne se obremenjevat zaradi testov, morda je pa O nastopila že prej.:miska::miska::miska: A veš, a sem danes porabila zadnji test? In zdaj sem se odločila, da jih zaenkrat ne naročim več. V soboto je bila pri meni druga črta zelo rahla, včeraj sta bili obe zelo močni, danes pa malce manj. Hja morda nam je pa vseeno uspelo ujeti O. Žal pa nimam testa za jutri, da bi videla kako in kaj.:zmeden:

Kako pa kaj naše dame, ki so na bolniški? Upam, da boste vse po vrsti spet čile in zdrave. TIA, PIKA 74 in vse ostale :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

PIA 73 kako je bilo spet v službi? Upam, da te že malce šparajo.

Punce lepo se imejte, vsem en lep pozdravček in se beremo.

Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS (187. nadaljevanje)
14.2.2005 22:38:07   
tinkamiška
Anitka, bomo v četrtek stiskale pesti zate:miska::miska::miska:
In želim ti, da bosta vse lepo uredila in da vama bodo tam povedali vzpodbudne novičke!:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS (187. nadaljevanje)
15.2.2005 10:37:37   
koala
Hojla punčke!
Jaz sem pa danes spet čisto na tleh pa slpoh ne vem kaj mi je. KRIZA! Samo bi jokala. No mogoče danes bom. pol pa se več ne dam, ne bio zmagala ta slaba volja nad mano!

Anitka v mislih sem z vama v četretek, če boš kaj rabla se javi, itak sem takrat že budna!

Astra, daj naredi že test, da boš spet Biba:miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate!

Bambi, jaz sem ziher da se je testom malo zmešalo!

Tia in Pika lepo počivat na bolniški!!

Pia ti pa ne preveč delat, na čokolado pa pridem ko boš že doma v pričakovanju tvojega:duda:!

Novim nosečkam čestitke, nam ostalim pa želim boljše dni, kot so ti!
Pa na:modri: ali :roza: ali +

Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS (187. nadaljevanje)
15.2.2005 14:15:48   
bambi
Anitka draga, v četrtek bo vse OK, ti samo glavo pokonci, ker sta te dni verjetno naštimala :duda: in boš se tam v neplodnostni a. tako in tako samo smejala..... bojo mislili da se ti je malo utrgalo.... ti pa reči, da naj pohitijo, ker te čaka ena iz RR, da gresta na pir.....:pujs:

Koala, tudi jaz imam danes tak dan, ne ravno za jokat, mene grabi nek notranji bes, da bi vse okoli sebe razbila.... Ti se samo zjoči, še ta mesec in začne se pomlad, zvončki, sonce..... potem bomo vsi boljše volje.....

Kako pa so se kaj vaši dragi včeraj izkazali??? jaz sem dobila torto v obliki srčka in večerjo, v petek pa sva že bila na Valentinovem koncertu Petra Graša in je bilo taaaaaaaaaaaaaaaakkkooooooo leeeeeeeeeeeepo, potem pa še papica pa malo vinčeka, pa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, jaz pa v 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
Nisem si mislila, da me bo moj dragi tako presenetil, ker on namreč ne da veliko na te praznike, češ da ima on mene rad vsak dan in me obdari ko to začuti, ne pa ko je to pač na koledarju :zmeden::zmeden: No, po eni strani ima prav......

BAmbi :rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS (187. nadaljevanje)
15.2.2005 14:28:42   
buškica
Ojla, punce, res dons je dan za znoret. Dela čez glavo jest pa na slow motion narejena. Nič se mi ne da, kar spi se mi , a veste kaj je to--pomladanska utrujenost.

Včeraj se je pa tudi moj izprsil, pa čeprav ne da na to nič. Najprej me je dal verižico z medaljonom pa :rozica:, nakar me je še peljal v kitajsko restavracijo na večerjo. In vam povem da je za mojega to že vrh romantike. tako da je bilo prav lepo.
pa en lep dan še naprej.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS (187. nadaljevanje)
15.2.2005 14:42:20   
Anitka
Ojla!

Danes pa malce prej. Ja kriza se v meni na hipe stopnjuje, potem spet umirja, a bom preživela in to tudi zaradi vas moje drage prijateljice. Vsaki :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

KOALA ti kar praskaj in grizi naokoli 8):)-

BAMBI upam, da se bom v četrtek res samo režala. Sva se z moji včeraj malce pogovarjala kako naj bi to potekalo v MB, pa se je zafrkaval in rekel, da bo povedal, da 100% premalo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::)-:)- Sicer pa sva bila na večerji, pa čudovit šopek sem dobila:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Ja ja punce naši :love::love::love::love::love::love: znajo biti tudi romantični a ne?;)

ASTRA kdaj boš delala test? :miska::miska::miska:

Se kasneje še kaj slišimo,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS (187. nadaljevanje)
15.2.2005 15:34:40   
Gea1
Drage moje sotrpinke,

tole čakanje že res počasi ubija. Se mi zdi, da imamo vsega skupaj tako vrh glave, da je še sam vprašanje časa, kdaj bo eksplodiralo. In potem se mora obrnt na boljše.
Anitka, nič si tako k srcu ne jemlji ambulante za neplodnost, saj je to del tega procesa in nikakršen bav, bav. Tudi jaz sem jo že obiskala. Ni prijetno, a vse preživiš, če si :duda: tako želiš. Mogoče pa te kaj preseneti tik pred postopki in ti sploh ne bo treba iti naprej. Že mnogim se je tako zgodilo. :bravo:
Bambi, kako romantično, vidiš kako se trudi in ni ga vraga, da ti ne bi to prineslo :nosecka:. Mogoče že naslednji mesec.

Jaz sem trenutno na statusu quo. Čakam na :hudicek:, ki ma za prit ta teden. Ali pa tudi ne in bom kmalu :nosecka:.

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS (187. nadaljevanje)
15.2.2005 21:07:12   
tia
Hojla punce,
danes bolj na hitro,le toliko da se javim.Namreč morem malce prej v postljo ker me jutri zjutraj čaka pregled,že danes sem vsa živčna.Tako sem nervozna da sem se z vsemi ki so pri hiši skregala,samo naj bo jutri vse OK,bom spet nasmejna hodila na okrog.

Anitka šič slabe misli in panika,lahko gresta samo enkrat tja in nikoli več,jaz seveda držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska:.

Koala nevem ,če danes ni bil takšen dan pač,saj bo jutri boljše.

Astra ti pa kar delaj test ,saj zelo pogrešam Bibi77,:(.

Gea1 saj ni tako hudo ,da nebi bilo,se trudim sanjati da si :nosecka:.

Pia73 kako je delati,a te kaj šparajo?


Tako šla bom še malce brat kaj ste napisale potem pa v postljo.

Se jutri slišimo,
pa pa

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA NAS (187. nadaljevanje)
15.2.2005 21:46:25   
Anitka


Hoj TIA! Drži se jutri in :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo vse v redu in da boš jutri spet hodila po hiši z nasmehom do ušes.:)- Veš tudi jaz se zadnje dni kar z vsemi po vrsti skregam in vse mi gre na jetra.

GEA 1 tudi tebi hvala za lepe besede.:rozica::rozica::rozica: In seveda ti želim, da boš res tudi ti kmalu v 9nebesa

PIKA 74 :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: pa tudi zate ;););) pa čimprejšnje okrevanje po op ti želim.

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA NAS (187. nadaljevanje)
15.2.2005 22:00:14   
Pia73
Drage moje! :rozica:

Danes bom pa res hitra,... :kuza::kuza::kuza: Sem namreč tako utrujena, da je joj. Kaj pa vem v službi imam kar gužvo, se pozna, da me ni bilo. samo jaz imam fajn službo, ne vem, če sem se kdaj že s tem pohvalila,... :bravo: in rada delam kar delam, pa še pogrešali so me nekateri dobavitelji,..stranke,... :bravo: Je to kar lepo. Tak, da služba ni glih problem, seveda pa je bolje biti doma in viset na RR,... :)-:)-:)-
Pa neki mi je ginekološko nagajal, pa sem šla kar na urgenco popoldne, pa bila kregana, ker nisem šla že zjutraj h G,...pa se je izkazalo, da je vse v najlepšem redu, sem pa spet videla mojga :duda: Sem se skoraj razjokala od vsega, komaj sem zadrževala,... Pa sina na telovadbo,... Skratka, se dogaja,,..........

:love:Anitka draga moja, sej vem, da je zdajle tole hudo. Meni je pomagalo, da sem se delala, na nek čuden način, da se to ne dogaja meni,... pa pol kar nekako gre,... Veš zato je pa življenje tako lepo, ker take zoprne stvari minejo in boš videla, da bosta vidva to zmogla. Jaz vama zaupam,... :love:

Joj, pa bibo77 HOČEM NAZAJ!!!! BIIIIIIIIBAAAAAAAA77 razveseli nas,...... :miska::miska::miska:

tia javi se po pregledu, itak bo vse v redu- :miska::miska::miska:

Pika74 ti pa fajn rihtaj,.... :miska::miska::miska:

Gea1 vesela sem, da si spet med nami,... :love::love::love:

Andrejka76 upam, da te je nehala matrat :hudicek:

Skratka vsem novim nosečkam čestitke, ostalim pa na čimprejšnje :modri::modri::modri::roza::roza::roza:

LP Pia73 17t 4/7

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZA NAS (187. nadaljevanje)
15.2.2005 23:13:31   
emaa
se javljam na hitro. Bila pri zobarju včeraj in preživela. M je prišla v nedeljo, taka boga, včeraj, je je blo za en plunk, vsak mesec je švohnejša in krajša, ah ja kaj čmo.

pa moja sestrca se poroči, jo je njen dragi včeraj zaprosil, tko da bomo mel ohcet letos, pa če se še midva zagrizeva, bomo pa še zibal.

Anitka dobr uštimaj v četrtek, držim pesti, Bambi, mene in še kakšno to še čaka, jaz jo bom dočakala, na žalost je ne bom prehitela z :duda:.

LP
Ema

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?